vakkundig, klantgericht

We waren erg te spreken over de manier van werken. Ontzettend vriendelijke mannen, ze werkten keurig en alles werd ook weer keurig opgeruimd. Een bedrijf waarbij je merkt dat alles helemaal op orde is. De sfeer onderling was goed en klantvriendelijkheid spatte er van af. Een echte aanbeveling!

Zeer goed zelf aan te brengen op basis van alle instructies en info met een top eindresultaat.

Heb nog nooit vloerverwarming aangelegd, maar mbv alle instucties en filmpjes is dit heel goed te doen. Zeker ook vanwege het gratis legplan. De bereikbaarheid van de klantenservice bij vragen is uitstekend. Ik heb wel gebruik gemaakt van de hulp bij egaliseren, maar dat had vooral te maken met de oppervlakte. Zou iedereen dit systeem aanbevelen!

Prima ervaring met de Warp familie

Goede technische informatie en uitleg vooraf, geweldig installatie team en uitstekende (after sales) service… wel prijzig maar ga er van uit dat alles naar behoren werkt deze winter ! Een aanrader …

Prima service en goed product

Makkelijk te leggen. Zeer behulpzaam personeel. Hebben het systeem nog niet kunnen uitproberen. Omdat de warmtepomp er nog moet komen maar hebben er alle vertrouwen in. Dat het goed zal werken.

Het contact verliep goed en de werkzaamheden werden vlot en netjes uitgevoerd. Jammer dat de installatie niet wordt aangesloten dat zou de service helemaal compleet maken.

Eenvoudig installatie is niet overdreven

Het SpeeTherm systeem zit goed in elkaar en wordt volledig compleet geleverd tot de laatste schroef. Zelfs in een complexe ruimte lukte het om in een weekend de aanleg inclusief topvloer af te ronden.

Goed zelf te leggen en fijne oplossing voor de iets minder grote beurs

Het warp systeem heeft mij een vloerverwarming gegeven waar ik mijn kleine huisje goed mee kan verwarmen en dat ik zelf ko leggen zonder beton te storten( was voor mij erg belangrijk)

Het hele proces is uitstekend verlopen

Het hele proces van eerste contact tot oplevering verliep heel soepel. Niets werd aan het toeval overgelaten.

Snel en professioneel

Ongelofelijk goed, ze starten om 08:00 bij ons, leggen verschillende lagen isolatie, leggen dan de tegels waar de verwarmingsleidingen in komen te liggen en sluiten het aan op het mengsysteem, dan is het alleen nog een kwestie van het vloeibare cement te gieten en dit vlakken ze zeer strak en professioneel af, na 4 uur kan je er als op lopen, echt fantastisch, ik ben zeer blij met mijn Warp vloerverwarming, kan het iedereen aan bevelen, want als het zo goed gaat in een huis uit 1963, dan kan het in ieder huis, bedankt Warp

Erg goed bedrijf,

Goed materiaal, eenvoudig te installeren en zeer uitgebreide informatie. Een echte aanrader.

Duidelijkheid omtrent levering, kwaliteit materialen en zonder problemen de materialen die over waren retour. Duidelijke montage handleidingen.

Snelle reactie op mails, snelle levering, goede spullen.

15mm Speetherm systeem gekocht. Kwaliteit van schuim, aluminium, slangen en verdelers zeer goed. Plastic ophangbeugels een beetje slap en slecht passend. Functioneel maar niet van hetzelfde niveau als de rest. Enige twijfels bij de insteek-koppelingen. Het werkt natuurlijk makkelijk maar blijft het >20jaar waterdicht? Zijdelingse spanning op de koppeling is onvermijdelijk door de stijve slang en de bocht vlak bij de verdeler. Het lekt nu niet maar als ik tegen de slang duw beginnen sommige wel te sproeien. Legplan was prima, alleen iets te veel s-bochten naar mijn smaak. Waarschijnlijk gedaan om de groepen exact even lang te krijgen, maar het gevolg is dat je een van beide bochten tegen de natuurlijke kromming van de slang moet malen, wat tamelijk lastig gaat en ook riskant is (knikrisico). Dan liever een klein lengte verschil.

Goede kwaliteit materialen en eenvoudig te instaleren.

Het SpeeTherm systeem is een goede uitkomst wanneer je houten vloeren hebt en je geen nieuwe vloer wilt gieten. Wij hebben er voor gekozen om het systeem zowel op de begane grond als de eerste verdieping te gebruiken. De installatie was niet in één dag gedaan maar wel relatief eenvoudig zelf te doen. Door de kostenbesparing van het zelf te instaleren, is het een betaalbaar alternatief in vergelijking met andere vloerverwarmingsystemen.

Hele fijne service

Vriendelijk, snelle reactie, goede adviezen enz. Fijne service.

Uitstekende service en goede kennis van zaken

De afdeling verkoop heeft ontzettend goede materialen kennis en geeft voor elke vraag een passende oplossing. De financiële afdeling heeft voor problemen geen passende oplossing en mag jezelf oplossen, helaas.

Goede uitleg bij producten

Goed door dacht product Werkt makkelijk

Zeer klant- en servicevriendelijk bedrijf en een mooi product.

Warpsystems valt al in de eerste contacten al onmiddellijk op door een ver bovengemiddelde servicegerichtheid. Een hele goede en volledige communicatie, komt afspraken nauwgezet na en een stipte planning. Je weet precies waar je aan toe bent. Het product (het droge systeem) is een prachtig stukje techniek en ook vakkundig aangelegd. Dit systeem lag er bij ons ook in een dag in (52m2). Erg tevreden.

Snelle reactie op communicatie!

Prima doordacht systeem goede kwaliteit

Levering keurig volgens opgaaf

Alles professioneel en goed geregeld, vriendelijk personeel

Alles professioneel en goed geregeld, vriendelijk personeel

Snelle levering en duidelijke uitleg

Vragen worden snel en duidelijk beantwoord, hulp is duidelijk op de website en filmpjes. Levering is snel en netjes

Aanrader

Nette manier van werken, goede communicatie voorafgaand, glade vloer

Top systeem voor de handige klusser

Ik ervaring de contacten en service van warp als erg positief. Ze hebben echt mee gedacht in de oplossing voor mij met een jaren 50 woning met verschillende soorten ondervloer. Erg blij met de minimale verhoging van de vloer en toch het genot van vloerverwarming en mijn kruipruimte behouden. Leg plan was iets theoretisch maar met een beetje eigen inzicht kom je daar zeker goed uit. Ook het retour sturen van het overige materiaal word snel afgehandeld en gecrediteerd. De werking kan ik nog niks over zeggen want we hebben nog geen koude dagen gehad. Maar ik vertrouw er wel op dat dit goed zit.

Goed bedrijf met fijne medewerkers

Komt goed de afspraken na ! Fijne mensen die de vloerverwarming hebben geïnstalleerd

Goed geregeld

Een voor mij nieuw product is altijd even kijken of het ook doet wat de bedoeling is. Helemaal tevreden. De inspectie vooraf was fijn. Kan je ook even afstemmen. De jongens hebben netjes en hard gewerkt. Ze leveren een mooi systeem.

Candelastraat 5

2441 LR Nieuwveen