Prettige en snelle afhandeling

Snelle reactie en afstemming met keuze van de auto. Erg fijn dat er nog even gebeld werd hoe laat de aflevering precies zou zijn.

Snel en super mee gedacht

Ik had snel een auto nodig en in 2 dagen was dit geregeld helemaal top dank aan Maickel

Hele nette service en chauffeur!!!

Chauffeur was zelfs iets te vroeg, maar belde daar netjes over. Correcte uitleg van een zeer vriendelijke chaffeur

Maatwerk

Vervangende auto netjes op tijd en correct afgeleverd op locatie.

Goed geregeld!

Goed geregeld en dus goede service! Aanrader.

Adequaat en prettig geholpen

Mijn auto stond vanwege een communicatie verschil nog niet klaar. Dit is snel en goed verholpen.

Vriendelijk

Werd prima op de hoogte gehouden, Echter 2 uur te laat. Het overkomt de beste… ;)

netjes geholpen, vriendelijk en lekker snel.

goede service

op korte termijn een auto kunnen regelen, heel fijn

Auto netjes en compleet afgeleverd

Ik was zelf niet thuis mijn vrouw heeft de auto in ontvangst genomen. Helemaal compleet en afgetankt.

Goede klantgerichte service, altijd bereid om met je mee te denken

Goede klantgerichte service, altijd bereid om met je mee te denken

Klantbeleving waar je u tegen zegt!

Van begin tot eind duidelijke Communicatie. Contact gehad met Batbara aan de telefoon en Freek die de auto kwam afleveren. Kanjers!

Keurig geregeld, zeer correcte medewerker

Zeer goede service

Vriendelijke bezorger!

De bezorger was vrolijk en vriendelijk, de auto was snel afgeleverd.

MEGA flexibel en top service!

Zoals gebruikelijk hebben wij contact met ons vaste aanspreekpunt Teun van Rossum. 1 van de VW Caddy's werd minder gebruikt en zou in een optimale situatie moeten worden geruild voor een personen auto. Nieuwe manier van werken vergen ook andere vormen van mobiliteit. met 1 belletje was het geregeld. Teun heeft om de snelheid erin te houden zelf de auto's omgeruild. Snel + Flexibel = hoge service!

Top service gemengd met zakelijke gezelligheid

Mijn ervaringen met het bedrijf zijn altijd positief geweest. Er wordt flexibel meegedacht met de klant en oplossing gericht gewerkt. De klant is hier daadwerkelijk de spreekwoordelijke Koning.

Mijn algehele ervaring met Mobility Service NL

Ondanks dat ik vanaf begin december 2020 aan het wachten ben op mijn Skoda Enyaq (iets waar MS niets aan kan doen) ben ik mega tevreden over de klantenservice! Dit is volledig te wijten aan Sebastiaan die mij altijd goed te woord staat en updates geeft wanneer er naar gevraagd wordt. Afgelopen week heb ik vanuit Sebastiaan en Mobility Service een Enyaq 80 mogen rijden voor 5 dagen. De demo auto werd recht voor de deur afgezet vanuit Eelde (net onder Groningen). Sleutels in handen en rijden! Dit was omdat de wachttijd voor de Enyaq zo is uitgelopen door oa het chiptekort waar de gehele autobranche mee kamt. Maar desalniettemin had Sebs dit niet hoeven doen, dus ik ben mega blij en kan weer even vooruit. :) Thanks guys en tot snel!

Snel prettig en vriendelijk

Ruim anbod

Prima service!

Persoonlijke benadering, goede service

De auto was precies zoals verwacht. Martijn heeft uitstekend gecommuniceerd wanneer hij zou komen en wat hij van mij nodig had. Eenmaal hier heeft hij het proces duidelijk en efficiënt geleid. Alles is perfect verlopen.

Top! Nette goede service.

Vriendelijke man kwam keurig de auto afleveren. Ivm corona hield deze ook gepaste afstand en legde alles van afstand op een goede manier uit. Top!

Attente service, conform afspraak

Tevreden over auto, geleverd op tijd, schoon en eerlijk over reeds bestaande kleine beschadiging.

Tevreden

De auto werd binnen 1 dag omgeruild. Goede service, er wordt meegedacht, auto is netjes. Wel wat kleine gebruikssporen en vlekken. Verder helemaal top

Perfecte service

Netjes voorafgaande aan de aflevering even gebeld. De auto in nettere staat terug gekregen dan dat ik hem afgegeven had. Gezogen, volle accu, gepoetst en bescherming tegen mogelijk vuil. Daarnaast korte instructie over de geleverd dienst. Fijne bezorger/chauffeur.

Fijne en snelle service.

Contact en levering is goed en snel gegaan. Auto is schoon afgeleverd, zat alleen geen ruitenvloeistof in.

Burgemeester JG Legroweg 64 A

9761 TD Eelde