Netjes geregeld

Prima op orde! Netjes op tijd en duidelijke korte uitleg.

Door Corona geen volledige overdracht, met een kritische noot, wel netjes geregeld.

Bij de overdracht van de auto ontbreekt het instructieboekje in de nieuwe auto, zodat het iets lastiger is de auto te leren kennen Digitaal is eea op internet terug te vinden, dus red ik me wel Maar graag alsnog een boekje per post aanleveren, of aangeven, waar in de auto ik het boekje zou moeten kunnen vinden

Persoonlijk, vriendelijk, duidelijk en vlot

Goede, vlotte en duidelijke afhandeling en levering.

Tevreden.

Goede service!

Prima, auto is netjes voor de deur afgeleverd

Medewerker neemt ruim de tijd om de auto samen na te lopen.

Flexibel

Super fijn dat jullie zo flexibel zijn en de auto bij mijn schoonouders konden afleveren

Auto goed afgeleverd.

Levering was goed

Levering van de auto was op datum en tijd goed voor elkaar. Snelle service.

Komen hun afspraken na

Auto was netjes en tijdig afgeleverd. Precies zoals afgesproken

Prima service en persoonlijke benadering!

Zeer snel een passende vervangende leaseauto geregeld!

Alles super geregeld

Volledig ontzorgd, goede contacten. Alle vragen kunnen stellen aan één persoon, die ook overal antwoord op heeft. Organisatie is goed op elkaar ingespeeld. Louis

Nette en vriendelijke aflevering van mijn leaseauto

Nette en vriendelijke aflevering van mijn leaseauto

Telefoontjes worden snel en goed afgehandeld

Snel hulp en afhandeling

Teun heeft ons goed geholpen.

Fantastisch geregeld en uitgelegd

Ik ruilde mijn polo in voor een elektrische Zoe. Dat ging super gemakkelijk en alles werd netjes uitgelegd. De batterij was volgeladen dus ik kon zonder range anxiety beginnen aan de reis van 150km. Helemaal super!

ge-wel-dig! Alles klopt en is tot in de puntjes :)

Na wat speurwerk en offertes was het me meer dan duidelijk dat ik hier moest zijn voor mijn leasauto! De instructiefilmpjes en uitleg op youtube gaven de doorslag, een heerlijke straight forward club met 2 beentjes op de grond, behulpzaam en eerlijk advies. Meer heb je niet nodig als je elektrisch wilt gaan rijden! Dikke aanrader!!

Netjes. Goed afgeleverd. Vriendelijke man.

Netjes. Goed afgeleverd. Vriendelijke man.

Prima meedenkend

Prettig en ter zaken

Top!

Contactloze autowissel. Super!

Tot in de puntjes verzorgd.

Vol vertrouwen en beladen met informatie ben ik in mijn nieuwe leaseauto gestapt. Bedankt!

Snel en adequaat zoals we gewend zijn van Maxima en nu Mobility Services

Kort, maar krachtig.

Auto werd schoon en netjes afgeleverd. Geen zichtbare schade. Interieur netjes en schoon. De chauffeur stelde zich netjes voor, hield zich zeer netjes aan de geldende Covid regels en we hebben waarschijnlijk niet meer dan vijf minuten nodig gehad om de overdracht te voltooien, waarbij de chauffeur mij toch netjes de tijd gaf om de wagen te inspecteren. Dus ronduit een zeer aangename ervaring, die tevens zeer nodig was, daar ik mij woensdagmorgen al in Groningen moet melden. Dus ook heel plezierig dat jullie daarbij konden helpen.

Professioneel en hartelijk!

Prima overdracht van de ene auto naar de andere. Er werd aandacht besteed en gevraagd of er nog vragen waren. Ook de auto werd samen bekeken en beoordeeld.

Professionele en klachtgerichte leasemaatschappij

Prettig persoonlijk contact.

In overleg is veel mogelijk

In overleg met Arjan heb ik uiteindelijk voor een mooie complete auto kunnen kiezen. Na het maken van de keuze is de auto snel en op tijd geregeld.

Burgemeester JG Legroweg 64 A

9761 TD Eelde