Voortraject verliep stroef, aflevering top in orde.

Sinds zomer 2019 bezig met het traject voor het leasen van de elektrishe auto. Wanneer alles uiteindelijk besteld kan worden blijken de lease prijzen ineens verhoogd. Hierdoor blijkt de gewenste auto niet meer binnen berijk te zijn.

Alle afspraken worden netjes nagekomen. Zeer vriendelijk aan de telefoon.

keurig

keurig

Voldoende

Ik heb inmiddels de papieren ontvangen en een cadeautje met excuses ontvangen. Dit is echt heel leuk en waardeer ik zeer. Alles is weer okay wat mij betreft.

Geweldige service

Auto werd keurig op tijd geleverd. Zelfs kwamen ze hem brengen op de zaak.

super begeleiding en ze weten wat de klant wil.

professioneel, weet wat de klant wil en heeft begrip voor de wensen van de klant! in een woord fantastisch!!

Snelle reactie op vragen, goede begeleiding.

Verbeterpunt. De chauffeur die de auto heeft afgeleverd wist niet meer te vertellen dan de aan en uit knop vd auto. Jammer, gemiste kans. Overigens zeer vriendelijke en service gerichte man. Zeer tevreden over Sebastiaan Rodenburg. Heeft de moeilijke aanloop naar levering uitstekend begeleid. Een top professional.

Nog geens handleiding van auto gehad, welke wel makkelijk. Ook geen service papieren!

Maatwerk

Gelukkig kon de auto bij mijn zus worden afgeleverd waardoor alles op rolletjes liep. Het schone interieur vond ik daarentegen discutabel door moddervlekken en vlekken op de stoelen. Dat had de vorige berijder echt beter kunnen doen...

Super snel, netjes, vriendelijk

Super snel, netjes, vriendelijk En goed geregeld

Goede, snell service. Heel erg vriendelijk en behulpzaam personeel.

Goede snelle duidelijke service.

Auto werd netjes op kantoor afgeleverd. Alle vragen konden beantwoord worden. Perfecte service.

Zeer positief

Zeer positief

Netjes afgeleverd maar wel veel later dan initieel toegezegd

Aflevering was netjes en volgens afspraak maar de leverdatum was ca. 2 maanden na toezegging. e.e.a. bleek te hangen op een schuif/kanteldak terwijl dat helemaal geen optie was bij bestelling. Toen deze niet nodig bleek te zijn kon er heel snel worden geleverd. Ondanks dat het een auto uit 2020 betreft (qua levering) is het nog wel een model jaar 2019 en die miest toch een paar interessante zaken waarvan de UVO app wel de belangrijkste is. Blijkt niet beschikbaar voor dit model (2019). Lijkt ook te maken te hebben met de levrbetrouwbaarheid van Kia maar dat kan ik niet echt beoordelen.

TOPPP!

Top service!

Top geregeld, jammer van de kras

Goede service en levering door chauffeur Patrick. Jammer dat er nu al een krasje te bekennen was op de linkervoordeur...

Klantvriendelijk en ter zake kundig. Heel prettig !

Heel prettige en inhoudelijk goede communicatie

Helemaal top geregeld, nette service en persoonlijke aandacht!

Snel geregeld en erg vriendelijk personeel

Mobility Service is een goede lease maatschappij waar ze oprechte interesse tonen en je graag willen helpen. Er werd snel gehandeld en kon dus spoedig mijn weg weer vervolgen.

Perfecte service

Snel geleverd en duidelijke uitleg

Zeer professioneel, snelle communicatie.

Voordat ik de deur opende van mijn nieuwe auto ging er een traject vooraf van meerder leasemaatschappijen naast elkaar te leggen, af te wegen etc. Mobility Service Nederland viel op door directe, snelle communicatie, het nakomen van afspraken, en het professionalisme in het verzorgen van het hele traject. Van offreren tot de uiteindelijke levering. Dit verdient een dikke 10.

Topservice en persoonlijke aandacht

Uitstekende service bij wat kleine ongemakken en alles met persoonlijk contact.

Helaas afgelopen maanden slechte communicatie

De algemene ervaringen zijn goed, echter was de communicatie van December TM februari erg slecht. Met als gevolg vertraging levering auto nog geen tankpas ontvangen. Dit strookt gelukkig niet met de eerdere ervaring die we altijd hadden.

Snel en soepel

Goede en duidelijke communicatie, flexibel en snel. Erg tevreden.

Heel blij met de goede en snelle service van Maickel de Jong....

Op vrijdag contact gehad met Maickel van Mobility services over een nieuwe lease auto voor een van onze nieuwe personeelsleden. Op de maandag erna konden we al een "zo goed als nieuwe" VW Up ophalen in Den Haag. Super fijn!

Burgemeester JG Legroweg 64 A

9761 TD Eelde