Via de code van hun scheurkalender kan je enkel op vrijdag 3 september 10% korting krijgen. Hun telefoon ligt de hele dag eruit. Ook na melden via het contact formulier wordt dit niet verholpen. Na een reactie per mail krijgen ze een foto van de pagina van vandaag. En daarna is het helemaal stil. De werkdag is om. Dat is ook een manier om met een 1-daagse korting om te gaan. Telefoon er uit, bon niet accepteren en zeker geen reactie.
De voortgangstoets was voor mij al langer een struikelblok en tijdens het studeren zag ik vaak door het bos de bomen niet meer. Zoveel stof om te studeren en alles leek belangrijk. Al vaker dacht ik dat het toch handig zou zijn als ik een samenvatting zou hebben van al die uitgebreide leerstof! Toen jullie het compendium geneeskunde uitbrachten, heb ik geen seconde getwijfeld en de boeken onmiddellijk aangeschaft. Door de hulp van jullie studieboeken ben ik gestructureerder aan de slag kunnen gaan en zag ik mijn resultaten stijgen! Dit heeft er mede toe geleid dat ik in september ben kunnen afstuderen. Daarom: oprecht bedankt om dit initiatief op te starten en zoveel studenten te helpen!
Beste aankoop ooit. In heel het boek is een steeds gelijk en overzichtelijk format gebruikt voor de basiskennis en veel ziektebeelden. Bijna elke casus en poli bereid ik voor via de boeken.
Vier maanden geleden heb ik Compendium aangeschaft voor de voorbereiding van de VGT. Nu merk ik ook dat de boekenreeks erg handig is bij de voorbereiding van de coschappen. Een echte aanrader dus voor tijdens je bachelor en je master!
Enorm handig, overzichtelijk en duidelijk geschreven. Kort maar krachtig waardoor je niet hele lappen tekst hoeft te bestuderen maar op een korte manier de kern van het onderwerp kan begrijpen. Duidelijk gestructureerd door het gebruik van een zelfde opzet tussen alle hoofdstukken.
Compendium is een handig naslagwerk, maar kan niet gebruikt worden als primaire bron. Daarvoor is het te veel een samenvatting en is niet alles 100% correct. Echter, om snel wat op te zoeken of als voorbereiding oo de VGT is het zeker handig.
Handige boeken met een duidelijk overzicht! Dat is heel fijn! Soms mis ik wat diepgang bij bepaalde onderwerpen. Misschien is het mogelijk om een link naar filmpjes (youtube o.i.d.), die nagekeken en gevalideerd zijn, aan te raden bij bepaalde onderwerpen. Over het algemeen makkelijke boeken om doorheen te komen en zeker een uitbreiding op je kennis!
Erg overzichtelijke boeken, alleen jammer van de fouten in de eerste druk.
Ik vind het echt super fijn om te hebben, een handige samenvatting om het overzicht te kunnen bewaren!
Een hele fijne reeks met een duidelijk overzicht van alle specialismen! Ideaal om vlug even wat op te zoeken of ter voorbereiding van je toetsen!
Je krijgt heel veel studiemateriaal voor de prijs. Dit is informatie die normaal in 10 verschillende boeken staat. Dit maakt het de ideale aanvulling op de studie
Ik heb de boekenreeks voor m'n verjaardag gekregen. Super overzichtelijk en handig bij de VGT. Precies wat ik miste! Had het ook goed kunnen gebruiken tijdens m'n bachelor! Ik zou het daarom ook aan iedereen aanraden!
Eindelijk hetgeen dat voldoet aan je behoefte.
Erg prettig. Had het graag gehad al vanaf mijn eerste jaar
Ik vind het een heel fijn boek waarin alles fijn is samengevoegd. Heel handig om even iets op te zoeken of om de algemene kennis even op te frissen. Ik vind het boek in verhouding nog best duur, maar voor een goed overzicht van de geneeskunde in het Nederlands is het zeker een aanrader!
Marconistraat 16
3029 AK Rotterdam