Steeds correct en snel.

Als je bij Hydro-sfeer Waterbedden een bestelling plaatst wordt die steeds heel correct uitgevoerd. Proficiat

Goede service.

De service en correcte afhandeling van bestellingen zijn al jaren prima in orde.

Is altijd goed

Prima service!

Snelle service. Monteur is aan huis geweest. Rekening achteraf kunnen betalen

Prima product en prima service

Bij toeval kwam ik bij dit bedrijf uit voor de hoeslakens van Bella Donna. Makkelijk keuzemenu, snelle levering en een aardige persoonlijke touch in de vorm van een aardige handgeschreven briefje.

Snelle en goede service.

Ons probleem werd nog dezelfde dag opgelost.

Snel geleverd en goed c

Snel geleverd en goed cintact

Snelle en zeer goede service

Mbv telefonisch advies, heeft de mederwerker mij zeer goed geholpen om een goede keuze te maken.De volgende dag werd mijn bestelling al thuis afgeleverd. TOP!

Vriendelijke goede service

Niks op aan te merken. Vriendelijk, meedenkend. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Snelle levering, vriendelijk personeel en beantwoord direct een mail.

Top, alles prima geregeld , van verkoop tot plaatsing

We zijn heel tevreden over de deskundige uitleg, en de plaatsing van het bed.

Waren zeer tevreden over de snelle hulp die we kregen na een lek van het waterbed

Prima werk

De werkzaamheden werden, zoals we dat vanuit het verleden gewend waren, goed en snel uitgevoerd en als kers op de taart werd het matras vakkundig ontlucht.

Bestelling super afgehandeld.

Kreeg netjes een mailtje, dat er weer een jaar verstreken was voor de behandeling van ons waterbed. Vervolgens bestelling geplaatst en 3 dagen later alles netjes bezorgd ! In een woord : s u p e r !

Snelle en goede afhandeling.

Binnen een half uur stond de monteur aan de deur. Het probleem is snel en goed opgelost. Vriendelijke benadering.

prima service

goede zorg voor mijn waterbed

Goede uitleg bij aankoop van het bed. Afspraken zijn nagekomen. Aanrader!

Fijn dat je een herinneringsmail krijgt als het weer tijd is om conditioner in het waterbed te doen. Gelijk bestellen en vlug in huis. Ik vind dat perfect anders zou ik vergeten wanneer het weer tijd is om dat te doen.

Prima service!

Hoeslaken was niet goede kleur, vlot en vriendelijk opgelost en omgewisseld!

Fijn dat ze meedenken

Fijn dat ze meedenken

Zeer te vrede

NVT

Snelle service.

Goed product.

TOP service

zelfde dag nog geholpen. vriendelijke medewerkers.

super

een zeer deskundige vakman, die ons waterbed intern heeft verhuisd.Zeer aardig en klantvriendelijk met een heleboel tips en weetjes die niemand ons ooit heeft gezegd bij aankoop van het bed anders dan Hydrosfeer.Ook in de zaak in Geleen waar we ons beddegoed en onderhoudsproducten altijd hebben gekocht werd ik altijd geholpen door een zeer deskundige verkoper.Kortom een fijne zaak met goed en vriendelijk personeel.

Rijksweg - Zuid 78

6161 BP Geleen (zuid-limburg)