Top service!

Defecte waterbedverwarming werd snel en accuraat vervangen, binnen een dag.

Correct, op tijd en vakkundig

Oplossingsgericht gecombineert met goede service en kwaliteit

Goede en snelle service!

Het was voor mij de eerste keer dat ik iets besteld heb bij Hydro-Sfeer Waterbedden en ben er heel tevreden over. Binnen 2 werkdagen geleverd dus wat mij betreft bestel ik hier in het vervolg weer!

Fantastisch de service.

Gebeld dat ik een lekkage had en binnen 3 uur stonden ze voor de deur. Matras is 10 jaar oud en toch onder garantie gemaakt. Super.

Zoals altijd weer een prima service en zeer klantvriendelijk.

Vriendelijk geholpen aan de telefoon als ook door de monteur. Een bedrijf waar je echt nog service krijgt. Dat maak je in deze tijd niet meer veel mee. Chapeau!

geweldig

Eerlijkheid, service, klantvriendelijkheid geweldig. Geweldige zaak.

Uitstekende service!

Goed advies, goed bed en een prettig contact. Komt afspraken netjes na en bed wordt vakkundig geplaatst.

Snelle leveeing

altijd alles op tijd binnen bij mij

Als ik iets bestel is het binnen een paar dagen bij mij en dat bevalt me zeer goed daar kunnen andere sites's eens een voorbeeld aan nemen

Goede uitleg

Tevreden

Zeer positief

Heel erg blij met hun snelle en goeie service

Top service

2x Verwarming stuk. Na 2 jaar gratis en vakkundig vervangen door een duurdere uitvoering. Verder is de jaarlijkse herinnering om de conditioner toe te voegen erg handig zou het anders waarschijnlijk vergeten.

Ook prima

snelle levering

snelle levering en duidelijke handleiding met een persoonlijke noot.

Snelle reactie, reparatie geslaagd.

Idem

Heel fijn geholpen, super uitleg en prijs. Ik beveel Hydro-sfeer bij iedereen aan. Bedankt voor de goede service . Grt Jos

Snelle en adequate hulp

Nadat ik ‘s morgens gebeld had voor een lekkage, werd deze dezelfde dag nog gerepareerd. Kostenloos!

Super zaak en afhandeling

👍🏼

Als je een betere winkel vind, mag je het me zeggen

De eerste kennismaking was via telefoon, twas precies of tijd speelde geen rol. 2 de telefoon was net hetzelfde, en zelfs na de 3de telefoon was de winkel zeer behulpzaam. Ik dan vanuit België 110 km erheen gereden, en ik werd daar ontvangen met een taske koffie en de nodige waterbedden die daar zijn voor te testen. Ik wist direct dat ik met een bestelbon naar buiten ging. Ik had 2 offerte's van Belgische winkels bij, en ik ben in deze winkel met een 1000 euro lagere prijs naar buiten gegaan. En dan de levering, tijd speelt geen rol, uitleg tot in de puntjes. Ik heb dus de Profine + optie's. Enige nadeel, vanaf dat je een waterbed hebt, denk je, had ik maar eerder geweten. Als aanbeveling zeker deze winkel binnen springen, je springt met een waterbed naar buiten hoor.

Perfecte verzorging en zeer snelle levering

Onze complimenten !!

De monteur was netjes op afgesproken tijd aanwezig. Daar het bed gedemonteerd en vervolgens in Beek weer gemonteerd. Mee gedacht door te zorgen dat de nachtkasjes ook netjes erbij paste. Kortom erg tevreden

snel

super snel geleverd

Super service weer!

Hele goede service door Hydro-sfeer, ze denken echt met je mee vwb plaatsing waterbed en zijn zeer efficient en professioneel. Echt een aanrader!

Erg goede service

Ik had zelf een verkeerde bestelling geplaatst en retour gezonden. Binnen 3 werkdagen heb ik als nog het juiste artikel ontvangen.

Onderhoud waterbed.

Elke keer als ons waterbed een onderhoudsbeurt nodig heeft zijn wij heel tevreden hoe en goed het gedaan is.

Rijksweg - Zuid 78

6161 BP Geleen (zuid-limburg)