Correct, professioneel en betrouwbaar zoals je weinig meer tegenkomt

Vanaf het allereerste contact een zeer prettige ervaring. Bezichtigen van de ruimte, nette offerte, altijd tijd voor het beantwoorden van vragen en een eindeloos geduld bij twijfel of verandering van systeem of situatie. Komen afspraken na, goede begeleiding bij zelf plaatsen, aan alles is gedacht om het plaatsen zo soepel mogelijk te laten verlopen; legplan, voldoende buis, buizenhaspel, kantisolatie, gereedschap, klemmetjes etc etc. Een perfect op elkaar afgestemd professioneel assortiment producten zoals primer, lijm en egaline Deskundige hulp vanuit Warp Systems bij het egaliseren van de ondergrond. En alles netjes voor de deur geleverd. Van een professionaliteit zoals je tegenwoordig helaas niet vaak meer ervaart.

Prima systemen makkelijk te installeren

Goed advies vooraf gekregen omdat ik een deel van mijn woning op vloerverwarming (Speeltherm met CV) aansluit en parket er overheen leg. Levering was op tijd. Beschrijving adequaat waardoor installatie direct kon plaatsvinden. Twee aandachtspunten: -de pomp, nodig incl-water te mengen met retourkaart, wordt niet goed ondersteund via de beugels van de verdelers; -gebruik van een buizenhaspel is onmiskenbaar nodig en niet facultatief.

Zeer snelle en kundige reactie. Product werkt uitstekend en service is goed!

Zeer snelle en kundige reactie. Product werkt uitstekend en service is goed!

Pas als het niet loopt zoals verwacht, kom je te weten hoe goed de service is

Voor het bestellen van alle materialen heb ik een aantal vragen gesteld en deze werden vlot en accuraat beantwoord. Ook op wijzigingen in mijn plan/layout werd adequaat gereageerd. Ik had er voor gekozen om de vloerverwarming zelf te leggen en met het storten van de egaline een persoon van Warp (met pomp) in te huren. Het plannen van een afspraak (in de bouwvak), werd door mij uitgesteld en dit was geen enkel probleem. Op maandag bij het storten van de egaline ging het mis. Een waterklep in de mengmachine ging stuk tijdens het storten. Toen zat er niks anders op dan het al gestorte materiaal uit te laten harden. Gelukkig kon er meteen vrijdag een nieuwe afsparaak gemaakt worden. De extra materialen en kosten heeft Warp voor zijn rekening genomen! En van materiaal dat ik teveel had ontvangen kreeg ik mijn geld terug. En daarnaast is het een super ingenieus systeem wat erg leuk (en makkelijk) is om zelf te leggen

Een fijn systeem om mee te werken!

Een systeem wat makkelijk te leggen is. Met de klik matten heb je zo de vloer, mee vol gelegd. En de slangen waren ook zo gelegd.

goede afstemming en netjes gemonteerd

Iets duidelijker in de afstemming welk voorwerk er zelf gedaan moet worden en wat zij niet oppakken....qua afstucen graag een lijst doorgeven met goede beschikbare stucadoors versnelt het proces

Deskundig, goed advies en service

Voor een toekomstige uitbouw zijn we geadviseerd hoe in de voorbereiding en in de toekomst te werk te gaan zodat de vloer vd uitbouw kan worden aangesloten op 3 groepen, die huidig al mee doen in de verwarming. De verdeler werd kosteloos geüpgrade van staal naar dubbelwandig kunstof. Deze kan dus ook gebruikt worden voor koeling (geen condensvorming). Een foutje ontdekt na installatie dat we zelf goed kon verhelpen werd door WARP systems gewardeerd met een speciaal-bierpakket en een belletje. We zijn zeer tevreden, tot de volgende!

een zeer klantvriendelijke onderneming

Eerste contacten met Marloes, waren uitstekend. Zij heeft kennis van zaken. De uitvoering van het werk verliep zeer goed. De nazorg liet niets te wensen over.

Goede en prettige communicatie en vlotte installatie

Na wat zoeken op internet naar vloerverwarmingssystemen kwam ik uit bij het droogbouwsysteem van WARP Systems. Vanwege de heldere videos over het product was ik al snel overtuigd dat dit systeem voor mij het meest geschikt was. Vervolgens heb ik via de mail een offerte opgevraagd en is alle verdere communicatie via mail gegaan. Er werd snel gereageerd op mails die ik stuurde. Ook het meerdere keren tussentijds aanpassen van de verkooporder was geen enkel probleem. Op de dag van de installatie waren de monteurs op het afgesproken tijdstip aanwezig en werd het systeem (37 m2) in een ochtend gelegd en gevuld opgeleverd. Bij vertrek werd al het verpakkingsmateriaal netjes meegenomen. Het enige minpuntje waar ik zelf persoonlijk moeite mee had was dat ik een aanbetaling moest doen van de helft van de totale prijs.

SpeeTile is een mooi product waarbij we uitstekende ondersteuning kregen op al onze vragen.

Zelf het systeem gelegd. Dat was goed te doen en bij twijfel werden we steeds bijzonder vriendelijk en vakkundig te woord gestaan. Het legplan moest wat bijgesteld worden, maar ook alle wijzigingen daardoor werden helder en hulpvaardig opgepakt. Nadat we alles hadden liggen kwam de hulp bij het storten van de SpeeTop die ons vriendelijk, rustig en bijzonder adequaat door het proces heen hielp. Die avond liepen wij al over onze perfect vlakke vloer waarin het SpeeTile systeem lag. Inmiddels ook de warme vloer mogen ervaren tijdens het opstookprotocol. Warp Systems is een profesioneel bedrijf met een kwaliteitsproduct en vriendelijke en vakkundige medewerkers.

prima advies en opvolging

na uitleg van de situatie prima geholpen in offerte stadium en later met uitvoering leg plan was niet geheel volgens plan maar was makkelijk aan te passen

Super producten en uitmuntende service

Speedtile vloer besteld met stortservice. Alles verliep goed. Bij het leggen had ik zelf een foutje gemaakt, maar samen met Warp kwamen we toch tot een mooie oplossing. Het speedtile systeem is echt een aanrader. Bij ons ligt het perfect op hout.

Fijne samenwerking

Meer dan goed!

In bijzonder korte tijd is een vloer gelegd door vaklui. Ook de snelle service bij enkele kleine probleempjes, door mij veroorzaakt, mag niet onvermeld blijven. Ik zal anderen bij eventuele plannen opmerkzaam maken voor het kiezen van een van de systemen van Warp Systems.

De ervaring met Warp is goed.

Positief

Fijne en vakkundige jongens die plaatsen en een goede uitleg van te voren

Duidelijke uitleg over systeem en snel geleverd.

makkelijk zelf te leggen en je kan zelf extra banen bij branden.

Goed systeem

Prima systeem als je weinig hoogte heb, de service en adviezen van Warp zijn goed.

Na 1 keer een mindere ervaring te hebben gehad ben ik nu uiterst tevreden over het verloop van de werkzaamheden.

Als je het een keer hebt gedaan gaat het een stuk sneller

Goed te doen wel veel knipwerk om de alu plaaten op maat te knippen vooal bij een ruimte met veel verschillende lengtes

Altijd snelle levering en goede telefonische service.

Goede communicatie, plaatsing en afhandeling

Fijn bedrijf en top systeem. Geplaatst in een gebouw uit de jaren 50 met houten constructie. Mooi dat we zo toch vloerverwarming konden plaatsen

Zeer net bedrijf met goede service en advies!

Nette complete levering alles conform afspraak. In mijn geval goederen afgehaald. Als onervaren klusser op het gebied van vloerverwarming is het zinvol een legplan door Warp te laten maken. De materialen zien er kwalitatief goed uit. Een en ander kost wel tijd, nat- en droog-bouw door elkaar in mijn geval, hulp van een tweede persoon met uitrollen van de slang is aan te raden. Inmiddels zijn 2 ruimtes klaar, nu de woonkamer nog, dit gaat zeker lukken. Warp systems is een aanrader.

Goed bedrijf werken netjes en snel.

Voor ons nieuwe huis gekozen voor Warp verwarmingssysteem. Wij hebben een oud huis gekocht met houten vloeren en deze vloerverwarming kan direct op houten vloer worden geplaatst. Vroeg in de ochtend werden de spullen geleverd en stond de installateur (Hans) al klaar. Deze gaf aan dat aantal dingen die op voorhand besproken waren niet konden en hebben gezocht naar passende oplossing. Erg tevreden over het resultaat en erg fijn dat er in 1 dag alles is gedaan en dat je in de avond de vloer weer kan belopen. Nogmaals dank!

Uitstekende service en zeer benaderbare medewerkers

De lijnen zijn heel kort waardoor er altijd snel actie wordt ondernomen op vragen. Daarnaast leveren ze een mooi produkt dat goed toepasbaar is in oude huizen om over te schakelen naar lage temperatuurverwarming. Ik ben zeer tevreden.

Candelastraat 5

2441 LR Nieuwveen