Betrouwbaar in afspraken, vlotte uitvoering

Één vloeiende beweging van aankoop tot en met uitvoering

Heb de aankoop en de uitvoering beleeft als een geoliede machine, die snel en adequaat reageert op vragen van mij als klant. Alles klopte in het proces. Enige hapering zat er in om de werkvoorbereider tijdig op het project te krijgen om evt aanpassingen in het plan te kunnen verwerken.

Behulpzaam en meedenkend.

Als interieurbouwer heb ik veel cowboys meegemaakt die gewoon hun werk doen en zich niet druk maken om het eind product. Dat is bij warp systems zeker niet het geval. Toen de man met de pomp kwam egaliseren zag hij dat ik wat steken had laten vallen. Hij gaf mij aanwijzingen en wat tijd om deze te fixen. Dankzij zijn kritische en professionele houding om een goed product af te leveren heb ik nu een hele mooie goed werkende vloer. Nogmaals bedankt man.

Geweldig bedrijf, flexibel en snelle levering met een berekbaar.

Snel, bereikbaar en beslist oplossingsgericht. Goede helpdesk. Prachtig materiaal ve goede kwaliteit. Dit bedrijf is een aanrader.

Geweldige mensen

Mark heeft duidelijke uitleg gegeven in alles wat er nodig was en wat ik gevraagd heb. De heren, Sven, Koen en Randall, die de vloerverwarming hebben gelegd, aangelegd en gegoten met de egaline, hebben het geweldig gedaan. Er ligt een mooie strakke vloer.

top bedrijf goede service

kan niet beter

Geweldige service, geweldig resultaat!

Geweldige service, geweldig resultaat!

Goed team

Mensen van afspraken,tijd en kwaliteit. Goed opelkaar ingespeeld en werken netjes. Wij zijn er blij mee.

Goede en duidelijke service

Omdat ik nog bezig ben met het leggen van de vloerverwarming kan ik nog niets zeggen over de werking. Wel is de service, het leveren van de materialen, de offerte en het legplan bijzonder goed. Alles exact volgens afspraak geleverd. Met deze hulpmiddelen is het voor mij een makkelijke klus geworden om de woning van vloerverwarming te voorzien.

klasse

Wij zijn erg blij met de vloerverwarming. Bij de voordeur was de egalisatie iets te hoog maar dat is keurig opgelost. Communicatie was prima en zeer vriendelijk. Wij raden dit bedrijf en type vloerverwarming ten zeerste aan.

Professioneel en netjes aangebracht

Verschillende punten, zowel plus als min. - professioneel contact - duidelijk offerte traject - netjes gewerkt En dan de min - administratie (Facturatie) is onduidelijk - sluiten het systeem niet aan op het huidige Dat laatste wil ik verder op ingaan. Ik heb zeer veel geld betaald voor dit systeem en daarbij heb ik bepaalde verwachtingen. Dit viel daarbuiten, ondanks dat het van te voren is aangegeven. De laatste aansluiting is namelijk een stukje van 15 cm waar ik nu een loodgieter voor heb moet laten komen wat voor nog meer kosten heeft gezorgd. Maar ook vertraging met opstoken enz. Geen groot punt, maar wel vervelend om zo’n mooie klus mee af te sluiten. Wat mij betreft een sterk verbeterpunt. Verder top gehandeld en mooi product.

Prima product, prima service

Al lang geleden advies en vervolgens een offerte gevraagd. Het voordeel van het Warp systeem is dat ik het zelf droog / zwevend kan aanleggen. Geen vrees voor gefreesrommel in mijn vloer! En met een dikte van 15mm totaal past het goed op de bestaande houten vloer. Heel eenvoudig zelf aan te leggen met goede instructievideo's (de pomp/ verdeelunit wel door loodgieter op cv-ketel laten aansluiten, maar de rest helemaal zelf!) Toen ik eindelijk zover was om de vloerverwarming aan te leggen, gold de offerte nog steeds en wist de klantenservice nog steeds wat mijn situatie en mijn vraag was. Daarna heel goed en prettig geholpen. Ook met de kleine aanpassingen die daarna volgenden. Ik kreeg altijd snel reactie op mijn mails / vragen. Ik heb geloof ik wel 6 verschillende mensen van Warp gesproken -van klantenservice, tot administratie, tot magazijn- allemaal vriendelijk en behulpzaam. Een goed bedrijf met een super produkt! ik ben erg tevreden.

Bijzonder klantvriendelijk en duidelijk in afspraken

Goede communicatie en een duidelijke uitleg en offerte. Flexibel bij aanpassingen en nette aanleg door de monteurs.

In één woord top!

Spoed bestelling gedaan, om 13 uur besteld 24 uur later alles in huis. Uitstekende service, begeleiding bij vragen en ook nog vlot het legplan in de mail. Ik kan niet wachten tot het koud word!

goed geholpen

goed contact ook via mail

Goede service en een mooi systeem met lage opbouwhoogte. Ideaal dat de radiatoren op de eerste verdieping er uit zijn.

Prima werk geleverd

Prima!!

Zeer gemakkelijk te verwerken

Makkelijk te verwerken. Alleen jammer dat er geen webshop is. Voor de rest prima!

Prettige en duidelijk communicatie via de mail en het telefonisch contact

Ben zeer tevreden over het geheel, het directe contact zowel via de mail en telefonisch, de online informatie met de de YouTube montage films en het leveringspakket alles heel duidelijk prachtig. Nu afwachten of het werkt.

Zeer prettig

Opgave gedaan met vermelding van het aantal m2 en de offerte lag een dag later in de mail box Offerte naar bestelling gezet en de materialen werden op de juiste dag geleverd, alles conform offerte Zowel aan de telefoon als de offerte en de levering zeer professioneel

Goed georganiseerde en correcte onderneming

De ervaring met WARP is plezierig. Het bedrijf is goed georganiseerd en reageert snel op vragen of opmerkingen. Wel vind ik het een tikje storend dat vaak beantwoording wordt vooraf gegaan met dezelfde standaard tekst ("Bedankt dat je de keuze hebt gemaakt voor ons etc. etc. "). Ik had totaal geen ervaring met vloerverwarming maar heb de installatie geheel zelfstandig kunnen uitvoeren. De bouw/installatie ondersteuning in schrift en beeld is goed en meestal voldoende duidelijk. Alleen hoe het systeem ook daadwerkelijk kan koelen is mij nog niet duidelijk. Alles bij elkaar genomen verdienen ze van mij een dikke acht.

Top bedrijf en service

Alles snel geleverd en geëgaliseerd ziet er top uit

Mooi en redelijk makkelijk te plaatsen

Makkelijk en duidelijke uitleg

Super systeem

Erg prettig systeem wat eenvoudig te plaatsen is.

Super fijn en compleet systeem

Was op zoek naar vloerverwarming en er bleven twee optie over of schuimbeton en vloerverwarming. Of de kruipruimte isoleren en op de bestaande houten vloer een harde persing isolatie plaat aanbrengen en het warp vloerverwarming systeem aanbrengen. Daar voor gekozen. Makkelijk en zeker te doen als je beetje handig bent.

Candelastraat 5

2441 LR Nieuwveen