Zeer vriendelijk

Prettige overdracht

Professioneel bedrijf

Duidelijke en vriendelijke medewerkers met verstand van zaken!

Prima aflevering van de auto

Keurige tekst en uitleg hoe alles werkt. prima geholpen!

Snelle service

De aflevering van de lease auto ging snel en makkelijk. Alles was duidelijk.

Snel, correct en vriendelijk

Auto's werden op het afgesproken tijdstip omgeruild. Dit ging snel en prettig.

Mobility Service Nederland chapeau

Mobility Service Nederland zeldzaam goede klantvriendelijkheid in het gehele traject van keuze auto tot afleveren. Ben nog niet vaker een bedrijf tegengekomen dat zo'n klantvriendelijkheid kent!!

on time, very quick arrangements

Car arrived on time, actually very early as we expectd.

Goed geregeld en zeer vriendelijk

Prima afstemming vooraf en een zeer vriendelijke en behulpzame bezorger van de leaseauto.

Netjes afgeleverd!!!

Ik heb de aflevering als zeer fijn ervaren, de auto als gloednieuw afgeleverd en van de trailer af, dus geen onnodige KM's gereden! Nogmaals hartelijk dank

Correct netjes en snel geleverd

Via mijn werkgever heb ik deze auto mogen ontvangen. Een dag van te voren hebben ze gebeld en de volgende dag stond hij klaar.

Enorm teleurgesteld

De aflevering in eerste instantie uitgesteld wegens een storing aan de auto. Een week later werd de auto afgeleverd in een staat wat ik niet gewend ben van jullie. Vieze aanslag op de bekleding. Veel beschadingen die niet gemeld staan op jullie afleverformulier en tot op heden 4dagen later nog geen reactie gehad van jullie

Verwachting werd overtroffen!

Nieuwe berijder bij Mobility en verwachting werd overtroffen. Persoonlijke Service en aandacht maakt het verschil.

Goed geholpen

Goed geholpen

Vooruitdenkend

Van te voren netjes gebeld en afgesproken eenmaal aangekomen. Op de hoek afgesproken ivm bereikbaarheid

Super fast and quality delivery

N/A

Vriendelijk en makkelijk!

Vriendelijke communicatie, snel, doen wat ze beloven, makkelijk, zeer goede service!

Uitstekende service

Gebeld dat ze gearriveerd waren en hadden 8-10 min gewacht op mij

Vriendelijke man en keurig op tijd afgeleverd.

Enig min puntje. De vloeistof van de ruitensproeier was helemaal leeg.

Goede service!

Vriendelijk en snel geholpen

Snel, klantgericht & meedenkend!

Een zeer prettige ervaring voor mijn eerste leasecontract. Er werd snel gereageerd op mijn vragen en goed rekening gehouden met mijn persoonlijke situatie. Op geen enkele manier pusherig, vooral goed luisterend en klantgericht. Erg blij met mijn ioniq 5!

prima,

aflevering conform afspraak en eerdere contacten. Auto netjes afgeleverd met toelichting.

Snel netjes en goed

Goede ervaring nette auto en goede service van diegene die auto kwam brengen

Alles volgens afspraak!

Maandag een auto besteld en 4 dagen later afgeleverd. Je wordg volledig op de hoogte gehouden van hef proces. Prima planning en digitale omgeving! Superaardige medewerkers op locatie.

Snelle service

Snel afgeleverd, fijne service!

Perfecte service

Burgemeester JG Legroweg 64 A