Goede snelle service

Probleem goed en snel opgelost en erg behulpzaam bij vragen.

Super service

Mobility is goed bereikbaar, zowel per e-mail als telefonisch. Zeer vriendelijke medewerkers. Een goede prijs kwaliteit verhouding. Al vele jaren hebben wij als bedrijf een prettige samenwerking!

Hele goede service en alles op tijd

Hele goede service en alles op tijd, een echte aanrader!!!

Directe en super vlotte afhandeling van vragen, geruisloze service!

De beste ervaring is dat ik Mobility Service nauwelijks hoeft te benaderen. De afhandeling van diverse actuele zaken loopt gesmeerd.

Alles is netjes afgehandeld en communiceren alles netjes op tijd.

Goede bereikbaarheid en prima afspraken

prima service

Nieuwe lease auto op eigen verzoek op prive adres afgeleverd. Goed service!

Flexibel en persoonlijk

Mobility stelt zich flexibel op als het om wijzigingen gaat in het wagenpark. Daarnaast kent men ons en wij onze contactpersonen en is dit een persoonlijk contact

Goede service en duidelijke communicatie.

Snelle service, top service!

Goed geregeld Arjen, blij met de nieuwe auto.

Auto keurig afgeleverd en oude auto ingenomen.

Fijn dat de auto keurig op tijd en netjes is afgeleverd. Persoon nam de tijd om toe te lichten en oude auto in te nemen. Een nadeel is wel dat een uitgebreide instructie niet mogelijk is, dat heeft veruit de voorkeur.

Dank voor de goede service.

Uitstekende service

Ik had vlak voor mijn autovakantie een probleem met mijn leaseauto. De garage kon het niet tijdig repareren en had geen vervangende auto. Mobility lease kon gelukkig wel passend vervoer regelen op korte termijn. Alles werd perfect geregeld.

Netjes op tijd, professioneel geholpen.

Netjes op tijd, professioneel geholpen.

Top service!

Alles super netjes en snel geregeld. Aardige chauffeur en ruim op tijd.

Goed en zeer vriendelijk

Goed en zeer vriendelijk

Goede dienstverlening, maar alleen binnen werktijd

Mijn werkgever had op zeer korte termijn een leaseauto aangevraagd. Er kwam dezelfde dag nog een offerte en ik kon de auto een werkdag later al ophalen, maar dat kon niet buiten werktijd. Binnen werktijd moest ik eigenlijk bij de klant van mijn werkgever zijn, maar dat lukte dus niet. Ik had verwacht dat het mogelijk was om in de avonduren na werktijd ook een afspraak te maken voor het afhalen. Op het afhalen zelf heb ik niets aan te merken, ging snel en de uitleg over de auto was duidelijk. Goed assortiment van (short) leaseauto's, ben erg tevreden met de Nissan Leaf uit 2018 met maar 4% bijtelling.

Vriendelijk & Deskundig

Zeer vriendelijk en duidelijk.

Prima geregeld door Mobility Service

Prima geregeld dat ik vervangend vervoer kreeg op locatie.

Uitstekende service en heen hele nette beleefde chauffeur die mijn auto kwam afleveren

Nogmaals zie mijn beschrijving in 1 zin

Alles goed geregeld

Alles goed geregeld door Mobilty Service

Perfect geregeld!

Bedankt voor de goede service!

volledig ontzorgd

Alles wordt verzorgd, vragen snel beantwoord en aflevering meer dan keurig! Heel tevreden.

super service ontvangen

Een week in een nieuwe Skoda Enyaq kunnen/mogen rijden

Service waar je blij van wordt.

Inmiddels heb ik ongeveer anderhalf jaar een leasecontract bij Mobility Service Nederland. Het valt mij op dat ze altijd te bereiken zijn. Vragen worden netjes beantwoord, mocht het antwoord niet direct paraat staan dan wordt je op een later moment teruggebeld. Afgelopen maand heb ik een ongeluk gehad met de lease auto. Netjes kreeg ik dezelfde avond nog een vervangende station auto zodat ik alsnog op vakantie kon gaan met een grote hoeveelheid aan campingspullen. Mijn auto werd na het ongeluk door het schadeherstel bedrijf total loss verklaard. Deze auto had een gunstige bijtelling (2019) waardoor het aanschaffen van een nieuwe auto voor mij ongunstig zou uitpakken. Op initiatief van Mobility Service Nederland zijn we gaan zoeken naar een gebruikte auto met dezelfde gunstige bijtellingen en eventueel de opties die mijn vorige auto tekort schoten zoals geen trek haak en een matige range in kilometers (elektrisch). Binnen een dag heeft Mobility Service Nederland een passende auto voor mij gevonden met daarbij ook nog eens de opties die ik graag wou hebben. Geluk bij een ongeluk laten we maar zeggen. Inmiddels is deze auto besteld en wordt binnenkort geleverd. Kortom super! Bedankt Mobility Service Nederland. Jullie zijn een aanrader voor elke leaserijder.

Burgemeester JG Legroweg 64 A

9761 TD Eelde