Lang gewacht bij autopech, afhandeling daarna prima

Vrijdagavond route van Maastricht naar Den Haag. Na 1.5 uur autopech op de snelweg maar toch nog (rollend) de eerste afrit kunnen nemen, hoekje om en gelukkig bij een tankstation de auto kunnen parkeren. Nu weet ik dat ik lekker warm zit en dat andere pechgevallen op de snelweg voorrang hebben, maar 2 en een half uur vind ik toch best veel om te wachten. Afhandeling daarna was prima, auto werd meegenomen en ik kreeg vervangend vervoer. P.S. in vind het jammer dat het veld: "Aanbevelen" verplicht is. Zet er dan in ieder geval een keuze bij, iets van: "NVT" Wat in dit geval zou betekenen: "Lees de review en maak aan de hand daarvan uw eigen keuze."

Top service

Helder, duidelijk, gevoel dat je een unieke klant bent in plaats van één van de vele.

Goed meegedacht voor een passende lease oplossing!

Prettige communicatie, duidelijk over levertermijnen en flexibele afspraken.

Heel netjes te woord gestaan en afspraken gemaakt voor het omwisselen van de leaseauto. De leaseauto werd netjes afgeleverd op de afgesproken plek en het tijdstip. De collega van MSN was heel vriendelijk.

Afspraken nagekomen

Goede communicatie

Goed meedenkende en flexibele organisatie

Na een eerste EV die ik bij Mobility Service heb mogen leasen, heb ik vandaag mijn 2e Tesla op mogen halen. De overdracht van de oude leasewagen en het in ontvangst nemen van de nieuwe is heel plezierig verlopen.

Goed meedenkende en flexibele organisatie

Prettig contact, snelle reactie

Op alle vragen die ik stelde werd vlot gereageerd en/of gehandeld en het contact was vriendelijk en duidelijk. Volgens mij precies zoals je het zou willen zien.

Geduldig en correct

Een tesla rijden moet je leren. Ik vind de service van jullie hierin geweldig.

Geweldig persoonlijke begeleiding

Het geduld wat de medewerkers hebben kent zijn weerga niet. De chauffeur die de tesla bracht ook zo netjes.

Geweldig persoonlijke begeleiding

Top service

Persoonlijk contact is er fijn en ze denken goed met je mee.

Top service

Persoonlijk contact is er fijn en ze denken goed met je mee.

Snel geregeld

Alles omtrent het ophalen van de oude lease-auto en het brengen van de nieuwe lease-auto was erg snel geregeld.

Snel geregeld

Burgemeester JG Legroweg 64 A