Deskundige begeleiding, levering en installatie

Vooraf een deskundige voorlichting van Floris. Daarna wachten tot de ondervloer droog was (ander bedrijf). Na wat interne aanpassingen, is Floris nogmaals geweest voor nadere inspectie. Op basis daarvan de opdracht nog ietsje aangepast. Levering was op de afgesproken datum/tijd. De jongens hebben de boel netjes en vakkundig geïnstalleerd. Ik kan iet anders zeggen dan tot volle tevredenheid.

Boven verwachting

Was eerst een beetje pessimistisch over de SpeeTile systeem. Maar dat bleek niet nodig. De gebruiksaanwijzingen volgen en het werd een prima vloer.

Snelle afhandeling, duidelijke ondersteuning met goede en kloppende productdocumentatie.

Het gehele proces van offerte tot retour overgebleven producten is super verlopen. Onze hele woning is nu voorzien van WARP vloerverwarming. We zijn benieuwd naar de werking in de komende winter.

Alles volgens afspraak

Alles volgens afspraak. Bij ons lag alles er snel in. Moeten alleen nog wachten voordat het aangesloten is op de CV om te testen maar dat moet ook goed komen. Vakantieperiode dus goede en erkende loodgieters niet zo makkelijk te krijgen. Vloer ligt er strak in. Tegelzetter (bij ons) zal ook geen problemen hebben. We zijn er blij mee.

Goed geregeld

Goed geregeld en materiaal.

snelle levering, en kundige mensen.

Mooi systeem, stipt geleverd, het is een klus maar het is zelf te leggen.

Mooi doordacht systeem en vriendelijk geholpen door klantenservice bij de keuze en vragen bij het aanleggen.

Snelle reactie, goed advies

Tekening netjes uitgewerkt, heldere offerte en uitleg. Levering netjes en snel.

Heel goede contact tijdens het hele verloop gehad van offerte tot oplevering. Wanneer we belde met vragen werden ze allemaal keurig beantwoord. Ze kwamen zelfs kijken van te voren en opmeten waardoor de meters toch minder waren en daardoor werd de rekening ook weer minder zonder daar over te discussiëren. De uitvoering van het leggen van het systeem en dichtvloeien van de egaline zijn ook prima verlopen, keurige nette jongen die wisten wat ze deden en gaven goede advies. Top geregeld allemaal met top mensen.

Hulp bij het uitzoeken en levering perfect!!!!!

Mijn contactpersoon was Marloes Soederhuizen, En zij is van eerste telefoontje tot levering mijn contact geweest. Erg prettig verlopen allemaal, goede uitleg en hulp, alles is geleverd op het moment dat je zelf kan beslissen. Het systeem ligt er netjes in. Het is nu wachten op koude dagen maar de test is goed verlopen. Al met al erg tevreden met Warp en zou het ieder ander met een houten etage vloer aanraden. Het is een koud systeem dus kan gewoon gebruikt worden met laminaat.

Fijne en vakkundige installatie

Ik heb sinds het eerste mailtje erg fijn contact gehad met WARP systems. Vanaf de eerste offerte tot het retourneren van overig materiaal. De mensen die er werken zijn vriendelijk en vakkundig waardoor alles vlekkeloos is verlopen. Ik kijk er naar uit om mijn vloerverwarming in de winter onder mijn ijskoude voeten te voelen.

Alles netjes geregeld conform de afspraken en verwachtingen.

Goede ervaring, zowel met de mensen van de klantenservice als met de monteurs die het systeem hebben neergelegd. Allemaal netjes en conform de afspraken.

Van eerste schouw tot het leggen, snel geregeld. Telefonisch goed bereikbaar. Denken mee. Vriendelijk en behulpzaam en in minder dan een dag gelegd en alle rommel wordt weer netjes opgeruimd. Het is nu midden zomer dus heb de vloerverwarming nog niet werkend gehad maar de aanloop was zeer goed geregeld. Prijstechnisch ook prima in orde.

Super fijn team die je van A tot Z service en kwaliteit biedt

Ik ken het WARP systeem al een tijd. Toen ik de mogelijkheid kreeg om zelf vloerverwarming toe te passen, was die keuze niet moeilijk. Vanaf het eerste moment was het contact prettig en goed. Ook het team dat de vloerverwarming kwam installeren was top. Keurige mannen, op elkaar ingespeeld en netjes in hun werk. Het was een feest om ze aan het werk te zien. Eigenlijk te kort ;-), want deze geoliede machine was binnen no-time klaar. Ook de service naderhand was top!!

Goede service alle materialen compleet met goede info top.

Goede service alle materialen compleet met goede info top.

matig

De voorbereidende contacten waren zeer adequaat, vriendelijk en de bereikbaarheid was prima. Het werk werd erg slordig afgeleverd. Met name bij de verdeler lagen de leidingen te hoog en na t aanbrengen van de folie kwamen de extra aangebrachte zadels er doorheen. Door de vele leidingen en druk van schoenen was er van de eps platen niet veel meer over. Hierover gebeld en nog diezelfde dag werden de zadels vervangen door ducktape. Door de zwaar beschadigde eps plaat ligt het folie en daarop het laminaat grotendeels rechtstreeks op de leidingen. Er is ons verteld dat dit geen kwaad kan, wat ons merkwaardig schijnt. De EPS platen worden niet voor niks gebruikt om de leidingen veilig in op de bergen. Ook in de badkamer lijkt het alsof er met weinig inspiratie is gewerkt. Op twee plaatsen komen de leidingen ongeveer 5mm boven de egaline uit, terwijl de Speetile mat onder de egaline ligt. Als wij de vloer zelf verder zouden egaliseren zodat de leidingen allemaal bedekt zijn, betekent dit dat wij met vloertegels te hoog uit komen (1 cm) om een mooie vlakke aansluiting met de vloer in de hal te krijgen. Terwijl wij juist alles drempelloos wilden hebben.

Mooie oplossing voor geringe inbouwdiepte

Word geleverd met duidelijke omschrijving Prima zelf te leggen

Snelle service en geweldig product

Snelle offerte, snelle levering en goed zelf te installeren. Alleen de installatie tijd was langer dan gehoopt. Maar door de duidelijke en uitgebreide handleidingen is het goed gelukt.

Perfect in begeleiding, goede service.

Heel makkelijk om zelf te leggen. Het legplan was perfect. Van alle geleverde materialen meer dan voldoende. Zeer gebruiksvriendelijk dankzij goede instructievideo’s.

Een goed concept met uitstekende materialen.

De montage van verdeler en het leggen van de vloerverwarming vereist nauwkeurigheid en dient met beleid uitgevoerd te worden. Een legplan is een must en technisch inzicht is zeker gewenst. De materialen zijn prettig om te verwerken. Nadeel is dat het legplan niet in rood en blauw is uitgevoerd, waardoor je in de war kan raken van alle lijnen. Het legplan wordt niet in de slakkenhuis methode aangeleverd wat beter is dan de nu gehanteerde methode.

Geweldig product

Omdat frezen niet ging besloten om het warp systeem te bestellen. Nog geen minuut spijt van gehad. Wat is dit een mooi systeem een kind kan de was doen. Ik raad het iedereen aan.

Doet wat ze beloven

Prima advies, volledige levering en eenvoudige plaatsing. Achteraf gezien blij dat ze volgepland waren om het aan te leggen, aangezien het leggen leuk en goed te doen was.

Goed, soms iets te veel mailtjes voor als er 1 dingetje is veranderd.

Goed geholpen, lekker snel.

Prettig bedrijf om mee te werken.

Vantevoren zijn al onze vragen duidelijk beantwoord. Er werd een goede uitleg gegeven hoe we de vloer moesten voorbereiden zodat het warpsysteem goed gelegd kon worden. Alles netjes gelegd en afgewerkt en toen er een lekkage ontstond door botte pech bij het leggen van het laminaat werd dat weer zeer snel gerepareerd door Warp. Fijn bedrijf om mee te werken.

Heel snel en vakkundig gestort en complimenten van de vloer legger

De voorbereiding was zoals altijd key maar met duidelijke uitleg van warp was ik volledig voorbereid. Ik stond versteld van de snelheid waarmee alles gelegd werd: het werk begin om 6:45 en om 11:15 werd er dag gezegd om en 15:15 mocht er voorzichtig over gelopen worden(50m^2). De begeleiding was heel vriendelijk en duidelijk in de instructies.

Candelastraat 5

2441 LR Nieuwveen