Prima systeem maar het inklikken van de slang had vaster genoegen.

Heb wat moeite gehad in het maken van 180° bochten. Soms wel eens een tye-rap gebruikt.

uitstekende service, communicatie en levering

Speetherm systeem in goed overleg tijdig geleverd en bij vragen tijdens het zelf leggen adequate antwoorden en bij het tekort komen van materiaal en zelf beschadigen van aansluitkoppeling is dit kostenloos nageleverd. Kortom uitermate tevreden tot dusver. Bij zelf leggen zou er op zich wel meer handleiding mogen zitten over hoe te leggen en hoe aan te sluiten. Nu is het toch beetje puzzelen vooral met de pompunit. Ben erg benieuwd hoe het systeem komende winter zal functioneren.

Vakmanschap en snel geïnstalleerd

Om 07.00 uur begonnen en 14.30 uur klaar om een gang te voorzien van wand en vloerverwarming. Incl egaliseren, prima en vakkundig gedaan.

Zeer professioneel, kundig en gezellig bedrijf

Goede informatie vooraf, afspraken worden nagekomen en prima werk geleverd. Gezellig en deskundig team

Super goede en snelle service!

Hadden door onvoorziene omstandigheden een alternatief nodig voor de vloerverwarming. Warp gebeld en op alles een snelle en goede reactie! Levertijd was snel. Het systeem werkt makkelijk! Echt heel blij mee!

Een gebruiksvriendelijk systeem

Ik heb de gebruiksaanwijzing goed gelezen van het toegepaste systeem, is eigenlijk een soort Lego.

Prima service, snelle levering, montage is easy peasy

We kregen goed advies, binnen drie dagen kregen we de spullen thuisbezorgd. Montage is net zo simpel als op de filmpjes. We zijn erg tevreden.

Top, professioneel bedrijf!

Prettige communicatie, komen afspraken na en kundig

Slechte service, net personeel

De werkzaamheden zijn correct uitgevoerd , ik het iets meer initiatief verwacht en verwacht dat ze zelf de problemen zouden oplossen. Prijs technisch vind ik het te duur.

fijne samenwerking

Na internetervaringen bekeken te hebben zijn we op bezoek geweest in Nieuwkoop alwaar we voldoende zijn ingelicht door Marloes. Hierna volgde een huisbezoek van Joop Voogt die nogmaals van alles uitlegde, ging opmeten en ons vrij snel daarna een passende offerte tegemoet deed komen. De montagedagen waren in overleg; de materialen op tijd bezorgd, de monteurs deskundig en vakbekwaam. Alleen op het eind leken ze een beetje in tijdnood te komen maar gelukkig is alles goed gekomen; er is blijkbaar een hoge werkdruk. De egalisatiemortel is er zo goed opgebracht en uitgesmeerd dat het pvc-bedrijf niet opnieuw hoefde te egaliseren (alleen wat kleine uitgelopen plekken onder het keukenblok bijwerken). Nu maar hopen/vertrouwen dat dit systeem ons huis afdoende kan verwarmen in de koudere maanden. Via het opstookprotocol konden we al wel merken dat het systeem werkt, altijd fijn ;-)

Vakkundig, betrouwbaar bedrijf die zijn afspraken nakomt.

Positief zowel in de aanloop als uitvoering, berekening van de benodigde materialen was niet goed maar is snel en accuraat opgelost zodat we in de uitvoering geen achterstand opliepen

Professioneel bedrijf met mooi product, vakkundig personeel, dat wel onder enige tijdsdruk moet werk

Twee maal bezoek gehad van Warp om wandverwarming te monteren. Wordt allemaal uitstekend verzorgd, maar beide malen trad behoorlijke tijdsdruk op omdat de planning waarschijnlijk te krap is.

goeie service en snelle levering . maar ik moet nog wel de werking van de vloerverwarming afwachten is nog te vroeg om te laten branden

Kundig en prettig contact

Warpsystems heeft super geholpen met de renovatie van onze jaren 30 woning

Vriendelijk, behulpzaam en snel

Snelle reactie op aanvraag offerte, klein foutje in levering ook netjes en adequaat opgelost. Mooi materiaal om mee te werken

Goede service, goed overleg en contact.

Voor mij was alles nieuw, verbouwen, alles zelf regelen. Mijn keuze viel op droogbouw vloerverwarming en kwam via internet op warp uit. Ze zijn goed qua prijs. Kan heel goed overleggen, contact was ook altijd perfect. Ben heel tevreden. Heb de vloerverwarming nog noet uitgeprobeerd, aangezien de CV nog niet is aangesloten, dus dat is nog afwachten.

goed gelopen . persoonlijk contact oke

het voortraject goed gelopen . vriendelijke en snelle reacties. uitvoering ietswat rommelig doordat uitvoerende monteur niet de juiste gegevens had. hierdoor te lange groepen verlegd . waar ik dan wel weer netjes over gebeld werd.om dit te overleggen . jammer dat er later een meerprijs kwam doordat er meer m2 waren. tekening was doorgestuurd en men kon hier de m2 goed uithalen . eindresultaat is Top . dus een tevreden klant .en dat is toch het belangrijkste .

afspraken worden netjes nagekomen. personeel was vriendelijk, kundig en werkte snel en opgeruimd.

kunnen nog geen oordeel over vloerverwarming geven omdat deze pas een maand ligt en deze dus nog niet gebruikt hoeft te worden.als opmerking kan ik wel zeggen dat er wel direkt een pompschakelaar bijgeplaatst had kunnen worden. nu draait de pomp 24/7 door. dit is een beetje jammer.

Vriendelijk personeel

Ben tevreden over de werkzaamheden. Heb wel 1 min puntje, dat is de afwerking van de vloer. Er is wat zuinig met het egalisatiemiddel om gegaan. Merkte na het uitharden van de vloer dat deze niet vlak ligt in het midden van de kamer.

Snelle reacties vlotte service

Tijdens beursbezoek goede uitleg over het systeem vriendelijke medewerkers. Bij problemen was het snel opgelost

prima ervaring

prima ervaring

De service, verwerking-snelheiden vriendelijkheid zijn zeer goed bij WARP

Mijn ervaring is goed. In de uitvoering heb ik een aandachtspunt: 1- de interne communicatie met de uitvoerende partij kan soms beter.

Goede service en vriendelijk personeel

Duidelijke website, snel antwoord op mijn vragen, en het werkt snel via het legplan Nu hopen dat we heg aankomende winter ook warm hebben.

Simpel, snel en zeer efficiënt

Snelle afwikkeling. Goede service, op naar de volgende klus

Candelastraat 5

2441 LR Nieuwveen