Doet wat het beloofd!

Super makkelijk hanteerbaar. Het systeem komt met een handige checklist zodat je niks kunt vergeten, bij elke stap is ook nog een QR-code te vinden voor een duidelijke instructie video.

Onze ervaringen waren goed

zeer klantvriendelijk

Contact en service zijn prima. Een tip, vermeld van te voren wie de persoon, bedrijf is die de verwarming komt aanleggen. Ik heb email gekregen van een onbekend adres.

Perfect!

Mijn ervaring is zeer positief te noemen. Zowel ons bezoek aan het bedrijf en het plaatsen van de vloerverwarming is heel goed gegaan. Ik heb geen minpunten gezien! Na het egaliseren werd zelfs de stoep buiten geschrobd. Een klein puntje (geen kritiek!) handig zou zijn dat er blad met een overzicht van het systeem zou zijn en waarop je moet letten als het systeem draait. (Aflezen meters)

Mooi systeem ver- werkt uitstekend.

Zoals ik al eerder heb aangegeven vind ik de montage van de verdeler nog wel te wensen overlaten, maar als deze eemaal aangesloten is wert hij uitstekend en is prima in te regelen.

perfect

snelle levering goede service

Maken waar wat ze beloven!

Na eerst sceptisch naar de instructiefilmpjes te hebben gekeken en een offerte aangevraagd te hebben, had ik besloten om het zelf te gaan uitvoeren. Het aanbrengen en bevestigen van de SpeeTile is simpel en goed te doen en inderdaad weinig snijverlies! Door het aangeleverde legpatroon is het aanbrengen van de Tubes simpel en redelijk snel te doen. De aansluiting op de verdeler is ook goed te doen voor een leek! Als je maar goed de instructies volgt. Het egaliseren was voor ons geen probleem, maar daar moet je wel enige ervaring mee hebben gezien de dikte die aangebracht moet worden. Ook het teveel bestelde materiaal kon zonder probleem terug gebracht worden en de creditnota was binnen 2 dagen in huis.

Prima instelling en goed afspraken maken

Ik zou bij een volgende klus weer dit systeem nemen en aanbevelen

Mooi product

mooi product alles goed geregeld en juiste hoeveelheden. alleen veel slang over

Goed bereikbaar. Prima te woord gestaan. Eenvoudig systeem. Van het ingewikkeldste deel van de aanleg (waar de leidingen bijeen komen bij de verdeler). is geen instructievideo of handeling beschikbaar. Dat was puzzelwerk.

Met enig technisch inzicht goed zelf te doen,

Een Positieve ervaring Al bleek de tekening niet juist te zijn, deze werd snel aangepast en na enige vertraging konden we weer verder. De telefonische ondersteuning is prima op orde. Vriendelijke mensen, erg meedenkend en behulpzaam.

vlotte en keurige levering

mijn bestelde delen voor de vloerverwarming is keurig op tijd en in goede staat ontvangen. montage en aansluiting is simpel en vlot verlopen.

Prettige samenwerking

Vakkundige mensen die komen plaatsen en netjes ruimen de rommel op dat vinden mijn klanten en ik belangrijk dikke duim op naar de volgende klus

Alles in 1 keer goed keurig systeem

Een geweldig systeem

Omdat ik een nogal lage opbouw hoogte had was het speedtile Systeem de ideale oplossing. Heb de installatie zelf gelegt met behulp van de legplan tekening. Super Systeem

Een geweldig doordacht systeem, Eenvoudig zelf te leggen en de klantenservice staat altijd voor je klaar als je vragen hebt. Ga zo door!

mooi dun systeem

mooi dun vloerverwarmingssysteem. het proces van aanbesteden, afleveren en installeren verloopt op een duidelijke, punctuele en prettige manier. op vragen en opmerkingen wordt goed en afdoende gereageerd door de firma warp systems. goede firma met een uitermate mooi vloerverwarmingssysteem. de vloer is dun en heeft daardoor een kleine warmtecapaciteit. het gevolg is dat de vloer relatief snel op temperatuur komt. door de geringe opbouwhoogte van minder dan 2 cm werkt het uitstekend op een bestaande houten vloer.

komt uiteindelijk prima voor elkaar

We wilden het systeem uitbreiden en kregen in eerste instantie geen goed advies. Maar na een aantal mailen en telefoon gesprekken kwam het allemaal prima in orde. Tevens ben je best wel wat centjes armer oftewel ze zijn niet goedkoop.

Goede uitleg, leveringen confom afspraak

Goede uitleg, leveringen confom afspraak

Klantvriendelijk!

Ik heb enkele weken een indrukwekkende partij goederen binnen gekregen om ruim 50 m2 wandverwarming aan te leggen, het SpeeTile10 system. De levering was probleemloos. De verdeler heb ik inmiddels geïnstalleerd en heb daar alvast twee bestaande vloerverwarmingen (keuken en badkamer) op aangesloten, die draaien probleemloos. Hierover heb ik eerst bij Warp Systems advies gevraagd en dat verliep allemaal heel prettig, ze nemen de tijd voor je. Op dit moment ben ik de wanden aan de binnenzijde aan het isoleren, daarna ga ik het systeem aan alle kamerwanden monteren en vervolgens stucen met leem. Dus over de werking van de wandverwarming kan ik nog niks melden.

Professioneel bedrijf goed product

Goede communicatie als je nog vragen hebt vloerverwarming bevalt zeer goed zonder breekwerk,

mooi compact systeem

een goede oplossing voor vloerverwarming op een houten vloer, met een dunne/flexibele pvc-achtige vloerafwerking moet er een tussenlaag op van hooguit 8mm. totale pakket wordt 30mm, dus mooi compact

Goed bedrijf ze helpen je goed met alle vragen

Top systeem!!

Zeer mooi systeem, snelle reactie vanuit de verkoop afdeling. Pakket werd snel geleverd en de beschrijving is zeer uitgebreid en duidelijk. Met de montage alleen goed opletten dat de slang niet knikt in de bocht.

perfect!

Alles snel en goed verlopen. aanrader...

Candelastraat 5

2441 LR Nieuwveen