Nabij het slot in de deurstijl was in de oude situatie een inhammetje gemaakt . Dit maakte geen deel uit van jullie werk. Het betrof een klein stukje van het hout 1x1x4 centimeter. Maar dat lossen wij zelf wel op. Na de werkzaamheden heeft de monteur ontzettend netjes achter gelaten.
top werk
ZEER POSITIEF GEHOLPEN DOOR DE HEER NICO. OOK EEN POS .PRIJSPIJL....( dorma erg duur en laks ). BEDANKT.
In en woord uitstekend !
keurig uitgevoerd monteur werkt netjes
eerste monteur had een kleine fout gemaakt ,maar binnen twee dagen opgelost
zeer snelle service en perfecte afwikkeling. Vriendelijke medewerkers en eigenaar.
Een vriendelijke, deskundige monteur heeft de deurautomaat keurig geïnstalleerd. Kortom alleen maar lof!
Nederlandse handleiding ontbrak bij levering/ montage maar werkt na e-mail contact direct alsnog per mail gestuurd.
Enkele problemen bij de installatie werden snel opgelost.
Dit is een eerste ervaring met JMD, so far so good.
Een monteur die alles goed installeert en afstelt, de bekabeling netjes afwerkt en de werkplek netjes achter laat.
Zeer net werk geleverd en volgens afspraak.
Alles prima geregeld. Deurautomaat werk mooi en geruisloos Na het monteren is alles keurig netjes en schoon achtergelaten. TOP....
monteur was op de afgesproken dag, heeft netjes gewerkt en een goede en duidelijke uitleg gegeven van het apparaat. zo'n monteur , die hart heeft voor zijn werk, is zeldzaam zo iemand moet je koesteren!!
Alles perfect behaalf het fixeren van de dagschoot van het eerste voordeur met een schroefje, dit find niet professioneel en graag zou ik een andere oplossing willen zien, opmerking heb ik tevens eerder deze week gedaan
Pech met doorgebrande deursloten. Dit buiten de schuld van JMD. Probleem werd direct opgelost en dat vinden wij als bestuur van de VvE het belangrijkste.
Handelsweg 2 A
5492NL Sint-oedenrode