Zeer tevreden!

Volgens Bianca van kantoor zou ik een dreamteam krijgen. Nou dat was het hoor, vakmensen, heel aardig ook, en harde werkers. Het is keurig gelegd.

Goede keuze

Mooi systeem en snel gelegd zeer tevreden

Zeer prettige en correcte communicatie

Alles volgens afspraak en goed uitgevoerd.

zorgvvuldig, netjes en snel, behulpzaam

De jongens waren keurig op tijd ( 07.00) . Ik heb ze binnengelaten en hen hun gang laten gaan en ben rond een uur of twee teruggaan. Op dat moment waren ze al aan het afronden. Ze hebben de vloerruimte waar de keuken komt nog opgevuld met lege grijze platen, op mijn verzoek. Enige puntje van kritiek: sommige speetile leidingen liggen wel er strak langs muren( tegen de plint) ik snap dat er retourleidingen moeten worden gelegd maar wellicht had het legplan iets meer aandacht kunnen krijgen. Er is nog niets "werkend" dus over de techniek kan ik nog geen oordeel vellen.

Super!

Vloerverwarming laten installeren door Warp. De installateurs waren keurig op tijd en hebben het systeem netjes aangelegd. Verder in het voortraject altijd netjes en duidelijk te woord gestaan. Een echte aanrader !

Fantastisch

Wij zijn zeer te spreken over jullie service. De verwarming doet het prima en de vloer is echt supermooi geëgaliseerd. De pvc vloer kan er zo op. Alles is heel netjes opgeruimd en dat allemaal in 1 dag echt top. Een knap stukje werk en dat op de 5e verdieping We hebben jullie al aanbevolen aan iemand anders in ons appartementencomplex Een tip, het zou nog fijner zijn als jullie het systeem zelf op de verwarming aansluiten dus gewoon een al werkende verwarming opleveren.

Top service, mooi systeem, meedenken

Warp systems is een goed systeem als je in je renovatie plannen geen hoogte kan missen. wij voelen geen verschil met de traditionele vloerverwarming. Bij Warp kunnen ze snel schakelen, materialen liggen meestal op voorraad en wanneer je het project zelf uitvoert kun je relatief snel starten

goed en snel

Goede ondersteuning denken mee. super snel en als er iets niet goed gaat wordt er meteen naar gekeken en oplossingen gezocht

Supergoede service

Wij zochten vloerverwarming voor de renovatie van een jaren 30 woning. We kwamen uit op het speetherm systeem omdat het gewoon over de bestaande houten vloer kan. We zijn supergoed geholpen met advies op locatie voordat we bestelden en over de juiste verdeler voor de warmtepomp. Heel blij met de goede service!

Gemiddeld

In onze aanbouw vloerverwarming laten leggen, kwam nog iemand langs om te kijken. Onder folie voor jumpax besteld, waarbij we bij leggen er achter kwamen dat dit niet nodig was. Jammer dat dit niet aangegeven is terwijl er van te voren nog iemand langs geweest is. Verder waren er spullen over, is retour factuur gekomen, geld laat nog op zich wachten... 4 jaar eerder vloerverwarming laten leggen in woonkamer, toen niemand van te voren langs geweest en betere service.

uitstekend

zowel voorafgaand als na de aankoop steeds prima geholpen bij vragen. behalve een goed product ook een leuk bedrijf om mee te maken te hebben.

Goede communicatie en service

Mensen goed op de hoogte van het product en goede uitleg

Klantenservice 100%

Vriendelijk geholpen in de showroom met een glimlach en professionele uitleg. De mensen die het werk komen maken zijn vakmensen die de klus snel klaren. Super tevreden over het eindresultaat. Aan Warp- systemen op beton hangt wel een prijskaartje tov frezen etc. maar het eindproduct warmt 4 a 5 keer sneller dan gefreesde geulen en geeft minder stof of vuil. De verdeler is makkelijk in te stellen en bij mij in een hoek van de woonkamer geplaatst welliswaar uit het zicht doordat ik een kleine antieke kast gedeeltelijk uitgezaagd heb ( een zijkant voor 3/4 deel en achterkant 4/5 deel) en over de verdeler heb geplaatst.

prima product. makkelijk en snel te verwerken met het bijgeleverde legplan.

Fantastisch mooi product, 1,5 cm "opbouwhoogte" wat perfect is in de renovaties in bestaande woningen. Zeker een aanrader om te gebruiken. Ik gebruik het in combinatie met een warmtepomp, waardoor ik met laagtemperatuur een gewone open groepen verdeler kan gebruiken. Directe warmte overdracht ect. zorgt voor een prettig binnen klimaat.

Goede ideen die we nu aan het bouwen zijn

snel geleverd en goede voorlichting gehad

De levering is prima en het materiaal is ook goed.

Wij zijn heel blij met onze WARP vloer verwarming. Het plaatsen gaat ook prima.

super systeem

top klantenservice. Wordt altijd goed geholpen en met een glimlach. De mensen die het werk komen maken zijn vakmensen die de klus snel klaren. Super tevreden over het eindresultaat.

Prima, bezoek aan showroom is aan te raden voor overzicht mogelijkheden en kundig advies

Adviseur komt ook thuis voor situatie ter plaatse. Aanrader als je zelf wilt installeren

Leuk systeem en leuke mensen!

Prettig, snel en eerlijk contact. Leuk systeem en makkelijk zelf te installeren. De jongens welke de vloer kwamen storten waren vriendelijk en werkten netjes!

Had ik al veel eerder moeten doen

Het bedrijf komt alle afspraken na en doet aan een goede begeleiding. Ook de medewerkers zijn erg enthousiast. Al met al het is een bedrijf die duidelijk achter zijn product staat

Prima service, gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Fijne samenwerking.

Prima service, gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Fijne samenwerking.

super

goed advies goeie service problemen goed opgelost

Fantastisch!

Contact met zowel administratie, als werkvoorbereider als uitvoerders verliep ontzettend fijn. Kreeg snel en kundig antwoord op de vele vragen die ik gedurende het proces had. Warp is de perfecte oplossing voor vloerverwarming in mijn appartement.

Snel, duidelijk en korte lijn qua communicatie.

Op zoek naar een makkelijke manier om vloerverwarming te leggen. Zelf actief in de afbouw en voldoende kennis in huis. Warp omarmt dit en staat open om te sparren naar de beste mogelijkheid en snel resultaat. Zowel pre als after sale zijn prima op orde.

Je krijgt wat je vraagt

Perfecte ervaring, uitstekend product met uitstekende service. Super contact met fijne werknemers die met je meedenken.

Candelastraat 5

2441 LR Nieuwveen