Goed, totdat je ze nodig hebt.
Ik schrijf mijn eerste negatieve review ooit, omdat ik een mail kreeg vanuit Mobility Service Nederland kreeg om een review te geven, niet omdat ik graag klaag.
De start; contact met sales, levering auto, aanpassingen maken, contract regelen etc. is allemaal keurig gegaan.
Op zich heb je geen contact met de leasemaatschappij zolang het goed gaat dus eigenlijk geen problemen ervaren en was positief tot het moment dat mijn auto voor langere tijd bij de dealer staat (inmiddels 4 weken) wegens problemen met de levering van onderdelen.
Dan verwacht ik onderscheid en een goed stukje service als je een dure auto leased. Vervangende auto's voldoen niet en waren/zijn niet gelijkwaardig en ik moet er achteraan zitten om dit gecorrigeerd te krijgen. Als ik geen actie ondernam, bleef ik dezelfde auto rijden. Ik vind het contact met mijn contactpersoon niet goed en reactief.
De eerste vervangende auto die ik kreeg was minder dan de helft van de aanschafwaarde van mijn auto, de tweede auto was de helft in aanschafwaarde en inmiddels is de derde auto ongeveer € 15.000 lager in aanschafwaarde. In mijn contract staat 'zo goed als gelijkwaardig' dus meer dan de laatste auto zie ik niet gebeuren vanuit msn. Het zal in ieder geval nooit meer dan gelijkwaardig zijn ;)
Ik zou vanuit goede service verwachten dat je dan ten minste wordt gecompenseerd voor een dienst die niet geleverd is naar waarde als je niet de juiste auto kan leveren.
Overigens waren de mannen die de auto's kwamen brengen wel keurig en adequaat zowel in aflevering als in gesprek.