Goed, snel en professioneel geholpen

Geluisterd naar wensen en passende offerte voor gemaakt.

Zeer correcte aflevering, op tijd, snel en een mooie schone auto

Zeer correcte aflevering, op tijd, snel en een mooie schone auto

uitstekende service en fijn contact

Voor het eerst een auto via een leasemaatschappij aangeschaft. Uiteindelijk viel de keuze op Mobility Service Nederland omdat die de Kona EV nog kon leveren. In het hele traject erg fijn contact gehad met Chiel. Zo'n persoonlijk aanspreekpunt is gewoon fijn bij het aangaan van langdurige lease. Chiel en MSN bedankt! De auto rijdt overigens fantastisch!

Auto snel geleverd. Kort en bondige toelichting. Prima service

Eerder dan verwacht is de auto geleverd. Geen verdere opmerkingen. Service zoals je mag verwachten. Keurige jongeman uitleg gegeven over e.e.a.

Top geregeld allemaal

Proces probleemloos doorgelopen, netjes een week van te voren de tankpas ontvangen en op tijd de auto afgeleverd gekregen.

Zeer behulpzaam en gedegen.

Vriendelijke mensen en erg behulpzaam. Alles erg schoon en netjes.

Zoals je het mag verwachten

Netjes afgeleverd. Zelfs wasserij omdat auto vies was. Helemaal optimaal zou het zijn om ook beetje uitleg te krijgen. Maar netjes zo afgeleverd. Goed dus!

erg behulpzaam en geduldig

ik was de afgelopen maanden op zoek naar een elektrische auto. Robbert Jan was erg geduldig en stuurde keer op keer nieuwe offertes naar me op. Elke keer duurde het aan mijn kant te lang en dan was de betreffende auto al weer verdwenen. En dan kwam er weer een nieuwe mogelijkheid. Uiteindelijk is mijn elektrische Zoe vandaag bezorgd. Heel blij mee. Twee minpuntjes. De laadpas is na 10 dagen nogsteeds niet gearriveerd. Ik kan de batterij dus op dit moment nog niet opladen. En de bestelde armsteun was niet geinstalleerd.

goede communicatie en uitleg

zeer plezierig ook de aftersales

Goed en vriendelijk

De auto werd keurig afgeleverd. Omdat het een paar uur later was dan gepland moest het snel gebeuren. Maar dat was helemaal prima.

Prima ervaring, goede service

Zelfs in zeer drukke periode prima telwoord gestaan. Afspraken worden nagekomen.

Services is prima .

Fijn dat de auto bij je thuis wordt afgeleverd .

Prima service en respons ondanks hectische uitlevering

Prima geholpen. Ondanks hectische levering Tesla prima van informatie voorzien. Ook overdracht prima.

Prima, op een detail na

Er zouden bij aflevering winterbanden zijn geïnstalleerd. Daarin tegen moest ik dat zelf regelenen en laten uitvoeren.

Behulpzame man, maar....

De auto zou tussen 11:00 en 12:00 afgeleverd worden. Blijkbaar door een kapotte trailer was de afgesproken tijd niet realiseerbaar. Ik heb uiteindelijk zelf moeten bellen (16:00uur) om te vragen wanneer de auto afgeleverd kon worden. De auto is uiteindelijk tussen 17:00- 17:30 afgeleverd. De bezorger (Freek) een uitermate behulpzame vriendelijke man heeft zijn best gedaan om de helpende hand aan te bieden. Het spijtige is, dat ik zelf heb moeten navragen wanneer de auto afgeleverd kon worden en dat er met de auto nog maar slechts 135 km gereden kon worden. Wel is voorgesteld de auto op te laden enkel gezien de tijdsdruk was dat niet haalbaar ivm kerst avond.

Helemaal ontzorgd.

Prima aflevering, alles op tijd geregeld ondanks de drukte.

Vlot vriendelijk en accuraat

Ik hoop dat ze het dit komende vijf jaar blijven waarmaken. Mijn beoordeling is gebaseerd op het klant worden en afhalen van de auto.

Van oriëntatie tot levering een zeer goede service!

Een hele goeie service van oriëntatie tot de uiteindelijk aflevering van de auto. Na een paar dagen nog een telefoontje gehad of alles naar wens was en de vraag of er nog vragen waren met betrekking tot de auto.

Prima geregeld

Alles is goed verlopen m.u.v. levering reserve sleutel. Hier wordt momenteel aan gewerkt door Arjen Bergman. Kom vast goed

Klantvriendelijk en telefonisch goed berijkbaar.

Nadat mijn Kia e Niro die bij een andere lease maatschappij was besteld toch niet in 2019 zou worden afgeleverd, heb ik Mobility Service Nederland zeer snel een Hyundai Kona electric kunnen regelen die ik nog in 2019 heb mogen ontvangen. In tegenstelling tot wat een aantal andere Lease maatschappijen nog in de aanbieding hadden was dit geen geïmporteerde Kona met wat minder opties maar 'gewoon' de 'Nederlandse' premium uitvoering met alle toeters en bellen. De laadpas die ik had ontvangen bleek ik niet aan mijn eigen laadpaal te kunnen koppelen, maar na één telefoontje kreeg ik een andere laadpas opgestuurd die dat wel kan.

Mobility super begeleiding!!

Zeer klantvriendelijk met een totale oplossing. Complimenten aan het personeel voor de service!

Goede en snelle service echter geen wasbon mogen ontvangen zoals beloofd

Auto afgeleverd maar was door bladblazer schijnbaar beetje vies hier en daar. Er werd een autowasbon beloofd echter die heb ik niet ontvangen

Prima service en snel qua reacties

Goed en prettig.

Prima geregeld

Er is echt persoonlijk contact, dat waardeer ik zeer. Snel antwoord op je vragen. Keurige aflevering en uitleg van de auto

Burgemeester JG Legroweg 64 A

9761 TD Eelde