Goed en professioneel met de nodige flexibiliteit.

Ze hebben mij goed geholpen om de juiste auto te zoeken en een goede inruil voor mijn huidige auto. Een echte aanrader!

Heel erg flexibel en goede service!

De medewerkers van Mobility Service bieden goed advies en service over mobiliteitsoplossingen. Daarnaast zijn de medewerkers erg deskundig over (elektrische) auto's. Mijn voorloopauto moest vervroegd ingeleverd worden en Mobility Service zorgde ervoor dat mijn nieuwe auto aansluitend kon worden overgenomen. De auto werd zelfs geleverd met winterbanden gemonteerd, top service!

Prima auto, uitstekende ondersteuning vanuit Mobility Service

Prima auto, uitstekende ondersteuning vanuit Mobility Service, zeer tevreden.

Super klantgericht

Tesla Model Y besteld en binnen twee weken geleverd. Alles volgens afspraak.

Snel, heldere communicatie en goed geholpen

Na een tegenvaller bij een andere leasemaatschappij (niet op tijd kunnen leveren van een EV) heel snel en adequaat geholpen door Mobility Service.

Ik kreeg een bericht dat niet voor mij is bedoeld

Ik kreeg uit het niets een bericht over vervangend vervoer met daarin adres gegevens van iemand anders. Ik heb al ruim 1,5 jaar geen leaseauto meer en begrijp niet waarom mijn gegevens in het dossier van iemand anders staan.

Zaken niet op tijd geregeld

Na alles getekend te hebben heb ik de factuur ontvangen en is de betaling afgeschreven. Echter heb ik zelf geen updates gekregen over wanneer ik de auto af kon halen terwijl ik zelf 2 maal gevraagd had om een update. Ik kreeg steeds te horen dat de boodschap doorgegeven zou worden. 4 dagen na de datum op de factuur nog maar een keer een email gestuurd om te vragen hoe het er voor stond. Uiteindelijk vandaag nog de sleutel op kunnen halen, maar de papieren en laadpas ontbreken nog. Ik kan nu dus wel rijden, maar niet laden. De service van Lisan tot aan het tekenen van het contract was prima, maar daarna hebben ze in mijn geval een beetje de bal laten valen.

Vlot en vriendelijk

Prettig en snel contact en een duidelijk antwoord op al m’n vragen.

Goed en prettig ondanks lange levertijd vd auto (niet jullie schuld)

Goeie service!

Erg goed geholpen. Snel gegaan, goed op de hoogte gehouden en was snel geregeld. Niks op aan te merken.

Top service

Gewoon een topservice met een heel vriendelijke meneer die de auto heeft gebracht, gewoon top!

Ongekende service

De medewerkers van Mobility Service zetten alles in het werk om je tevreden te stellen. Nergens geen omkijken naar. Autorijden met een glimlach van oor tot oor.

prima persoonlijke service

Goed geholpen, denken vanuit de klant, helpen problemen op te lossen

Erg fijn en snel handelend bedrijf

Ik heb een fijne ervaring met jullie. Echter was het wel prettig geweest om uitleg te krijgen van mijn nieuwe auto. Dit was ook met mijn vorige niet gebeurt. Aangezien je tegenwoordig zoveel opties heb zou dat wel prettig geweest zijn. Voor de rest zijn jullie een fijn en een behulpzaam bedrijf. Die snel dingen oppakt.

Altijd maatwerk, flexibel en snel en inspelen op onze behoeften. Meer dan tevreden!

Top service!

Autopech is vervelend voor iedereen en komt altijd ongelegen (vooral als je hoogzwanger bent en langs de snelweg vast komt te staan), maar in zo een situatie is het extra fijn als je een goede hulpservice krijgt. Mobility denkt echt goed mee en probeert zo snel mogelijk al je zorgen uit handen te nemen. Want stiekem moet er dan veel geregeld worden. Vervangend vervoer werd snel geregeld en ook een goede nazorg door even na te bellen of alles in orde is. Mobility heeft echt zijn uiterste best gedaan, dat ik zo min mogelijk ongemak had van de gevolgen van de autopech. Conclusie: Ik ben heel klantvriendelijk geholpen! Echt een dikke 10 voor jullie service.

Een half jaar wachten en 2 voorloop auto's verder.

Een half jaar moeten wachten op mijn lease auto terwijl er 6-8 weken van te voren werd gecommuniceerd. 2 voorloop auto's versleten die stuk gingen of niet aan de eisen voldeden. Continue er achteraan moeten zitten en slechte informatie verstrekking. Uit eindelijk net voor de kerst mijn auto mogen ontvangen. Zonder uitleg de sleutel gekregen, ik moest het zelf maar uitproberen op de vrije zondag.

Heldere inname van de auto

Dikke prima

Altijd perfect

Nog nooit in zo'n leuke bunker geweest

leuke frisse entree, goede koffie, en zelfs een zeer vriendelijk ontvangst.

Goede uitleg en bereikbaarheid.

Altijd een oplossing!

Prettige leasemaatschappij, persoonlijk contact.

Netjes en verzorgd afgeleverd

Goede communicatie en denk met je mee.

Schone nette auto

Mijn nieuwe lease auto volgens afspraak geleverd bij mijn kantoor.

Burgemeester JG Legroweg 64 A

9761 TD Eelde