Soepele en snelle dienstverlening

Alle vragen werden snel beantwoord en de formele zaken zijn soepel en snel geregeld.

Ik krijg emails op iemand anders zijn naam

Data lek; ik heb meerdere malen emails ontvangen van een andere persoon, zo ook deze over een beoordeling. Vandaar erg slecht omdat ik niet meneer Nebels ben!!!

Efficient and supportive

I am fully satisfied with the company and personnel service

• Would you recommend us? Yes

Prima service! Auto wordt netjes op afgesproken datum en tijd bij je thuis bezorgd door een aardige

Zie hier boven

Snelle en no- nonsense service!

Zie bovenstaande

Zeer goed geholpen met alles

Top direct super geregeld!

Na vraag voor advies direct een goed antwoord en een perfecte service. Dat is wat je wilt. Daarom zijn wij al heel lang klant

Pro actief en op de bal

Heel goed geholpen aan een nieuwe leaseauto

Snel, correct en super vriendelijk

Ze hebben snel gereageerd en nog sneller alles opgelost, top bedrijf.

Excellent service, proffessional and friendly

Excellent service, proffessional and friendly

Heel plezierig

Voelen zich verantwoordelijk, en doen hun uiterste best om de klant te helpen!

Super service

Snelle reactie en snelle service perfect opgelost

Goed!

Ik werd goed geholpen door Maickel. Fijn en snel contact. Ook het traject met de laadpaal loopt voorspoedig.

Kort op de bal en alles een goed georganiseerd!

In de contactmomenten die ik heb gehad rondom het uitzoeken van de nieuwe auto, de levering als nu ook (helaas) schade door een ongelukje ben ik heel goed geholpen door de medewerkers van Mobility Service Nederland. Petje af! Een CoolBlue ervaring! En dat is een enorm compliment.

hele goede service!!

De afhandeling en bereikbaarheid van Mobility Service Nederland (MSN) is heel goed. Tot op heden is alles op tijd afgewikkeld. Nu nog de KIA-garage die een beetje vlotjes het onderhoud moet verrichten. Maar dat heeft MSN niet in de hand.

Snel en goed op weg geholpen

Snel en goed op weg geholpen

Nice

Very kind professional and fast

Fantastisch!

Hele vlotte service. Echt top!

Zeer tevreden!

Ze bellen altijd terug, goede op- en wegbreng service en ze zijn goed bereikbaar. De website met de voorraad auto's kan soms anders zijn dan de praktijk, wat lastig kan zijn, maar ik denk dat alle lease maatschappijen een vrije 'vluchtige' voorraad hebben. Tevreden!

geweldig en een goede service!

Duidelijk en snel!

Prima service.

Levering ging zoals afgesproken, helaas is de auto niet schoon van binnen.

Goede ervaring! :)

Fijne ervaring met de medewerker van mobility service. Vriendelijke en snelle service!

Aardige medewerkers, goed contact.

Snelle handeling!

Snelle handeling en goede service, aanrader!

Burgemeester JG Legroweg 64 A

9761 TD Eelde