Keurige man. Met veel geduld.

De chauffeur nam de tijd de auto’s te plaatsen en daarna uitleg te geven.

Prima bedrijf. Weten altijd een oplossing aan te dragen

Ik werk vele jaren met Mobility (voorheen Maxima). Altijd vlot en klantgericht met hart voor een goede oplossing. Daar hou ik van.

Vriendelijke medewerker en een goede auto.

Auto werd netjes geparkeerd op locatie. Snelle, goede service door medewerker.

Mijn ervaringen met Mobility Service zijn goed

Gedurende de looptijd maar ook bij de overgang naar een andere wagen met een zeer goede ondersteuning van Gerwin Kremer van Sales & Leaseadvies.

De auto werd op een nette manier afgeleverd, met goede communicatie.

De medewerker die de auto afleverde legde alles netjes en duidelijk uit en communiceerde vooraf goed over de tijd van aankomst.

picobello

De auto werd netjes afgeleverd. helaas geen tijd om wat dingen uit te leggen kwa inhoud auto en hoe dingen werken. Dan had ik echt het bij de dealer moeten ophalen. Ik kom er wel uit maar is even zoeken

Goede begeleiding van voor tot de achterkant

Prettige begeleiding

Soepel, goede communicatie zorgt voor duidelijkheid en een hoge gebruiksvriendelijkheid

Kort, krachtig en heldere communicatie.

Door een foutje in de planning stond de auto nog niet klaar, maar dit is snel opgelost zodat ik 'm na een half uur wachten (goede koffie!) alsnog kon meenemen :-)

Goed geholpen op zeer korte termijn

Door het snelle schakelen van Maickel toch nog op tijd van mijn vakantie kunnen genieten. Telefonisch besproken, wordt gewaardeerd.

Professionele partij met uitstekende service

Adequate en snelle service. Wijze levering EV uitmuntend. Goede bereikbaarheid en vriendelijke medewerkers.

Helpful to choose a car

I found it helpful and kind when choosing a car. However, I didn't get any explanation when getting the car about how it works and which options does it have, etc.

Zeer goed geregeld.

Prettig en gemakkelijk.

Proper afgehandeld

Geen op of aanmerking de chauffeur die de wagen kwam afleveren was duidelijk en communicatief vaardig.

Gemakkelijk, duidelijk en snel

Vriendelijk personeel, duidelijk contact over de telefoon en de auto was sneller geleverd dan de initieel aangegeven tijd. Erg prettig.

Goede service en professioneel

Zie boven

Geen kennis van de auto, zeer beperkte uitleg

De chauffeur had geen kennis van de auto Kon eveneens niet uitleggen hoe de afneembare trekhaak werkt En herhaalde continu dat hij slechts chauffeur was

Netjes, vlot en behulpzaam

Luxe, schone auto afgeleverd volledig met tankpas en nodige papieren. Tijd voor het beantwoorden van vragen. Erg tevreden

Goed geregeld

Netjes volgens afspraak alles geregeld

Toegankelijke organisatie, flexibel en vriendelijk

Een uitstekend ervaring gehad met de eerste contacten, afsluiten van een leasecontract en het leveren van een auto.

Zeer goed gegaan van besteling tot aflevering van de auto

Goed geholpen en duidelijk contact van begin tot levering

Top service door vriendelijk en deskundig personeel

Prima-de-luxe!

Persoonlijke aandacht (niet het gevoel dat je een ‘nummer’ bent)

Goede service. Ophalen en brengen van de auto's verliep prima.

De auto's werden op tijd en netjes afgeleverd en opgehaald. Verder nog geen mening.

Burgemeester JG Legroweg 64 A

9761 TD Eelde