Vlotte levering van een mooie wagen!

Levering gepland tussen 11 en 13, om 11:30 was de auto er. Vriendelijke medewerker die alle vragen kon beantwoorden en ook nog eens gezellig was.

Top service, snel, meedenkend

Top service, snel, meedenkend!

Geweldige service, klantvriendelijk

Ik heb nu 2 x schade gehad door anderen maar er werd meteen alles voor me geregeld. Tijdens het wachten altijd koffie. Hele vriendelijke mensen en gied meelevend, zeer tevreden over deze instantie! Zou jullie altijd aanbevelen!

Goed geregeld en optijd

Auto netjes, schoon en op afgesproken tijd geleverd. Tevens week van te voren gebeld om de afspraak te maken datum en tijd. Brandstof kaart week voor de aflevering al ontvangen per post.

Geweldig!

Ben goed geïnformeerd door Maickel voor het bestellen van een nieuwe auto. En Wouter en Julius hebben mij goed geholpen bij het ophalen van de auto in Den Haag.

Op tijd en conform afspraak.

Super goed geholpen en denken goed mee.

Ben bezig met wat uitbreidingen en ze denken goed mee.

Goed en snel geleverd

Snel en volgens afspraak geleverd. Mooie nette schone auto, en aardige en vriendelijke chauffeur

Prima geholpen

Zeer service gericht. Top

Prima ervaring van eerste contact t/m aflevering

Vriendelijk, snelle opvolging, pro-actief, goede prijs, makkelijke aflevering

zeer goed

duidelijke afspraken en vriendelijk personeel

prima service en snelle aflevering

Auto is keurig afgeleverd en na een korte uitleg en afwikkeling was alles prima geregeld.

Uitstrekkend!

Precies op tijd. Aardige spraakzaam man netjes uitlegt hoe en wat.

Mijn auto is geleverd. Goed telefonisch contact gehad en precies volgens afspraak gegaan!

Goede service!

Vriendelijke medewerker die de auto afleverde. Duidelijk uitleg gegeven waar nodig.

Nette aflevering - goed en snel persoonlijk contact

Goed contact en snelle reactie bij het uitzoeken van de auto. Bij aflevering bleek 1 laadkabel te ontbreken, hierop binnen anderhalf uur de melding dat dit opgelost werd. Tot nu toe erg positief en helder.

Auto keurig op tijd afgeleverd

Exact volgens afspraak is de auto afgeleverd. Alles weer prima geregeld.

Alles snel geregeld

Mobility Service regelt altijd alles snel. Of het nou gaat om leaseovereenkomsten of schadeafhandeling, vervangend vervoer. Bij Mobility Service nemen ze dit allemaal serieus en komen met een goede oplossing.

Perfect!

Ik werd netjes gebeld van te voren en bij aankomst. Auto is in keurige staat geleverd met de juiste uitleg. Hele vriendelijke man! Bedankt!!

directe reactie op een probleem/klacht

goede service

Netjes voor de deur afgeleverd, altijd vriendelijk!

Erg aan te bevelen

Lease al een tijdje bij Mobility Service en de relatie is perfect. Heldere en snelle communicatie, handige berijders app en denken mee in oplossingen in geval van problemen.

al meer dan 20 jaar dik tevreden

Al meer dan 20 jaar lease ik bij Mobility service (voorheen Maxima Lease) en altijd super goede service en zeer plezierige contacten met alle afdelingen.

zeer professionele benadering met oog voor de klant.

Snelle, vriendelijke en complete communicatie.

Service zoals service hoort te zijn! Bedankt!

Burgemeester JG Legroweg 64 A

9761 TD Eelde