De cursus was een goede mix van op recente literatuur gebaseerde informatie en de praktische toepassing in de klinische situatie. Een compleet en praktische manier van klinisch redeneren met Daarnaast veel handreikingen op diagnostisch en therapeutisch gebied.
Goede inhoudelijke cursus. Daarnaast zijn de fasciliteiten bij vandrValk TOP (zeer goede lunch). Een tweede koffiecorner zou aan te raden zijn omdat in de beperkte tijd van pauze lang op koffie gewacht moest worden.
Zeer interessant, zeer enthousiaste leraar.
Goed georganiseerd, verhelderend en zeer leerzaam
Ann Cools kon super goed uitleggen en vertellen, waardoor zoveel mogelijk informatie tot mij kon nemen. De opbouw qua inhoud van kennis naar praktijk was ook super prettig. Verder goed georganiseerd in het van der valk met topservice.
Mega nuttig om op deze manier naar het lijf te kijken. Nieuwe inzichten gedaan en veel geleerd. Wel was alles zo boeiend dat we niet aan de elleboog en pols zijn teogekomen op uitgebreid niveau. Fascia in algemene zin was de hoofdrol speler. Absoluut nuttig, maar had graag nog meer anatomie gedaan. Mogelijk hadden we nog 2 dagen nodig voor 3 gewrichten! Onwijs bedankt!!
Een leerrijk ervaring, die duidelijk aantoont dat de geleerde anatomie en de anatomie in vivo duidelijk hún verschil hebben. TOP opleiding.
Gestructureerde opbouw, aansluiting met de praktijk, actuele stand van zaken m.b.t. literatuur. Ann Cools weet haar kennis goed over te brengen in theorie en praktijk
De cursus en locatie waren goed verzorgd.
Fijn om het stroo m schema uitgelegd te krijgen door de ontwikkelaar, met nuances die in de tijd zijn ontwikkeld. Overzichtelijke uiteenzetting.
Het was voor mij een goede opfrisser. Ik heb een aantal jaren terug de Explain Pain cursus gevolgd. Ben inmiddels weer actief de Protectormeter aan het gebruiken.
Het volgen van deze cursus over Pijneducatie is een mooie aanvulling op een eerdere cursus die ik heb gevolgd. Mooie opbouw van het verhaal en duidelijk overgebracht.
prima webinar, maar ik was al bekend met de stof
Deze cursus is goed toegankelijk en geeft een hele andere kijk op de rol van fascia.
Anatomische kennis (door dissectie) is onmisbaar voor de praktijk!
De kleinschaligheid past goed bij deze cursus. Erg gedreven & enthousiaste docent, veel kennis in huis.
Een dag vol met theorie door een man met enorme vakkennis en passie. Nieuwe inzichten in letterlijke zin. Erg fascinerend en interessant
Ik heb weer nieuwe inzichten opgedaan en mijn kennis over pijn educatie kunnen verdiepen. Jammer dat door technische omstandigheden de cursus later begon. Ook miste ik de nabespreking van de casus. In de spreadsheets die we later kregen stond dit wel aangegeven.
leerzame cursus
De lessen waren precies goed ingedeeld in de tijd waarin werd uitgelegd en waarin er wat werd gedaan. De uitleg was duidelijk en vragenstellen was nooit een probleem. Aan het einde van dag 3 was ik zelfverzekerd genoeg om op maandag zelf mensen te gaan DN.
Complete cursus waar aandachtig en doelmatig gewerkt wordt aan het verbeteren van skills en uitbreiding van kennis.
De docenten zijn vriendelijk en geven de juiste begeleiding. Ondanks het lastig is om zoveel cursisten intensief te begeleiden. Wat fysiolinks dan ook goed doet is om meerdere docenten in te zetten die op èèn lijn zitten met elkaar. èèn noot is om over na te denken of er in de onderste extremiteit niet meer spieren aan bod konden komen zoals de adductoren die in mijn optiek wel bij de basis spieren horen. De locatie is gastvrij en vriendelijk. Je wordt goed voorzorgd qua eten en drinken. De cursus was een zeer positieve ervaring. Waar ik mij weer een stuk verder heb ontwikkeld als professional. Fysiolinks bedankt voor de fijne drie dagen!
Bedankt voor je mooie en waardevolle feedback! We begrijpen je punt heel goed, en het klopt dat deze spier zeker interessant en relevant is. Echter, hebben we een keuze moeten maken om de inhoud, binnen de 3 toch al volle dagen van deze cursus, te passen. Dit zodat de kwaliteit van de lesstof en het inoefenen ervan niet verloren gaat. Voor een verdere verdieping kun je gelukkig terecht bij de DN LQ cursus, waar deze spiergroep heel uitgebreid aan bod komt. Nogmaals dank voor je input, en we hopen je bij een van onze vervolg cursussen te mogen verwelkomen! Hartelijke groet, Team Fysiolinks
Tijdens de cursus werd alles tot in detail goed uitgelegd en werd er ook de tijd genomen om vragen te beantwoorden. Ook de praktijk was zeer vaardig en er kwamen op een perfect tempo veel verschillende spieren aan bod!
Ontzettend leerzame cursus met gepassioneerde docenten
Prettig, leuke docenten die goed kunnen uitleggen hoe het werkt. Ook vriendelijk en houden de humor erin.