Zeer goed, vakkundig en snel

Heb de afgelopen week een waterbed laten installeren door Hydrosfeer Geleen. Mijn ervaring was ronduit zeer goed. Men stond mij netjes en vakkundig te woord en sprak niet in vakjargon maar op een manier die ik goed kon begrijpen. De montage was snel en de monteur legde alles netjes uit en hield rekening met mijn persoonlijke wensen. De verkoper was zeer sympathiek, meer op een vriendschappelijke manier dan zakelijk. Ik ben zeer tevreden over de aankoop en nu slaap ik 's nachts als een roosje.

Persoonlijke aanpak en uitstekende service

Hier al meerder malen dekbedovertrekken voor ons waterbed besteld en ook de onderhoudsset. Laatst een kleine lek in het waterbed geconstateerd. Plakset bestelt en dezelfde dag nog gebeld door de eigenaar dat deze direct per post zijn verstuurd en gelijk met instructies erbij. Zeer attente dienstverlening en prima kwaliteit spullen en levering!

Goede service, vriendelijke, behulpzaam meedenkend en altijd een helpende hand bij een verhuizing.

Snelle, correcte service.

Goede service, goede kwaliteit

Goed geholpen in de zaak, uitgebreide info. Daarna goede levering/ opzetten van het nieuwe waterbed en zelfs het oudere waterbed netjes verhuisd.

Snelle en correcte levering

Website is duidelijk. Producten worden vlot geleverd. Er wordt duidelijk gecommuniceerd.

Aanrader !! goede service , mooi product !

Doen alle moeite om op een vertrouwde manier een waterbed te verkopen ! Leuke en gezellige verkoper . Monteur is niks teveel en heeft alle geduld om het op een fijne manier af te leveren ! We hebben al 30 jaar een waterbed waarvan we eenmaal de zak hebben laten vervangen. Nu was de keuze voor een nieuw bed te kopen met 2 matrassen erin . Een echte aanrader!!!! We zijn er heel blij mee. TOP product !!!!

Na 25 jaar waterbed van hydrosfeer nog steeds blij met de prima service

Verhuizing van ons waterbed, nieuwe lekbakje en tijk en het is weer als nieuw. Superservice en vriendelijke heren!

Zeer tevreden, snelle levering en pas betalen na de levering

Al 25 jaar klant. Topper

Geweldige service, goede kwaliteit, goede afspraken, leuke mensen. Dikke 10

Zoals altijd zeer goed.

Al jaren een goede samenwerking met Hydro-sfeer Waterbedden. Zeer klantvriendelijk en bekwaam. Ik zal Hydro-sfeer zeker aanraden bij vrienden en kennissen.

Top!!

Snelle levering, goed verpakt, goed product. Dikke 10 dus!

Snelle service, prima afhandeling.

super

super service

Zeer klantvriendelijk!

In tijden zoals deze waar we meer en meer ik-gerichte mensen zien is het meer dan hartverwarmend om een firma als deze tegen te komen.

Hele goede ervaring "superrrrrrrr "

Mijn ervaring met hydrosfeer water bed is heel goed Service staat nummer 1 Altijd heel vriendelijk Ik zou u aanraden er eens een kijkje gaan nemen het is de moeite waard Ze zijn heel attent

Top service! Voor mij géén ander meer, maar Hydro Sfeer!

Normaal ben ik niet van de reviews, want een bad review help je webshops juist wat ze kunnen verbeteren ondanks dat je ontevreden bent over ze en een goeie review is vanzelf sprekend. Maar wat mij bij Hydrosfeer is overkomen moet toch even gedeeldt worden! Zo'n 10 jaar geleden kreeg ik een waterbed kado waar ik heerlijk in heb geslapen, totdat het matras lek was. Weken tot maanden op de grond gelegen en sparen voor een nieuw matras, niet wetende dat zo'n lek gemaakt kan worden. Eindelijk mijn centen opgespaard ging ik bij verschillende webshops mijn verhaal doen. Echter bij Hydrosfeer begon zijn antwoord met "Heeft u hem al eens gerepareerd?" in plaats van een nieuw waterbed aansmeren. Daarmee kregen ze meteen mijn vertrouwen. Dat was nog niet alles, want dezelfde avond kwam er nog een monteur langs om alles na te lopen en de lek te dichten! Wat bleek, er moest het één en ander toch even veranderd worden omdat ik het hele bed verkeerd had opgesteld. Ook dit hebben ze keurig voor me gedaan en ik sliep weer in mijn eigen bed! En geen 750 euro, maar echter 3,95 voor een lek te dichten... Hun service is uitstekend en ik wil een 11 geven, maar 10 is het maximale. Had ik maar meteen contact opnomen met de fabrikant van het matras Hydrosfeer, had me een hoop ergenis gescheeld!! AANRADER MENSEN! TOP SERVICE! Als u lekker slaapt zijn deze mannen al tevreden... Mark

Goede ervaringen.

Al jaren heb ik plezier van mijn waterbed. Gelukkig niet veel problemen (lekkages) gehad maar die paar die ik had waren snel opgelost. Prettig contact en prima service.

Prima.

Prima service , was dag later al afgeleverd. Netjes verpakt, top.

Super service

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam

Uiterst goede bediening

Ik ben zeer tevreden

Als altijd weer snel en goed

Helemaal prima en naar wens!

Ik wilde een wollen onderdelen kopen, waarvan de kwaliteit niet op de site stond. De deken is toen in hun winkel op een weegschaal gewogen zodat ik toch wist hoe dik die was. Heel fijn. Thuis op de weegschaal gecontroleerd en het klopte. De deken bevalt uitstekend.

Rijksweg - Zuid 78

6161 BP Geleen (zuid-limburg)