Mooi systeem, lastige nazorg

We hebben Warp vloerverwarming laten aanleggen in ons nieuwe appartement. Dat ging prima, de service was goed. Lastig vinden we wel dat niemand ons echt kan uitleggen hoe een en ander werkt. De meegeleverde gebruiksaanwijzingen zijn extreem summier en vermelden niets over de thermostaat of over de regeling van aparte zones. Warp verwijst daarvoor door loodgieters, maar die weten het ook niet zo met Warp (in combinatie met stadsverwarming). Nu dus een systeem dat niet optimaal benut kan worden (aan of uit) en een klant die geen idee heeft wat hij in huis heeft gehaald.

heel prettig om mee te samenwerken

heel prettig en vakbekwame mensen op de werkplek. en ook de vertegenwoordiger was ik erg tevreden en goed overleg gehad met hem

Systeem super goed maar de afwerking en afte service heel slecht!!

Ik heb aangegeven waar het fout is gegaan met foto's erbij per mail en ook per telefoon (whatsapp) maar wordt van kastje naar muur gestuurd en vervolgens hoor je nooit meer wat. en dus niet opgelost. Heb daardoor opnieuw een afwerkvloer moeten laten leggen, behoorlijke extra kostenpost

SpeeTherm is nu nóg makkelijker te installeren

We hadden SpeeTherm al op de bovenverdieping en hebben het nu ook voor de begane grond gekocht. Het oude systeem was al prettig, maar klemde de slang op drie plekken per meter vast. Bij het nieuwe systeem wordt de slang over de hele lengte in de profielen vastgeklemd waardoor het leggen nog een stuk makkelijker gaat.

Duidelijk, meedenkend en goede service.

Op aangeven van mijn klant hebben we WARP-Systems gekozen voor de vloerverwarming. Offerte aanvraag was snel binnen en contact met WARP was in korte lijnen en duidelijk. Installatie ging vlot en soepel ook werd er meegedacht in passende plan van aanpak en oplossingen daar waar het nodig was. Ik ga bij een volgende klus weer WARP benaderen voor de vloerverwarming.

Hebben verstand van zaken en zijn zeer behulpzaam.

Heb wandkoeling bij WARP besteld en zelf alles aangelegd, wat goed te doen was. Helaas had de vloerenman later een slang beschadigd. Snel reparatie spullen besteld en kreeg een belletje om te checken of het wel de goede diameter was. Heel attend want ik had de verkeerde diameter besteld. Toch wel fijn dat ze met je mee denken.

Pracht systeem

De afpraken voor plaatsing worden vlot gemaakt en Warp houdt zich aan de afspraken. Er zijn korte lijnen en vragen worden direct beantwoord. Op de afgesproken dag wordt de vloer geplaatst. Zorg er echter wel voor dat de ondervloer egaal is voor plaatsing want wij moesten de vloer na plaatsing nog voor €1200 laten egaliseren voordat er parket geplakt kon worden. De verwarming is heel gelijkmatig en opwarming gaat, zeker voor vloerverwarming, relatief snel en het voelt heel behaaglijk. We zijn zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat. Nu nog een koude winter afwachten…

Zeer correct en vakkundig geholpen door zeer deskundige verkoopster

Deskundig bedrijf en medewerk(st) ers.

Zeer goed werkende vloerverwarming

Zeer snelle installatie en uitleg door ervaren mannen.

Mooi en makkelijk systeem om te leggen

Warp Systems levert een mooi vloerverwarmingsysteem, met een korte levertijd. Het verwarmt goed en is ook snel warm. Het personeel van warp systems is zeer behulpzaam en vriendelijk. Indien ik weer een vloerverwarming ga leggen zal ik dit zeker bij Warp Systems kopen Verbeterpunten: -instructie video's komen niet overeen met product, lijkt alsof video gemaakt is op een eerdere versie van het systeem - de beugel voor de verdeler voelt erg goedkoop, zeker in vergelijking tot de kosten van de verdeler, en past niet goed - bij mij werd de verkeerde thermo manometer geleverd, mederwerker gaf aan op vrijdag nog een nieuwe op de post te doen dit is de dinsdag daarop pas gedaan

Mooi systeem, slordige uitvoering, miste wel wat info

Uitvoering was slordig, niet egaal uitgevoerd. Bij kritische momenten is meer info nodig zodat het eindresultaat beter wordt.

heel goed

even bellen en het komt voor elkaar dingen vergeten de volgende dag geleverd echt heel top kan ik aan raden

Zeer professioneel, transparant en daadkrachtig

Uitstekend geholpen!

Of het werkt is nog een tweede ;), maar we zijn de paar keer dat we contact op hebben genomen en extra materiaal en hulp nodig hadden uitstekend geholpen!

Mooi systeem

Ik ben het nu aan het instaleren dus miet nig afwachten hoe het bevalt.

Zeer goede service, uitleg en vriendelijkheid.

Wij hebben een goede ervaring met Warp, ze zijn duidelijk komen langs om alles uit te leggen, alles opties worden besproken. Ook het aanleggen was een goed en prettige ervaring.

Praktisch systeem, goed te leggen

Wij hebben voor het Speetherm systeem van WARP gekozen vanwege de geringe opbouwhoogte. Een goede oplossing om op een houten (onder)vloer te leggen. We hebben het systeem zelf gelegd. Inclusief verdeler plaatsen en jumpax leggen zijn we hier 3 dagen mee bezig geweest met drie personen (ong. 40m2). Twee onervaren + één ervaren klusser. Het is even uitvogelen hoe het werkt, maar als je het eenmaal doorhebt dan kun je de verschillende onderdelen goed leggen. We hadden helaas het verkeerde instructieboekje meegekregen, waardoor we de heatfoil niet op de juiste manier hadden neergelegd. Dat kostte wat extra tijd. Verbeteringen mogelijk; het 'basis' systeem heeft wat extra mogelijkheden, zoals heatfoil en jumpax. Het zou helpen als deze ook in filmpjes en instructieboekjes worden meegenomen. Er worden handige klemmetjes meegeleverd, alleen zijn deze niet in het instructieboekje vermeld. Daardoor kwamen we pas halverwege achter dat we die goed konden gebruiken. Het personeel van WARP Systems is erg vriendelijk, wil meedenken en helpt graag. Ook retour van overige producten was geen probleem. Inmiddels hebben we het systeem in gebruik. Temperatuur van de vloerverwarming staat nu op 27,5graad. Dat voel je goed, heerlijk! Hoe het systeem op de lange termijn werkt, dat kan ik nog niet zeggen. Ik raad het systeem aan en ook om het zelf te leggen!

Goed en duurzaam

Via een advertentie in het blad van Vereniging Eigen Huis ben ik in contact gekomen met WARP Systems. Alle contact die ik gehad heb, zowel verkoop, binnendienst als de mannen die de installatie gedaan hebben verliep soepen en persoonlijk (je kan tenminste een persoon bellen ipv een bandje met een keuzemenu). Uiteindelijk gaat het er natuurlijk om dat alles goed is geïnstalleerd. En dat is uiteraard het geval. Wat ik zelf ook heel fijn vond is dat niet gebruikte spullen retour gaan en worden verminderd op de rekening. Heel fijn, duurzaam en absoluut niet de norm. Klein minpuntje. Je moet de vloerverwarming zelf (laten) aansluiten op je centrale verwarming. Dit was mij niet duidelijk en een verassing achteraf. Hoewel ik bij contact hierover geïnformeerd werd dat dit altijd zo is en normaal gesproken ook duidelijk wordt vermeld.

Wij zijn niet tevreden

Wij willen niet helemaal in detail treden, maar bij ons is er veel fout gegaan. Bij het locatiebezoek zijn dingen over het hoofd gezien, niet gecommuniceerd of verkeerd gecommuniceerd. Daar zijn wij nu de dupe van. Mede ook door de extra klussen en kosten die er achteraf bijkomen. Tevens komt er nog bij dat de pvc man de vloer heeft afgekeurd. Hopelijk wordt dit na de herstelwerkzaamheden wel goedgekeurd. Als we dit van tevoren hadden geweten, hadden we kunnen overwegen om de vloerverwarming wel/niet te nemen of we hadden van tevoren de aanpassingen kunnen doen en hadden we er nu warm bijgezeten. Op 21 september jl. is de vloerverwarming gelegd, maar tot op heden door allerlei obstakels nog steeds niet het opstookprotocol kunnen volgen. Het begint 's avonds toch wel fris te worden. De service is wel goed. Floris is een paar keer bij ons geweest om bepaalde dingen op te lossen.

Snelle offerte, ook telefonisch goede uitleg

1 rij te weinig mat geleverd, veel slang over, isolatie vloer over en kantband over

Prima: Op tijd, volgens afspraak, voldoende materialen.

Na plezierig contact bij zowel de voorbereiding als offerte hebben wij besloten om met Warp Systems in zee te gaan. Het vervolg was al even accuraat en plezierig als in het voortraject. Zoals eerder gezegd: Op tijd qua levering en afhandeling Alles volgens de gemaakte afspraken En geen tekorten bij het leggen. Technische hulp werd ook geboden ondanks dat we zelf hebben aangelegd. Advies: Zorg dat de documentatie weergeeft wat je levert. Dat kan dus wat beter. Daar bood de hulp prima uitkomst.

Snel geleverd, makkelijk systeem om te leggen

Mijn eerste ervaring als installateur met Warp. Communicatie was uitstekend, levering snel, zeer makkelijk systeem om te leggen. Ook de prijs was netjes.

Professioneel bedrijf en goed product.

Ik heb het huisbezoek als zeer nuttig en praktisch ervaren. Ze leggen goed uit wat er gaat gebeuren en op vragen geven ze goed uitleg. Het informatiemateriaal ziet er erg goed uit! Op de geplande datum is men op tijd aanwezig en ook logistiek zit het goed in elkaar. De vloerverwarming werkt uitstekend en geeft een comfortabele atmosfeer. Wij zijn erg tevreden, nu nog een strenge winter!

Goede materialen en een goed systeem

Ik heb drie appartementen van een grote vila in Zwitserland van Warp vloerverwarming voorzien. Het lage systeem met 10 mm buis. Totaal 200 m2 en 14 kamers (incl badkamers en keukens). Drie verdelers en 44 groepen. Ik heb gewacht met deze beoordeling tot het echt werkte. En het werkt inmiddels prima. De geleverde materialen zijn van goede kwaliteit. Alles is maatvast en lekvrij. Wel de buisjes goed aandrukken in de koppelingen van de verdeler. Zelfs de alluplaatknipper die er wat goedkoop uitziet knipt ook nog steeds als in het begin. Alleen de soldeerbout om groeven te branden in de polystyreen is eigenlijk iets te smal waardoor men twee keer door een spoor moet. Een aantal tips: ik gebruikte een bithouder in de vorm van een schroevendraaier met een uiteinde van rond 10 mm om de omega groeven in de alluplaten na het knippen weer mooi rond te maken en bramen naar buiten te drukken. En een tang met platte bek om platen en omgebogen hoekjes na het knippen kweer recht te maken. De volgende suggesties ter verbetering: Het branden van extra groeven is niet ideaal. Probeer dit te vermijden door de platen zo te leggen dat dit waar mogelijk niet nodig is. Snij een plaat door en draai de helft om als dit de juiste patroon oplevert. Ik beveel aan dat Warp platen gaat leveren met banen op 5 cm afstand. Dit scheelt heel veel werk! De nokjes op de kruispunten van van de banen in de polystyreen platen zijn overbodig en breken steeds af. Dat kan geen kwaad maar is irritant en de afgebroken nokjes moeten steeds worden verwijderd. Dus in de toekomst bij een nieuwe mal weglaten! Soms is de kunststof buis wat gespannen en komt een alluplaat omhoog. Met plakband vastplakken! Goed systeem, maar kan nog beter worden.

Betrouwbaar in afspraken, vlotte uitvoering

Candelastraat 5

2441 LR Nieuwveen