vriendelijk en ter zake kundig personeel
ondanks de moeilijkheden in het begin kwam de grote baas meteen en loste het probleem op . een hele fijne man die een goede service geeft ,die als je belt ook komt .
zeer korrekte monteur met goede uitleg over de werking.
De offerte werd reeds na enkel dagen ontvangen per mail. Deze bleek zeer scherp en concurerend te zijn t.o.v. conculega's. Plaatsing reeds na 6 werkdagen na akkoord van de offerte. Een zeer correcte monteur heeft alles netjes en correct en snel uitgevoerd en alles netjes afgewerkt.
Prima, keurig werk en rommel opgeruimd.
Serieus goed en snel, iets wat mij als kleine ondernemer zeer aanspreekt. snelle offerte, snelle levertijd, netjes werken, en een goede deur. niet onbelangrijk: zeer scherp geprijsd.
Een snelle en vakkundige afwerking.
Resultaat gericht, zorgvuldig en prima afwerking, tot aan het stofzuigen aan toe. Wel bedankt. We zijn met de deur erg tevreden! H.Gr., Bert van Amerongen vz. VVE Korte Kerkstraat te Vianen.
Prettig contact gehad en problemen werden correct opgelost
Komt afspraken na, past zich aan aan de situatie. Helemaal tevreden.
Rene weet wat hij verkoopt. No nonsens
ivm kabel breuk was er een storing na 2 dagen 1 deur niet meer functioneerde : storingdienst heeft dit op zondag opgelost .
Prima draaideurautomaat. Bewoners zijn er zeer tevreden over. Een storing na de plaatsing is snel en afdoend verholpen door een vakkundige monteur.
Duidelijk afspraak is afspraak.Werken prefect medewerkers als de apparatuur
JMD Nederland kan tot nu toe niet meer stuk in ons appartement Een zeer goede ervaring met het totaal pakket, communicatie per telefoon of mail uitstekend, meedenken met de klant, afspraken nakomen en een perfecte service . Monteur zeer ervaren ,goede uitleg en zeer schoon opgeleverd, wij zijn zeer tevreden over JMD Nederland een aanrader!
Perfect gedaan, bedankt!
Eerlijk vakmanschap!
JMD is een bedrijf wat nog meedenkt met de klant en gerichte no nonsens oplossingen biedt.
Handelsweg 2 A
5492NL Sint-oedenrode