Deskundig

Deskundig..eerlijk en klantvriendelijk

Snelle levering en persoonlijke noot op nota.

Snelle levering en persoonlijke noot op nota.

geweldige ervaring

Wij hebben een hele goede uitleg gekregen. De service is perfect. De levering en plaatsing idem. En ja je moet wennen aan een matras maar eens een waterbed dan wil je nooit meer een matras. Dit slaapt 1000 keer beter. Niks geen drukplekpijntjes meer altijd lekker op temperatuur wat wil je nog meer???

Super snelle vriendelijke service

Fijn dat er nog dezelfde dag een nieuwe verwarming gebracht werd. We hebben weer meteen heerlijk warm kunnen slapen.

Uitmuntende service, ook na 10 jaar!

Ons waterbed is inmiddels 10 jaar oud. Nog altijd zeer tevreden over. Onlangs ontstond er een kleine lekkage, wat vrij normaal is bij een waterbed van 10 jaar oud. In de avonduren is het lek gedicht, kostenloos!

Zeer snelle levering via internetbestelling

Werd gebeld door personeel hydro-sfeer. Er was een fout gemaakt waardoor mijn bestelde goederen niet op tijd geleverd kon worden. Was blij met het telefoontje. De man vertelde me dat de levering 2 dagen niet gehaald kon worden. Fijn dat men fouten durft toe te geven en laten weten dat de goederen iets langer op zich laten wachten. Volgende keer bestel ik zeker weer. Vr Gr Yvon

Snelle en betrouwbare levering

Zeer betrouwbare leverancier, snelle levering.

Geduld

Goede begelijding,en zeer veel geduld met klanten.

Professionele benadering en uitstekende service

Al jaren tevreden klant bij Hydro-sfeer voor ons heerlijke waterbed en van hun kant directe actie en service op het moment dat het een keer nodig is.

Mijn ervaring is goed

DE bestelling van de waterbedconditioner is correct afgehandeld.

Snelle en goede service

Vakmanschap en service staan hoog op de lijst, dat merk je. Prettige benadering en oplossingsgerichte hulp.

Een ideaal rugkussen!

Dit rugkussen biedt een prima steun om te lezen en T.V. te kijken in bed. Ook de armsteunen zijn echt heel comfortabel. De levering gebeurde op het juiste tijdstip! Prima service!

herhaalbestelling snel geregeld en snel ontvangen

herhaalbestelling snel geregeld en snel ontvangen

Goede service!

Goede service!

Als je een foute bestelling heb gedaan zetten ze dat recht Zeer vriendelijk en behulpzaam Zeker een duin omhoog

Jaarlijkse reminder is echt super. Dan snel besteld en je volgt de zending. Bij iedere nieuwe stap in de verzending en levering krijg je een berichtje. Super service.

deskundig een klantgericht

De klantgerichtheid bestond voor mij uit de vriendelijke bejegening en het kort van te voren gebeld worden dat de monteur iets later zou komen ivm een pechgeval. De monteur nam vervolgens alle tijd om ons de 'do en de don'ts' uit te leggen bij het plaatsen, vullen en ontluchten van het watermatras. Kortom, een zeer positieve ervaring met dit bedrijf.

Op de juiste tijd vlgns afspraak aanwezig. Snel en respectvolle manier gehandeld. Vriendelijke man. Zeer tevreden

Prima service en uitstekend advies

Met een prima advies weer een goede keuze kunnen maken voor een volgend waterbed.

Top bedrijfje met een geweldige service

Twijfelachtig kwamen we binnen, in de showroom waren we eigenlijk na 10 minuten klaar. Toch een praatje gemaakt met de verkoper en eigenaar Edwin, Resultaat: uurtje of wat later met een droombed (op papier) naar buiten gestapt. Levering en montage door Ton, netjes en goed geregeld en zelf ook de ruimte gekregen voor wat "modificaties"naar eigen wens. Eindresultaat: Helemaal tevreden!!

Prettige benadering

Goed en deskundig advies.

Top,snelle levering.

Vlot bestellen, betalen en ontvangen!

Goede vriendelijke service, deskundige uitleg

Een lek in ons waterbed werdt nog dezelfde dag gerepareerd. Deskundige uitleg en adviezen. Vriendelijke reparateur.

Prima, voorbeeld voor andere webwinkels !!

Zoals gewoonlijk prima service en kwaliteitsproducten, ben niet anders gewend. Uitbater/eigenaar filiaal Geleen deskundig en altijd zeer correct en hulpvaardig, meedenken in oplossingen en niet in de zin wat allemaal niet kan.

Rijksweg - Zuid 78

6161 BP Geleen (zuid-limburg)