Helemaal prima

Alles volgens order netjes geleverd en er waren wat rubbers tekort maar deze hebben ze gelijk opgestuurd

Fantastisch bedrijf

Alle vragen en adviezen worden steeds direct gegeven. Het systeem werkt hartstikke goed.

Fantastisch bedrijf

Alle adviezen en ondersteuning worden steeds heel vlot gegeven. Het systeem werkt harstikke goed.

Voortreffelijk

Heldere instructies en alles keurig op het afgesproken tijdstip geleverd: dat geldt zowel voor de legplattegrond als voor het geleverde materiaal.

1 pallet kwam vrijdag en de 2e op maandag. Kon dat weekend dus niet aan de gang. Voor de rest prima

Erg duur geworden

Mooi product. Wel 30% duurder geworden sinds januari.

Fantastische ervaring

Op de dag van installatie was er een probleempje met de eerder aangebrachte aerotherm. Zonder stress is dat door beide firma’s verholpen en de dinsdag er na is de vloer afgemaakt. Het ligt er prachtig in en we zijn erg tevreden. Ze doen wat ze beloven en het zijn vakkundige mensen.

Snel en professioneel aangelegd. Goede communicatie

De communicatie is prima. We zijn snel geholpen. De aanleg ging heel snel en vakkundig ( in één dag!). Ik vond vooraf alleen niet helemaal duidelijk dat het systeem nog wel door een loodgieter moet worden aangesloten.

Goede snelle service en zakenkundig

Warongs goed bereikbaar voor vragen en support. Producten worden snel en volgens afspraak geleverd en zijn netjes verpakt. Als er iets niet klopt word er snel en o.b.v vertrouwen gehandeld zodat je niet hoeft te wachten met installatie van de vloerverwarming.

Geweldig professioneel bedrijf!!!!

Van offerte tot en met uitvoering in 1 woord geweldig!! Ga zo door!!

Na zelf de boel te hebben geïnstalleerd de egalisatie door het Speeteam laten uitvoeren , hele kundige mensen die doen wat afgesproken is ! Alles geregeld, spul wat niet gebruikt is gelijk retour mee Ziet er perfect uit en werkt prima

werkt heel mooi

Ik heb de installatie helemaal zelf gedaan (met mijn vrouw) en het is heel goed te doen. Het storten van de egaline is een hoop werk, maar ja, da hoort erbij. Ik merkte alleen dat de lijm soms in de hoeken loslaat, waarschijnlijk door de spanning, de hoeken kun je dan het beste vastboren. Dan zou ik niet de meegeleverde pluggen gebruiken, die willen wel breken als je op de vloer moet staan tijdens het storten. Als je dat verder weet gaat het prima.

werkzaamheden netjes volgens afspraak uitgevoerd

Werd vooraf netjes gebeld dat de jongens gebrekkig nederlands zouden spreken. Ik kreeg een telnr om in de eerste 2 uur bij vragen te kunnen bellen. Ook dat ging soepel.

Prachtig systeem - makkelijk zelf te leggen

Ondanks mijn meerdere verzoeken tot aanpassingen op de offerte welke telkens netjes werden doorgevoerd (ik was nogal aan het twijfelen tussen vloer- wand of plafond toepassing) . Uiteindelijk keurig net en snel alles geleverd gekregen met instructies waardoor echt iedereen dit zelf zou moeten kunnen leggen. De Speetight lijm is een uitkomst (op sommige plekken moest ik het nog wel met de meegeleverde plugjes doen, maar dat kwam door onze vloer). Met het meegeleverde legplan ook bijzonder makkelijk de slangen te plaatsen. Dat is voor mij ook echt enige aandachtspuntje: het legplan is niet direct helemaal op de neergelegde matten te projecteren waardoor wij het gaandeweg nog hebben moeten overdoen / aanpassen. Maar verder: top!!!!

Prima; snelle en nette levering conform afspraak

Planning en gemaakte afspraken worden prima nageleefd. Zeer nette en schone oplevering van vloerverwarming en egalisatie-vloer.

Echt aanraden makkelijk zelf te monteren.

Goede communicatie snelle offerte snelle levering top kwaliteit!

Super snelle service

Prettige ervaring. Goede begeleiding. Snelle levering. Alles netjes verpakt. Niets te klagen.

Eenvoudig te leggen en goed werkend systeem

Eenvoudig te leggen, duidelijke instructies, soms even puzzelen met het legplan, maar over het algemeen erg goed te doen. Systeem werkt ook snel en goed. Vloer komt snel op temperatuur, ook met een laag gasverbruik. Dus al met al een aanrader.

ik vond het jammer dat het niet in 1 dag kon , en de chauffeur die het materiaal bracht , had ook zijn beste dag niet , veder alles goed hoor .

Binnen 1 dag vloerverwarming!

Heel tevreden over dit systeem! Wij hebben de 'droge' versie met isolatie. Wij wonen in een ood huis zonder kruipruimte. Dus was dit voor ons de ideale vloerverwarming. Vloer is heel snel warm. Echt super!

Een zeer klantvriendelijk en gemotiveerd bedrijf waardoor het hele proces naadloos is verlopen

Het product werkt naar volle tevredenheid. Vanaf dag 1 genieten we van het comfort en hopelijk lagere energierekening. Alle afspraken zijn nagekomen en de communicatie verliep vlekkeloos.

Top bedrijf welke zijn afspraken nakomt

Vanaf eerste contact duidelijkheid over offerte en kosten. Een aantal weken voor installatie kwam een werkvoorbereider netjes alles nakijken en overleggen. Een week voor montage kregen we netjes de tijd van aanvang. De monteur was alleen, omdat zijn collega die ochtend ziek was. Dat was geen probleem daar ik de monteur kon helpen met kleine klusjes Om 14:30 werd de egaline met nog 2 collega’s aangebracht Om 20:45 konden wij ons huis weer betreden Onze installateur heeft in de avond alles aangesloten op de warmtepomp Al met al een top product en zeer kundige monteurs Alleen maar lof voor dit professionele bedrijf Ik heb in mijn kennissen kring al meerdere mensen het systeem aangeprezen

Candelastraat 5

2441 LR Nieuwveen