Ze nemen de tijd voor je. Uitstekende docenten.
Een fijne cursus die wat meer structuur biedt bij de diagnostiek en behandeling van patiënten met schouderklachten. Ann cools is een zeer prettige docent, die goed en rustig uitlegt. Tevens was alles zeer goed geregeld
TOP: Ik was nog niet bekend met de runeasi software. Voor mij was het een interessante tool, die goed toepasbaar is in de praktijk. Daarnaast vond ik het fijn om op de tweede dag nieuwe oefeningen te zien die een goede aanvulling zijn op de oefeningen die ik al gebruik. De docenten wisten de informatie goed over TIP: als docent moet je oppassen voor individuen die erg de aandacht naar zich toetrekken. Door te veel op de trainingen en data van 1 persoon in te gaan verlies je het contact met de groep. Zo stond regelmatig een docent lang over het trainingsschema van 1 dame te praten terwijl de rest van de groep er omheen stond te wachten. Deze "loze" moment moeten worden verkomen.
zeer praktisch en goed onderbouwde cursus
Veel geleerd omtrent blessures, oefeningen en de analyse van het looppatroon.
Goede uitleg van de Runeasi en ook de toepasbaarheid kon tijdens de cursus ervaren worden. Opbouw van oefenvormen had van mij iets meer gestructureerd gemogen. Feedback voor de docenten tijdens het praktijk gedeelte : meer overzicht op de groep houden en niet te veel verzanden in persoonlijke begeleiding en ook weer sneller terugkoppelen van oefeningen en varianten naar de groep toe. Beide docenten waren zeer prettig in hun communicatie.
de informatie die werd gegeven in deze 2-daagse bijscholing is zeer nuttig om de behandeling van schouderproblematiek in de praktijk naar een hoger niveau te tillen. de opleiding nodigde ook uit om meer kennis te vergaren betreffende de problematiek. de spreekster was een zeer aangename en vlotte persoon die ook heel goed te benaderen is.
Een hele leuke en interessante cursus waarbij je je kennis over de schouder kan verdiepen.
De cursus was zeer leerzaam. Vanuit de theorie werd de koppeling gemaakt naar de dagelijkse praktijk. De cursus motiveert jou om nog een kritisch te kijken naar jou handelen bij schouder problematieken. Ik zou deze cursus zeker aanraden!
veel nieuwe praktische handvattingen gekregen
Ik heb veel geleerd. Tijd vloog voorbij. Geen moment saai. Goede sprekers.
Goed georganiseerd en zeker een aanrader.
theorie invalshoek vanuit neurologie en psychiatrie. mooie combinatie van deelnemers werkzaam in 1e / 2e / 3e lijnzorg. praktisch handvatten gekregen om verder mee aan de slag te kunnen. soms wat langdradig, maar dan voornamelijk vanuit cursisten omdat de basis bij iedereen anders is...
Dit was een goede inhoudelijke cursus. De belichting vanuit de diverse disciplines was leerzaam (neurologie, psychiatrie en fysiotherapie) en geeft een goed idee waar in het proces de fysiotherapeut een rol heeft. Daarnaast heeft het me een verandering gegeven in de benadering en behandeling van cliënten met FNS, zowel in contact en communicatie, alsook in de behandelinterventie.
Prima cursus door Jeremy Lewis gegeven. Hij heeft een interessant verhaal met praktische aanwijzingen waar je zo mee aan de slag kunt. Hij staat open voor andere inzichten en heeft een enorme harde schijf in zijn hoofd met schouderinfo.
Erg leuke en leerzame cursus met een top docent voor de groep! Veel geleerd wat direct toepasbaar is in de dagelijkse praktijk. Goede mogelijkheden om je voor te bereiden op de cursus middels de site. Verder goede organisatie: goed verzorgd eten, koffie en thee!
Een prettige locatie met zeer goede eet en drink faciliteiten. Duidelijke communicatie via de mail en online toegang. De theorie en praktijk mogen wat meer afgewisseld worden. Eerste dag heel veel theorie en tweede dag veel praktijk, een middenweg zou mooi zijn! Jeremy is heel prettig om naar te luisteren:)