Snelle actie ondernomen om een proefrit te organiseren en duidelijke informatie gekregen. Fijn meegedacht ook.

Prima service en afhandeling

Mobility Service denkt voor mij op het moment dat het nodig is. Daadkrachtig en zeer flexibel.

Super service

Super goed contact, Afspraak is afspraak.

Snel, duidelijk en vriendelijk

Snel, duidelijk en vriendelijk te woord gestaan! Top service!

Erg tevreden met het contact met Mobility en ook zeker over de aflevering van de auto.

Auto thuis afgeleverd mooie service

Net bedrijf en snel geregeld allemaal

Toppieee

Ik had mijn auto tussen 9u/11u ontvangen. De man legde dingen uit en adviseerde mij een oaar nummers in mijn telefoon te stoppen. En hij parkeerde hem al heel lief voor mijn huis.

Duidelijk, netjes en komen afspraken na

Ik heb een zeer prettige ervaring met Mobility service Nederland gehad. Ze hebben binnen de afgesproken tijd mijn nieuwe auto geleverd en mijn vorige meegenomen. Ze hebben dat op een door mij aangegeven locatie gedaan, zodat ik mijn eigen afspraken niet hoefde te verplaatsen. De persoon die mijn auto heeft afgeleverd, heeft dit met zeer veel fatsoen en vakmanschap gedaan, wat ik erg kan waarderen.

Uitstekende service

Ik had een geweldige ervaring met Mobility Service Nederland. Het personeel was vriendelijk, het aanvraagproces verliep soepel en de auto werd op tijd geleverd. Ik beveel ze ten zeerste aan!

Vlotte, bevlogen levering van de nieuwe auto

De auto is in januari besteld en kon begin mei geleverd worden (MG). Toen de importeur erg traag bleek te zijn, is daar bevlogen achteraan gegaan om zo de auto toch vlot te kunnen leveren. Dat de importeur daarbij wat steekjes lijkt te hebben laten vallen is niet te verwijten aan Mobility Service.

De service van MSN is altijd boven de verwachting!

Wij waarderen de persoonlijke benadering en de bereikbaarheid van de medewerkers. MSN is flexibele organisatie met oog voor de wensen van de klant. Meedenkend met wijzigingen binnen onze organisatie op het gebied van mobiliteit. Een aanrader voor het MKB!

Snel, flexibel, duidelijk en service gericht.

Prima bedrijf, doen we graag zaken mee.

Top Service

Nette communicatie, mooi op tijd en een vriendelijke man die de auto kwam afleveren. Top!

Gewoon goed zoals altijd

Auto gepland voor reparatie. Vervanging stond keurig op de afgesproken dag bij de dealer. Omruil was zo gepiept zonder toeters en bellen.

Goed!

Duidelijk

Personal care - klant staat centraal !

Top Service!

Ondermeer vervanging achteruit. Snel een vervangende auto gebracht bar de hersteller.

Prima en vriendelijk

Prima overdracht van de nieuwe en inname van de oude auto. En goed meedenkend.

Zoals het hoort !

Als beginnende ondernemer zonder jaar cijfers is het een bijzondere uitdaging om een deugdelijke auto te verkrijgen bij de lease bedrijven in Nederland Met alle begrip en snelheid hebben ze me geholpen en kan me zonder enige zorgen me presenteren bij de klant . Bedankt !!!

Leuk contact en snel gehandeld

Erg prettig persoonlijk contact gehad over mijn nieuwe lease auto. Uiteindelijk op een jong gebruikt buitenlands model uitgekomen omdat die veel beter uitgerust was.

Top service!

Ze hebben genoeg staan qua keuze. Een elektrische auto gekozen (Cupra Born). Binnen enkele dagen stond hij klaar. Keurig netjes afgeleverd en volledig opgeladen. Leuke mensen ook!

netjes geregeld en snelle reactie bij vragen

Omruilen auto ging vlot. Ook een reactie op nog een vraag via de mail.

Top!

Snelle passende service

Omwisseling auto soepel en tijdig.

goede service goede prijs

Ik lease nu 3.5 jaar bij Mobility Service. Goede prijs, heldere afspraken, goede service

Burgemeester JG Legroweg 64 A

9761 TD Eelde