Prima eerste ervaring

Zeer hoge service

Alles was top in orde geregeld kan niet anders zeggen. Blijf zo doorgaan als bedrijf !

Bedrijf waar je afspraken mee kunt maken, en ze vervolgens ook nakomt! Top!!

Goede service, vriendelijke personeel, kortom een bedrijf waar je op kunt vertrouwen.

Persoonlijke benadering en service op maat

De oplossingen geboden door MS past erg goed bij mijn wensen. De service is ook nog eens heel persoonlijk en daardoor prettig.

Goed, vriendelijk en professioneel geholpen.

Goed, vriendelijk en professioneel geholpen.

Snel, duidelijk en makkelijk.

Prima service. De auto wordt netjes thuis gebracht en zoals besproken werd ik een half uurtje van tevoren gebeld. Jammer dat er ivm corona geen uitleg kon worden gegeven maar gelukkig was ik een Peugeot gewend.

Topservice

Ik had problemen met de auto, en eigenlijk was het met een kleine 3 dagen allemaal keurig en netjes opgelost. Veiligheid staat bij jullie op nummer 1

Fijne service. Mijn mooie auto keurig netjes en afgetankt aan de deur afgeleverd

Top service, door vriendelijke mensen

Snelle, nette aflevering, door vriendelijke mensen. Ook het versturen van een “verklaring bestuurder auto” was binnen een mum geregeld.

Netjes en snel

Communicatie top!

In eerste instantie ging het nogal stroef, maar de heren hebben het goed opgepakt en mij fantastisch geholpen. Zeker waard om jullie naar voren te schuiven, als leaseMS voor mijn volgende auto (2021)

Fijne aflevering met een aardige werknemer

Mijn lease-auto werd zoals afgesproken afgeleverd bij mijn thuis! Fijne werknemer die de auto even doornam en de benodigde info erbij! Zeer tevreden!

Ik heb geen contact gehad met iemand van MSN

Nette en correcte snelle service!

Ik had diverse vragen m.b.t. mijn Tesla Model 3 en die werden door desbetreffende persoon correct en snel beantwoord. Ook de aflevering van Tesla op mijn adres is super goed verlopen. Aardige mensen met de nodige kennis!

Altijd snel, persoonlijk en heel betrouwbaar

Ik lease als zzp'er nu ongeveer een jaar bij Mobility Service. Eerst shortlease en nu overgegaan op een langere lease periode. De service is echt heel goed. Komen altijd beloftes na, bijvoorbeeld over terugbellen. Tot nu toe alleen maar leuke contactmomenten gehad. Voor mij dus een dikke 10!

Klantvriendelijkheid

Klantvriendelijkheid en meedenken met de klant staan overduidelijk hoog in het vaandel bij Mobility Service. Goede, vriendelijke en vooral duidelijke uitleg en instructies horen daar ook zeker bij.

Een ervaring om niet te vergeten!

Een goed ontvangst, een goede uitleg en toelichting. Een super ervaring qua sturen in de Porsche Taycan. Een dikke 10.

zeer prettig

onze ervaring is zeer prettig met Mobility Service

geweldige service

De contacten verliepen vlot, to the point en vriendelijk! Aanrader.

Snel, effectief en vriendelijk

Erg makkelijk proces en flexibel geregeld. Het ging om een elektrische auto, de laadpas was nog niet gearriveerd dus gaven ze me tijdelijk een pas van hen mee. Heel prettig.

Vlot flexibel en probleemloos verlopen. Overal goede ervaring.

De contact momenten zijn prima en duidelijk verlopen. De leverancier kwam binnen het aangewezen tijdsbestek de auto afleveren en de overdracht verliep simpel en vlot. Overal goede ervaring en aardig personeel om mee te spreken.

Betrouwbaar, transparant en persoonlijk

Ik ben bij mobility service gekomen vanuit Maxima Lease. Al vanaf het begin werd meegedacht over welk lease contract het beste was, en werden er op persoonlijk vlak aanpassingen gedaan. Ook bij auto-schade werd er altijd meegedacht en zochten we samen naar de beste oplossing. Recentelijk bumperschade gehad aan mijn Tesla en wederom was dit netjes afgehandeld.

Positief

Positief

Snelle levering, afhandeling en vriendelijk

Burgemeester JG Legroweg 64 A

9761 TD Eelde