Ten opzichte van mijn eerdere beoordeling een aantal aanvullingen: 1) Er is door Warp serieus werk gemaakt van mijn negatieve ervaring. Dat onderstreept hoe goed hun klantenservice is. 2) Op een aantal punten hebben ze aangegeven hun diensten te willen verbeteren (met name het duidelijker aanbieden van het stukje gereedschap om extra sleuven te branden in de EPS en het beter afstemmen van de hoeveelheden op de aantallen m2). Ook hebben ze nog bruikbaar resterend materiaal weer teruggenomen. 3) Op het punt van de verende vloer waar op sommige plekken de planken (15mm dik, 23cm breed) al uit elkaar kwamen hebben we gezamenlijk onderzoek gedaan naar de oorzaak. Het blijkt dat de parketteur niet zonder schuld is. Op een aantal plekken waar de SpeeTherm vloer zeker géén probleem veroorzaakte, veerde de vloer ook. De vloerdelen waren niet helemaal netjes in elkaar getikt. Op sommige andere plekken waren wij zelf schuldig, omdat de ondervloer niet helemaal vlak was (les: zorg écht voor een heel vlakke ondervloer). Maar er waren ook plekken waar de opbouw van het SpeeTherm ertoe leidde dat er vering in zat, bijvoorbeeld omdat niet op alle plekken AluTherm panelen passen, wat leidt tot een merkbaar minder dikke vloer ter plaatse. En omdat dus het brandertje voor extra banen niet was meegeleverd. Samenvattend: ik hou een goed gevoel over van het contact met Warp. Zonder meer zou ik wederom gebruik maken van hun SpeeTile systeem. Met hun SpeeTherm systeem zou ik erg voorzichtig zijn en er a) echt zeker van willen zijn dat ik kan zorgen voor een heel vlakke ondervloer, b) de EPS brander erbij huren en, c) een drukvaste laag tussen de SpeeTherm en de afwerkvloer plaatsen, om eventuele kleine hoogteverschillen en de vering van AluTherm die niet goed vastzit in de EPS platen op te kunnen vangen.
Originele beoordeling
Over het persoonlijke contact met Warp ben ik zeer tevreden. Ik werd altijd vriendelijk, snel en deskundig te woord gestaan. De verwarming werkt naar behoren en geeft een heel prettige warmte af. We hebben zowel SpeeTile (badkamer, wc, klein beetje wandverwarming) als SpeeTherm (rest van de woning) gebruikt. Mijn desondanks negatieve oordeel (vooral voor SpeeTherm) komt door een paar zaken: 1) SpeeTherm: op de plekken waar heel veel leidingen samen komen (vlakbij de verdeler) is het een hels karwei om de leidingen op hun plek te krijgen. Warp blijkt daarvoor een brandertje te hebben om makkelijk extra banen in het EPS te branden, maar ze hebben me ten eerste niet laten weten dat ze dit beschikbaar hebben en daarnaast ook niet laten weten dat het nodig zou zijn. Nu heb ik met een mes sleuvel moeten snijden, wat heel veel tijd en kapotte knieën heeft gekost. 2) SpeeTherm: overal, ook op plekken waar de installatie wel soepel ging (grote oppervlakten), is de vloer uiteindelijk niet vlak. Volgens opgave zou een zwevend lamelparket erover heen gelegd kunnen worden, maar in de praktijk werkt dit niet goed. De parketteur wilde geen garantie geven op het legwerk omdat er te veel vering in zat, en na twee weken beginnen we de planken al uit elkaar te lopen. Dramatisch. 3) SpeeTherm: op plekken met veel bochten in de leidingen bleven de AluTherm en SpeeTube niet op zijn plaats liggen, ook niet na veel oefenen en goed gebruik te maken van de natuurlijke kromming van de leidingen. Ik heb dat met schroeven vast moeten zetten. 4) Algemeen: de hoeveelheden worden niet helemaal goed ingeschat op basis van het aantal m2. We hadden uiteindelijk een tekort aan SpeeTile, bijna bijna een tekort aan SpeeTherm, veel AluTherm over, een beetje SpeeTop over en heel veel SpeeTube over. 5) Algemeen: hoewel Warp mooie video's maakt over de installatie, wordt niets verteld over de ingebruikname en het inregelen. Dat zou een belangrijk verbeterpunt zijn.
Fijn en snelle communicatie, wordt mee gedacht in oplossingen. Levering zoals afgesproken.
goed bedrijf met deskundige mensen in dienst, telefoninsch staan z eje netje te woord en reageren prima op mail. Voor wat betreft de prijs weet je niet waar je van te voren aan toe bent. Terwijl er niks gewijzigd is tussen het inmeten en het leggen sturen ze na het leggen een nieuwe rekening voor extra diensten en materialen. een 'fixed prijs' is zelfs na het inmeten door hun eigen personeel onmogelijk. bij dit bedrijf
Beste Joost, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Gisteren hebben wij telefonisch contact met je gehad. Wij meten vooraf altijd zo nauwkeurig mogelijk in zodat het project technisch uitvoerbaar en de prijsopgave kloppend is. In deze specifieke situatie zijn er op verzoek 2m² extra EPS platen aangebracht (zonder vloerverwarmingsbuis) in de kast zodat je het laminaat hierover door kon leggen. Deze 2m² zijn door de installateurs doorgegeven als extra geïnstalleerd en door ons gefactureerd. Na overleg hebben wij besloten om deze arbeidskosten voor onze rekening te nemen aangezien hiervoor geen extra materiaal is gebruikt. Wij vertrouwen erop dat je veel plezier en warmte gaat beleven van je verwarmingssysteem. Met vriendelijke groet, Sanne van WARP Systems
Het aanbrengen van de vloerverwarming ging vlot. Ze waren er op tijd. Geen opmerkingen daarover. Bij het wegsnijden van de schuimrubber strips zagen we pas hoeveel spetters er waren gekomen op de nog te behangen muren en bestaand stucwerk. We waren niet van plan het stucwerk te verven, maar dit lijkt nu onvermijdelijk. Als er beneden ook zo gewerkt wordt, hebben we een probleem. De muren zijn daar net gestuukt en geverfd. We verwachten dat dit daar niet zal gebeuren. Vandaag kwam iemand van de firma, die de PVC zal gaan leggen de vloer inspecteren. Hij gaf aan dat hij zorgen heeft over de vloer. Doordat de leidingen goed zichtbaar zijn, is hij bang dat ze te dicht op het oppervlakte liggen en dat op die plaatsen de PVC te warm gaat worden. Als gevolg daarvan zouden de leidingen dan ook zichtbaar worden in het PVC. Hij neemt binnenkort contact met u op. De scores zijn afhankelijk van de uitkomst van dit overleg en de uitvoering van phase2 . Omdat ik ze nu moet invullen, heb ik voorlopig de laatst mogelijke score ingevoerd. Ik heb de scores aangepast. Warp probeert zeker goed werk te verrichten, maar misschien waren onze verwachtingen te hoog. Als de spetters een structureel probleem is van het ontluchten, dan zou dat duidelijk vermeld moeten worden. Je kan het dan accepteren of maatregelen treffen.
Originele beoordeling
goede resultaten met warp systeem op warmtepomp installaties
Goede service & leuk bedrijf. Systeem werkt erg goed en het leggen is goed zelf te doen. Het aansluiten daarentegen is een stuk lastiger, dus dat zou ik niet aanraden zelf te doen.
snelle bediening, goede uitleg en makkelijk te plaatsen. je zit er warm(P) bij
Snel reactie op de offerte aanvraag, en na akkoord offerte hele snelle levering
Bij het besluit van om Warp-Systems te kiezen als mijn leverancier voor vloerverwarming , hebben de snelle service en goede technische feedback zeker geholpen. De spullen werden snel geleverd, ca. 3 dagen, en het verwerken met behulp van hun leg-plan was uitstekend. Alles wat over was, wel in volle doos natuurlijk, werd gemakkelijk teruggestuurd en gerefund. Goed gedaan jongens! Helaas 1 min puntje, het vullen en ontluchten van het bloksysteem is niet makkelijk terug te vinden in de lectuur, alleen met filmpjes kan je er kaas van maken. Met technisch inzicht lukt het dan wel.
Houten vloer vervangen door een composietvloer. Hierdoor was infrezen van de vloerverwarming niet mogelijk. De oplossing vinden we bij Speetile door de geringe opbouwhoogte. Snelle levering/montage voor een mooie prijs.
werkt fijn is zeker een aanrader voor mijn collega,s goede service en fijn personeel
Perfect geregeld!
Ook heel goed te leggen en installeren voor de doe het zelver
De vloerverwarming is netjes en vakkundig aangelegd Helaas is de winst die ik op de vloer kan maken niet interessant
Mooi vernieuwend systeem met een lage opbouw hoogte. Snel geplaatst en volgens afspraak. Zeker een aanrader
Communicatie met Warps prettig en beloften worden snel nagekomen. Bij problemen wordt zeer kundig meegedacht.
Uitstekende service
Zowel speetherm als speetile verwerkt op vloer en wand. Met de duidelijke instructies was dit prima zelf te doen voor een handige doe-het-zelver. Nu genieten van de heerlijke confortabele warmte!
ook al kwam ik op vrijdag middag vrij laat in de middag in de showroom binnen, ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan door de mevrouw van Warp-systems. ik kreeg vervolgens binnen 2 dagen een passende offerte en kon het een paar dagen later ophalen in nieuwkoop.
Het klantencontact was keer op keer geweldig. Zeer persoonlijk en hulpvaardig. Daarnaast hebben we na afloop ca. €180,- retour gekregen omdat niet alle verpakkingen waren geopend. Wij zijn ontzettend tevreden over deze partij.
Snel geleverd en goede service
Bochten iets ruimer
mijn ervaring tot nu toe is goed makelijk aan te leggen telefonisch kontact goed bij bestellingen gelijk aktie zodat je je spullen snel in huis hebt of het systeem ook mijn verwachting bij het verwarmen vervuld kan ik nog niet zeggen maar ik heb daar wel vertrouwen in.
Mooi verwarmingssysteem met dunne laag opbouw. Geeft een fijne warmte af. Simpel installatie systeem, snelle droogtijd van de egaline vloer en al snel gereed om een vloerafwerking op aan te brengen. Goede en nette afhandeling met facturen en retourneren van teveel geleverde materialen.
Candelastraat 5
2441 LR Nieuwveen