Snel en effectief afgehandeld

Tijdens de informatie afspraak waren we al snel overtuigd dat we met AZ Isolatie BV in zee zouden gaan. Een grondige voorinspectie van de spouw en een duidelijke uitleg over het natuur vrij maken gaf de doorslag. Na een aantal weken was het huis natuurvrij en kon de spouw worden gevuld. De monteur was vriendelijk en werkte netjes. Kortom: wij bevelen AZ Isolatie BV van harte aan.

Vloerisolatie kon zeer snel geplaatst worden.

Snelle reactie op de aanvraag voor vloerisolatie . Binnen een week een gesprek/bezoek van de vertegenwoordiger. Werkzaamheden konden snel worden uitgevoerd. Er waren een paar schoonheidsfoutjes, maar die zijn nadien netjes opgelost!!!

Snel en vakkundig

Onze kruipruimte laten isoleren door AZ isolatie na een helder en vriendelijk adviesgesprek. Twee vriendelijke medewerkers hebben de isolatie vakkundig uitgevoerd en hebben ons ook direct foto's laten zien van de werkzaamheden. Voor vertrek is alles netjes opgeruimd en wij zijn dan ook zeer tevreden. Wat ons betreft een bedrijf waar je met een gerust mee in zee kan gaan.

Niets op aan te merken.

Snelle reactie op aanvraag. Duidelijke uitleg en info door vertegenwoordiger. Snel ingepland voor de bodemisolatie en zelfs nog een week vervroegd. Uitvoering snel gedaan door vriendelijk personeel. Vriendelijke groet

Snel en goed

Op vrijdagmorgen contact opgenomen en op vrijdagmiddag al een afspraak met de verkoopadviseur (Peter). Zeer goed gevoel bij dat gesprek en meteen offerte ontvangen en deze ook direct getekend. Op woensdag kon de vloerisolatie en bodemisolatie al worden ingepland ( om 11:00 uur afgesproken). Woensdag om 10:30 uur stonden ze er al, dus prima op tijd. Een kop koffie hoefden ze niet, ze wilden eerst aan de gang! Tussendoor even een kop koffie en ze gingen weer verder. Om 14:00 uur waren ze helemaal klaar. Alles keurig uitgevoerd, netjes opgeruimd. Dus alles was voor ons heel vlot en bijzonder prettig geregeld. Of het veel of weinig effect heeft gehad, kunnen wij op dit moment nog niet zeggen. Na deze review verwachten wij nog een stappenplan en de foto's van de kruipruimte en dan is het helemaal afgerond en zijn wij zeer tevreden. Fam Nieuwenhuize Wageningen

Rustig en meesdenkend

Een prettige en meedenkende gespreksvoering tijdens het opnemen van de offerte. De medewerker van AZ isolatie heeft een duidelijk en eerlijk verhaal. Degene die de vloer kwamen leggen hebben snel en goed gehandeld. De leggers ietswat aan de snelle kant en erg enthousiast, waardoor mijn vloer ietsjes beschadigd is rondom het luik. Het is prettig dat je als klant meegenomen wordt in het proces en mee mag kijken als je dat leuk vindt. Mocht er geen makkelijke parkeergelegenheid zijn in je straat, dan is het zaak hier zelf op voorhand op te anticiperen zodat er plek is voor een grote bus. De mensen zijn vriendelijk, zijn snel, enthousiast, komen op tijd en komen hun afspraken na.

Goed maar prijzig

Vloerisolatie 38 m2. Zowel intake als het offreren gingen uiterst prettig. Ook de twee uitvoerders waren vriendelijk en deden hun werk erg snel in een kleine 2 1/2 uur. Kwaliteit van het geleverde werk onder de grond kan door mij niet beoordeeld worden (ik ga voor geen goud onder de grond) wel het effect want het voelt allemaal goed aan qua warmte aan de voeten alsmede het verbruik van energie. Uitvoerders hebben aangegeven dat de ventilatiegaten aan beide zijden open waren, dat er geen door mij verondersteld gat naar buiten was en ook dat er geen schimmel/zwam geconstateerd is. Wat achteraf tegenviel was het berekende arbeidsloon van 1100 euro maar er was door mij getekend voor de offerte dus moet ik niet zeuren. Samengevat ben ik overall dus een tevreden klant. Het verzoek aan mij was een eerlijke review te schrijven en dat heb ik bij deze gedaan.

AZ was een goede keuze!

Gisteren heeft werknemer Timo het dak van onze logeerkamer van binnen uit geïsoleerd. Vriendelijke man, werkt netjes, legt uit wat hij doet, wekt vertrouwen. Goede prijs-kwaliteit-verhouding.

Prima ervaring

Fijne ervaring met A-Z Isolatietechniek. Vriendelijke verkoper en goede voorlichting en uitleg. Snelle levering zoals afgesproken. Monteurs kwamen op het afgesproken tijdstip, montage ging prima, in korte tijd was de vloer geïsoleerd door aardige vakmensen. We merken het verschil al we hebben nu weer warme voeten. Dus warm aanbevolen!

als we gevraagd worden AZ-isolatie aan te raden dan doen we dat zeker

We dachten dat het isolatie team van AZ-isolatie rondom het middaguur zou komen maar werden s-morgens vroeg gebeld of men welkom was want er was een klant uitgevallen vanwege water onder de vloer. We zijn tevreden over het uitgevoerde werk en hopen dat het zicht terug betaald door lagere stookkosten. Op de vraag ik of we AZ-isolatie zou aanraden kunnen we volmondig ja zeggen.

Snelle servic

Goed en snel gewerkt . Prettige medewerkers. Ligt er net in en ik verwacht geen problemen.

Dakisolatie: duidelijk, compleet, snel, netjes en proffesioneel en met vriendelijkheid uitgevoerd!

Heel hartelijk dank!!!

zoals overeengekomen

Alles zoals overeengekomen. Duidelijk geïnformeerd door verkoper/adviseur Karim over vloerisolatie. Keurige en tijdige opvolging na tekenen offerte. Ook de installatiewerkzaamheden gingen voorspoedig. Tijdens de werkzaamheden bleek dat er niet geboord hoefde te worden en het materiaal in de bestaande piepschuimlaag vast kon worden geprikt. Ervan uitgaande dat het inderdaad ook op de lange termijn blijft zitten, ben ik een tevreden klant.

afzetters

Qua uitvoering netjes gewerkt en alles is goed opgeleverd. Wij hebben vloerisolatie in de kruipruimte laten aanbrengen. Doordat wij na de aanbreng een lekkage van een waterleiding kregen heb ik dit bedrijf benaderd voor het herstellen van de scheur die de loodgieter heeft gemaakt. Qua richtprijs zat men op €650.- als er geen extra folie nodig was op dit op te lossen. Ik ging akkoord en na een tijdje werd ik gebeld dat er een medewerker in de buurt was en de werkzaamheden kon uitvoeren. Hij was er binnen 2 uur en is 20 min bezig geweest. Na een week ontving ik de factuur waar een bedrag op staat van €650.- voorrijkosten en €211,- arbeid. excl btw, dus incl. btw 930.-. De totale aanbreng van de gehele vloer heeft €2200.- gekost en dan durven ze voor wat plastic aan elkaar te tapen €930- te rekenen. Nadat ik hier diverse mails en telefoontjes over gepleegd heb, geven ze aan dat er nieuw plastic is ingegaan (staat niet op de werkorder welke is achtergelaten) en de kosten betaald moeten worden. Er is vooraf niet gesproken over voorrijkosten van €650.- (want dan had ik niet akkoord gegaan) Ik wilde hier nog over in gesprek met de eigenaar/directeur, maar die had het fatsoen niet om mij even terug te bellen en te woord te staan en vond dat de medewerkers dit goed afhandelen. (wat een medewerker mij moest meedelen. Trek je conclusie over deze gang van zaken

in 1 dag mijn hele huis geisoleerd

Duidelijke communicatie en offerte. Zij maken een document die je kan gebruiken voor het aanvragen van subsidies, zo hoef je er zelf weinig voor te doen. Ik heb in 1 dag mijn hele huis kunnen laten isoleren. Vriendelijke specialisten die langs komen, en denken met je mee. Erg prettige ervaring.

hoe werk, snel en vakkundig

De jongens hebben goed werk verricht. Het was snel klaar zonder poespas. En het resultaat is geweldig. Het scheelt veel in stookkosten en kan nu op m'n sokken op m'n marmeren vloer lopen. AZ vloerisolatie is een aanrader

Snel en vakkundig geholpen

Nadat ik via oa trustoo AZ op het spoor kwam, heb ik een contactformulier ingevuld. Direct de volgende dag heeft AZ telefonisch contact met mij opgenomen en hebben we mijn situatie en doel doorgenomen. Zeer vlot volgde een afspraak met Karim, die bij ons thuis heeft meegekeken en meegedacht over de meest effectieve oplossing. Nog geen week later was het werk gedaan. Super vriendelijke en ook weer meedenkende mannen Tober en Timo hebben de klus geklaard. Ik ben helemaal tevreden!

Afspraken die worden nagekomen

Twee heren isoleerden de zolder in 1 dag. Netjes! Daarnaast namen ze de tijd om mij van adviezen te voorzien over de verdere afwerking die ik zelf ga doen.

Voor isolatiewerkzaamheden moet je bij AZ-isolatie zijn.

AZ-isolatietechniek heeft de onderzijde van de betonnen vloer van ons huis voorzien van de hoogwaardige vloerisolatie isobooster 7 (9 cm). Dat is een noppenfolie met reflectiefolie(RD-waarde 4.30). Het bedrijf levert isolatiewerkzaamheden van hoge kwaliteit. Adviseur Karim Dahma heeft ons daartoe thuis uitstekend geïnformeerd. De te verrichten werkzaamheden zijn door de vriendelijke medewerkers Aris en Josue naar behoren uitgevoerd. We kunnen AZ-isolatie bij iedereen die energie wil besparen warm aanbevelen.

Zeer professioneel bedrijf met realistisch advies

Werkzaamheden konden vlot worden opgepakt en werden boven verwachting snel uitgevoerd. Binnen een halve dag de gehele vloer geïsoleerd!

Fijne communicatie en goed werk geleverd

Aan huis kwam Gerrit alles op meten en besprak onze wensen voor een fijner en warmer wooncomfort. De vloer- bodem en spouwmuurisolatie zijn perfect uitgevoerd en we merken al meteen het verschil in comfort en temperatuur in huis. Wij zouden dit bedrijf dan ook zeker aanraden voor isolatiewerkzaamheden!

Gedegen advies, snelle levering

Na een goed voorbereidend gesprek werd snel gehandeld i.v.m. het vleermuisvrij (natuurvrij) maken van de spouwmuren. Daarna goede afspraken gemaakt en vervolgens heeft het bedrijf zich daar ook aan gehouden. De medewerkers zijn bekwaam en werken goed door. Minimaal last ondervonden.

Vakkundig goede service en Snelle levering.

“Geweldige service, goed advies gekregen en supersnelle uitvoering van werkzaamheden binnen 3 dagen na ontvangst van de offerte waar maak je dat nog mee”

Zeer prettige samenwerking

Na snel schakelen is het AZ isolatie gelukt om nog in een groene periode de woning vleermuis vrij te maken waardoor we nog dit jaar konden isoleren. Beide afspraken zijn prettig verlopen, volgend jaar gaat AZ isolatie dakisolatie plaatsen.

Goede communicatie en fijn resultaat

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek goed ingelicht over de mogelijkheden en de subsidies in de gemeente. De afspraken waren snel gemaakt en de isolatie uitgevoerd. Een aanrader!

Hoofdkantoor: Markstraat 25

3925JP Scherpenzeel

033-277 30 72

Over AZ Isolatie BV

Hoge energiekosten, een koude vloer, muffe lucht of schimmelplekken? AZ-isolatie maakt aan al deze ongemakken een einde! Wij zijn een erkend, SKG-IKOB gecertificeerd isolatiebedrijf. Wij zorgen dat u comfortabeler kan wonen door spouwmuur, dak, vloer en bodemisolatie! AZ-isolatie bied jarenlange ervaring met een breed assortiment. Wij werken met topproducten zoals Knauf Supafil minerale wol, EPS HR++ Parels, Pif folie en Isobooster T5. Wij gebruiken geen chemische producten en zijn voorloper is circulair en biobased producten, zoals Isovals, Hempflax en Gutex. Het is dan ook niet voor niets, dat wij door puur vakmanschap en slim gebruik van kwalitatieve isolatiematerialen meestal veel betere isolatieresultaten behalen dan onze concurrenten. Wij komen vrijblijvend bij u langs en kijken wat er mogelijk is voor uw woning. Zo heeft u geen verrassingen achteraf! Wij gaan voor het beste advies! U ook?