Zeer professioneel, correct en vriendelijk behandelteam. Van receptie tot de behandelkamer: top.

Ik ben onder behandeling bij Thomas Bellessort en ben zeer tevreden over hem. Hij is empathisch, correct, kundig en kan goed uitleg geven. Daarnaast ook niets dan complimenten voor de dames bij de receptie. Ze stellen je op je gemak en zijn geduldig en vriendelijk. Grace

• Locatie: Amersfoort

Prettige praktijk en goede ervaring met de behandeling

Zo lang ik mij kan herinneren heb ik in meer of mindere mate last van rugklachten. Na verschillende type behandeling al dan niet op doorverwijzing van de huisarts zelf naar de Chiropractie gegaan. Het heeft even geduurd maar de klachten zijn zo goed als verdwenen. Ik kom elke maand graag even terug voor wat onderhoud.

• Locatie: Deventer

Had ik me maar nooit door Thomas laten behandelen, ben slechter af.

Ik ging met acute problemen aan mijn onderrug naar de chiropractor omdat mijn vader goede ervaringen had met een chiropractor. Na de intake gaf Thomas aan dat hij niet alleen mijn onderrug maar heel mijn rug én nek ging behandelen omdat het daar ook wat vast zat. De eerste twee maanden 2x per week, daarna 1x per week. Ik vond dat enorm vaak voor een chiropractor, dat had ik nog nooit gehoord van anderen, en vond het tevens heel naar om elke behandeling 'gekraakt' te worden. Maar in eerste instantie leek de behandeling aan te slaan. Al snel reageerde mijn lichaam echter averechts en had ik de dagen na de behandeling naast mijn onderrug veel last van in eerste instantie mijn nek en later ook midden op mijn rug. Tussentijdse scans sloegen inmiddels ook rood uit op die plekken en niet meer alleen op mijn onderrug. Maar Thomas onderbrak me als ik aangaf dat het niet goed voelde en praatte de uitslagen goed; ik moest vertrouwen en geduld hebben. Ben toen helaas door gegaan met de behandelingen, die me echter steeds meer last bezorgden. Uiteindelijk kreeg ik te horen dat ik te negatief was waardoor de behandelingen niet aansloegen. Daarom was ik 'uitbehandeld'. De klachten aan mijn onderrug waren niet opgelost en daarbovenop heb ik tot op de dag van vandaag twee probleemgebieden erbij: halverwege mijn rug en mijn nek. Problemen die ik voordien niet had. Voor mij staat vast dat deze veroorzaakt zijn door de behandelingen. Had ik maar eerder naar mijn lichaam en gevoel geluisterd en me niet zo laten 'overbehandelen'.

• Locatie: Amersfoort

Klantgericht, vriendelijk en goede service

Goede uitleg, behulpzaam, geven goed passend advies. Wie je ook spreekt, van telefoon tot receptie tot behandelaar, altijd vriendelijk in de omgang.

• Locatie: Deventer

Zeer persoonlijk en veel baat bij.

Ik kom hier al jaren. Vaak rugklachten, maar door de behandelingen knap ik snel weer op. Poosje gestopt omdat ik klachtenvrij was, maar toen ging het weer mis. Ik functioneer het best als ik regelmatig ( ook als er geen klachten zijn) ga. Het fijne persoonlijke contact is voor mij erg belangrijk.

• Locatie: Deventer

hele goede en gezellige chyropractor

Hele goede chyropractor ik ga hier al 10+ jaar heen en nog nooit klachten gehad

• Locatie: Deventer

Gedegen, holistisch en met resultaat!

Met diverse kleine en 1 grote pijnklacht kwam ik binnen. De scan gaf direct duidelijkheid en geeft commitment voor het traject. Al snel was verbetering merkbaar. De professionaliteit, de hartelijkheid en gezelligheid maakt de bezoeken compleet.

• Locatie: Deventer

Mijn klachten zijn nagenoeg verholpen. Heerlijk!

Prettig geholpen door de chiropractor en vriendelijke medewerkers . Mijn klachten zijn nagenoeg verholpen . Het heeft wel lang geduurd, maar mijn klachten had ik ook al enkele jaren. Geef de behandelingen wel de tijd. Wel ga ík 1x in de 10 weken voor “onderhoud “ en dit werkt prima. Een tevreden cliënt.

Goede behandeling gehad!

Goede behandeling gehad! Altijd op tijd en gezellige en aardige assistentes.

Heel goed

Prima deskundige en vriendelijke behandeling

Zeer Goed

Ik wordt ,naar volle tevredenheid ,behandeld door Dick van Heuven.,(ca 30 jaar ! ) In combinatie met oefenen en bewegen is mijn overtuiging dat chiropraktie heilzaam is , ik mag dit zelf al jarenlang ondervinden .en ervaren . Het is ,zo fijn om zo,lang mogelijk mobiliteit te behouden . Mijn hobby en passie, is fietsen en Musiceren ( Orgel / piano) Na een vol arbeidzaam Leven,van 45 jaar als Zelfstandig.Ondernemer ( TweewielerZaak) Met vr.groet RA vd Ploeg

• Locatie: Deventer

Denken altijd mee, goede tips!

Vandaag wat extra oefeningen gekregen i.v.m. knieklachten, zodat ik de beenspieren sterker kan maken. Ik kom nog steeds om de 6 weken voor onderhoud. Helemaal geen nek- en schouderklachten meer.

• Locatie: Deventer

Elke keer dat ik geweest ben voel ik mij herboren.

Professionele en super vriendelijke mensen! Én een weldaad voor mijn lichaam. De chiropractor is top maar de mensen er om heen zijn ook geweldig.

• Locatie: Deventer

Blij dat ik weer geweest ben

Altijd goede behandelingen en eventuele klachten worden verholpen.

• Locatie: Amersfoort

Probleem verholpen en met onderhoud een klachtenvrij leven!

Door ongevallen was mijn lichaam niet meer in balans. Door in begin intensieve behandeling is het nu mogelijk om nagenoeg klachtenvrij te leven. De hulp is goed persoonlijk en attent. Ik kan een ieder deze praktijk aanbevelen!

Al 20 jaar tevreden!

Zeer positief

Vriendelijk

Je wordt vriendelijk ontvangen, je wordt deskundig behandeld en je gaat weer weg in de overtuiging dat het goed is om op deze manier periodiek onderhoud aan je eigen lijf te hebben gepleegd. Ik kan er dan weer even tegen.

• Locatie: Deventer

Ik kom al jaren bij chiropractor van Heuven en ben zeer tevreden. Ze hebben mijn op vele fronten vooruit geholpen van onduidelijke klachten tot het verlagen van de bloeddruk. En wat ook heel fijn is dat je op een prettig manier wordt ontvangen.

• Locatie: Deventer

Een juiste keus bij rug en nek klachten maar dit blijkt nog voor meer klachten goed te werken.

Goedendag, Had eigenlijk nog nooit van chiropractie gehoord totdat onze dochter al 3 maand last van hoofdpijn had. Via een kennis die ons vertelde dat chiropractie ook kan helpen bij hoofdpijn kwamen we terecht bij chiropraktijk van Heuven. Tijdens de behandeling van mijn dochter die toch echt steeds minder hoofdpijn had en ook minder klachten aan rug en nek kreeg was ik ervan overtuigt dat het ook wat voor mij moest zijn. Na tig fysio,s en massage,s enz wat maar niet hielp heb ik ook een gratis scan laten maken . Er was werk aan de winkel werd mij verteld! Het kon wel ff duren maar het was te doen. Na ongeveer 15 behandelingen voel ik nu vooruitgang! Ben wat fitter en heb al wat minder last van rug, nek , heupen en enkels. Wel bijzonder allemaal en ben blij dat ik er in behandeling ben. Een goede keus,...van Heuven dus!! Met vriendelijke groet Geurt Willemsen

Echt resultaat!

Enorm klantvriendelijke praktijk! Benaderen iedereen heel persoonlijk en de chiropractici zijn van hoog niveau!

• Locatie: Deventer

Vriendelijk personeel en goede behandeling

Door mijn verhuizing naar Deventer was ik op zoek naar een goede chiropractor. De heb ik gevonden bij van Heuven. Geen lange wachttijden en een hele goede behandeling.

• Locatie: Deventer

Ik kwam met enige weerstand, maar ongelooflijk wat in korte tijd met mij is bereikt

Ik geef dit praktijk een 9

Mijn ervaring is: dat ik geweldig ben geholpen,nu kan ik weer mijn dans moves doen. Zou niet duren een jaar geleden alles was stijf en deed pijn. Altijd een warme welkom als ik binnen komt, het voel aan net alsof je bij een familie op bezoek komt. Is echt een aanrader om bij deze Chiropractor te zijn, geen haas iedereen die daar werkt neem de tijd om met de nodige behandeling te beginnen. Daar kan je meestal terecht kwa tijd of dag, is altijd een tijd of een dag die je kan afspreken als het niet uitkomt. Greetz, Wilma van Sijll

Efficient

Ik ben met de hoofdpijn klachten naar de praktijk gekomen. Regelmatig had ik last van migraine aanvallen. Na een aantal behandelingen voelde ik mij fitter, gezonder en actiever. Sinds ik de behandelingen onderga, heb ik geen enkele keer migraine aanval gehad. Ik ben zeer tevreden over de diensten van de praktijk en hun medewerkers. Hun professionaliteit, klantgerichtheid en positiviteit zorgt voor een prettige sfeer en aangenaam gevoel voor, tijdens en na de behandelingen. In het bijzonder wil ik mijn dankbaarheid uiten aan dhr Dumitru, voor zijn enthousiasme en vakkundige ingrepen.

Zeer goede behandelingen

Al 20 jaar succes vol in behandeling voor mijn klachten