Fijne samenwerking, nu al!

Gisteren is de nieuwe leaseauto bij ons afgeleverd. Onze accountmanagers interne en externe dienst kwamen mee. Extra instructie gehad met een leuke attentie en fijn contact. Aanvullende info direct op de mail ontvangen. Heel tevreden.

Vriendelijk, informatief, servicegericht

Autowissel aan huis, een groot gemak!

professioneel en klantgericht

ik moest switchen van auto. Via contact persoon is dit heel efficient, snel en soepel verlopen. makkelijker kon niet. Zeer tevreden

Goede service voor af en bij het afleveren

Vooraf goed telefonisch kontakt gehad.

Kon beter

Auto zat onder de vogelpoep. En stond niet strak in het parkeervak

helemaal top

alle afspraken zijn netjes en op afspraak afgeleverd helemaal top niks op aan te merken

Goed bereikbaar en perfecte service

Het uitzoeken en leveren van mijn lease auto ging super makkelijk. De mensen zijn behulpzaam, reageren snel en alles is goed geregeld.

Geweldige persoonlijke service

Geweldige persoonlijke service

Goed en snelle levering

Vandaag mijn auto ontvangen zoals afgesproken. Auto voldoet aan mijn verwachtingen en is netjes en schoon afgeleverd.

Service gericht

Goede service, omruiling auto voor de deur.

Top and fast service!

Very well organised and helpful.

Genoeg zoals het hoort "Goed"

Auto besteld en aan huis afgeleverd, prima service!

goed geregeld, goed personeel

Perfecte service van zeer vriendelijke deskundigen

Ik heb in korte tijd een prachtige Tesla Y geleased via Mobility voor een mooi leasebedrag. Alles was snel rond en er de auto werd vrijwel direct geleverd. Heel erg blij met de auto!

Snelle en persoonlijke service. Goede ervaring.

Snelle en persoonlijke service. Goede ervaring.

Prettige samenwerking, duidelijke informatie

Het contact bij het uitzoeken van mijn leaseauto verliep prettig. Ik ben goed geïnformeerd en de gemaakte afspraken waren duidelijk en werden nagekomen

goede positieve service

Ze denken mee en hebben goede snelle positieve service

Professionele afhandeling

Snelle respons en goed meedenken naar mogelijke oplossingen. Directe en goede communicatie en heldere afspraken die ook nagekomen worden.

Altijd klaar staan

In het keuzetraject voor een nieuwe auto heb ik goede hulp gehad van Mobility Service. Ook over de jaren dat ik auto's rijd via deze leasemaatschappij ben ik een tevreden mens.

Snelle communicatie en goede service

Ondanks de feestdagen in 2022, is er door Mobility Service snel geschakeld voor het regelen van mijn nieuwe leaseauto. Dit diende in 2022 geregeld te zijn, waardoor er druk achter zat. Communicatie vanuit Mobility Service verliep vlot en duidelijk.

Netjes afgeleverd vriendelijke chauffeur en alles netjes op foto gezet

Zeer vriendelijk en mooi op tijd, topservice!

Op de afgesproken tijd en met nog een belletje van te voren stond de auto al in de straat. Ivm de regen belde de chauffeur pas nadat de auto op straat stond zodat ik gelijk de sleutel kon aannemen. Super vriendelijk en service gericht. Top!

Heel goed geholpen

Ze waren er snel en alles is goed uitgelegd

Misverstand

Bleek om een klein misverstand te gaan. Is nadien netjes opgelost.

Burgemeester JG Legroweg 64 A

9761 TD Eelde