Altijd goed advies en kwaliteit van de dienstverlening is super! We zijn al jaren klant en slapen heerlijk!
Wat een service, wat een meedenken. Wij zijn dik tevreden of het nu om verkoop gaat of om de service. Dus twijfel niet en ga naar hydro-sfeer
Ik ben blij dat ik dit bedrijf heb gevonden via internet. Kreeg mooie persoonlijke service; hoefde zelfs niets vooruit te betalen. Kortom 'ouderwetse' service; waar vindt men dat nog tegenwoordig?!
Conditioner voor waterbed besteld op internet, perfect geleverd.
Verwarmingselement was defect..Gebeld en dezelfde dag nog een monteur die het verwarmingselement gratis heeft vervangen. Ook het verwarmingselement viel onder de garantie. Hierdoor s'avonds in een warm waterbed kunnen slapen. Geweldige service.
Zeer deskundig en vriendelijk advies gekregen bij het kopen en testen van ons tweede waterbed! De weinige reparaties in de afgelopen 25! Jaar zijn door de monteur altijd snel en vakkundig uitgevoerd. Als het aan ons ligt ...zijn we zeker nog 25 jaar klant 🐝 Hydro sfeer!
Ik heb indertijd mijn 30 jaar oude hardside waterbed, omdat in- en uitstappen door leeftijd en fysieke beperking te lastig werd, vervangen door een boxspring. Dat werd geen succes (het in- en uitstappen wel) Ik ben na 3 jaar boxspring voor advies naar Hydro-sfeer gegaan en heb na uitgebreid deskundig advies en veel proefliggen een nieuw waterbed aangeschaft. Gisteren is het bed geplaatst en ik verwachtte een perfecte installatie maar ook dat overtrof mijn verwachtingen ruimschoots. Hulde!
Alles wordt goed uitgelegd bij de aankoop van een goed waterbed. Er is keuze genoeg om te testen. De montage wordt perfect afgeleverd, en dan is het heerlijk slapen. Ik kan Hydro-sfeer Waterbedden aan iedereen aanbevelen.
Prima geholpen vakmensen
Uiterst tevreden, geen enkele opmerking. Doe zo verder zou ik zeggen. Groetjes, Rita Saro p.s. nooit in de showroom geweest en onvoldoende op de hoogte van het assortiment
Helemaal top. Super geholpen niets was teveel.
Mijn vrouw is rugpatient en heeft geen problemen meer vanaf we het waterbed hebben en ik kom er tot op rust om in slaap te vallen
Wij zijn elke keer weer zeer tevreden
Bijzonder vriendelijke en vlotte service verlening!
Goed advies en een Super service! Weer ontzettend blij met mijn nieuw waterbed 😃
Zeer goede en snelle service. Vriendelijk personeel
super
Snel en prima te woord gestaan, heel snel ingepland en vakkundig geholpen voor een nette prijs. ( en 100 km van de zaak , de zelfde dag, prima kunnen slapen)
Mijn waterbed is nu 5 jaar oud en er was een lekkage. Ik belde naar Hydrosfeer en er werd meteen gezegd; ik bel U zsm om de lekkage van daag te verhelpen. 4 uurtjes later was alles opgelost. GRATIS!!!!!!!!!!!!!!!!!! Service.
zelfs nu ik niet meer in Geleen woon toch de service van die winkel zelfs tot hier in Zeeuws Vlaanderen
Snelle levering. Artikel was precies zoals op de website beschreven.
altijd snel geholpen en alles perfect.
Rijksweg - Zuid 78
6161 BP Geleen (zuid-limburg)