J.Lewis houd je erbij, is vernieuwend en heeft een fijne manier van lesgeven. De online omgeving is ook prettig.
Deze cursus had ik al lang op mijn verlanglijstje staan. En het was het wachten helemaal waard. Zeer interessant, up to date. Een aanrader.
Met het volgen van deze cursus is het voor mij nu mogelijk een FNS patiënt te herkennen en optimaal te begeleiden.
Fijn om vanuit verschillende disciplines kennis en te krijgen
Interessante cursus om te volgen, Jeremy heeft duidelijk veel kennis en is bij veel wetenschap betrokken. Verteld duidelijk, verdiept en laat dingen ook duidelijk zien. Fijn ook de extra info die zichtbaar is via z'n eigen site en nog voor 4 weken na te lezen is.
zie hierboven
Prettige docent, helder, theorie en praktijk sluiten aan bij de fysiotherapeutische praktijk. Al meerder cursussen gedaan uit deze 'groep' (ondermeer Ann Cools), deel stof overlapt elkaar.
Duidelijke uitleg en informatieverstrekking voorafgaand aan cursus, mooie locatie van de cursus.
De cursus werd op een plezierige manier en enthousiast gegeven, maar ik had gehoopt meer nieuwe informatie/onderzoeken en behandelingen te krijgen. Ik had gehoopt dat ik na de cursus goed kon diagnostiseren en differentieren per knieaandoening en het zou ook mooi zijn als er in de toekomst een behandelplan komt toegespitst per aandoening komt (zoals bv wel bij Ann Cools). Ik vond het veel theorie die af en toe veel inging op het onderzoek ipv hoe je het in de praktijk kan implementeren.
Het is een interessante dag geweest. Veel informatie over de theorie, maar ook met een praktijk deel er bij. Hierdoor een fijne afwisseling tijdens het programma. De sprekers zijn erg kundig en weten het goed over te brengen. Als niet manueel therapeut zijn sommige aspecten wat lastiger te volgen/begrijpen, maar daar is begrip voor en er wordt extra uitleg gegeven waar nodig.
de 1e dag was tot de pauze op het niveau van 1e jaar opleiding fysiotherapie. Deel 2 over PFPS was weing vernieuwend ten opzichte van 10 jaar geleden. Ook praktische vaardigheden waren op ditzelfde niveau. 2e dag was voor beginnende fysiotherapeuten meer een toevoeging, maar voor mij echt niet vernieuwend en niet volledig (als sportfysiotherapeut). Ik vond de cursus zonde van mijn tijd en geld.
Van der Valk hotel, alles netjes geregeld, mooie zaal. Cursus met goede inhoud, past bij wat ik er van verwacht had.
Waardevol, proffesioneel , goede mix praktijk! Uitdraai van de hand-out, lettertjes te klein, valt niet te lezen , dit vind ik jammer
Prima. Fijne organisatie
Leuke cursus met een andere invalshoek dan bv Ann Cools.
Goede balans tussen theorie en praktijk. Bekwame docenten met veel aandacht voor het ondersteunen bij het leren van de vaardigheden.
De docenten zijn zeer enthousiast en bekwaam. Ik vind het alleen vreemd dat er in een korte tijd veel manuele handelingen voorbij komen waarvan ik denk dat ze alleen bij de manueel therapeut thuis horen. Net als dat er even geoefend wordt met dry-needling voor de therapeuten die daar bekend mee zijn. Ik vind dat niet passen. Het is persoonlijk, maar ik ben na deze cursus niet anders gaan behandelen of heeft niet veel nieuwe inzichten gebracht. Cursus is wel zeer goed verzorgt en overgedragen.
prima cursus en aansluiting met praktijk
Bij de cursus hoogCwk van Barbara en Tom klopt alles. Didactisch, praktisch, informatief. Tevens ben ik zeer gecharmeerd van Fysiolinks. Bij deze cursus is ook weer de verzorging echt perfect! Nergens zo goed als bij fysiolinks. Lekkere tussendoortjes, gigantische lunch en allerlij soorten drinken op elk moment. Groeten en tot volgende keer Kees
docenten met heel veel kennis en enthousiasme
Praktijkgerichte cursus, goede docenten met uitstekende kennis.
Goede docenten, fijne opbouw in de cursus
Ik heb de cursus van Ann Cools als zeer prettig en leerzaam ervaren. Het is erg toepasbaar voor in de praktijk. Daarnaast ben ik heel blij met de aanpak vanuit Fysiolinks. Ik heb de cursus een aantal keer moeten uitstellen en dit was steeds geen probleem. Erg fijn!
Een cursus met veel informatie en tools.
Als zeer goed ervaren! Ann Cools heeft bakken met ervaring die ze goed kan overbrengen. De wetenschappelijke onderbouwing mét de nadruk op de klinische relevantie is iets waar ik echt wat aan heb in de dagelijkse praktijk. Het eten op dag 1 was geweldig! De lunch op dag 2 was ook niet verkeerd, maar valt in vergelijking bij de eerste dag ietwat tegen ;).