Beste André, bedankt voor de prachtige review en ook via deze weg heel veel plezier gewenst met de badkamer en toilet. Met vriendelijke groet, Team Concordia Keuken & Bad Meppel
Onze oven kapot! Contact gezocht en Emile gelijk naar het magazijn gegaan voor een oven. En dat was gelijk de juiste!!!! Diezelfde avond is de oven afgeleverd door Frank. Wat een super snelle service!!!!!! We zijn er heel blij mee!
Beste Etienne, wat fijn dat je zo snel geholpen kon worden. Bedankt voor de beoordeling en heel veel plezier met de oven. Met vriendelijke groet, Team Concordia Keuken & Bad Meppel
Beste H., Bedankt voor de mooie beoordeling namens het team van Concordia Keuken & Bad Meppel.
Bij het samenstellen van wc, vloer en keuken zorgen voor duidelijk advies. Bij aanpassingen niet moeilijk doen maar meedenken en oplossen. Heel erg tevreden en zal zeker anderen informeren.
Beste John, Wat een uitgebreide beoordeling; hartelijk dank daarvoor! Veel plezier met de wc, vloer en keuken namens het team van Concordia Keuken & Bad Meppel.
Prima bedrijf en goede samenwerking.
Beste Ger, Bedankt voor de mooie beoordeling! Heel veel plezier gewenst met de aangekochte materialen. Met vriendelijke groet, Team Concordia Keuken & Bad Meppel
Ben goed begeleid door Egbert Grootjans in het hele proces van het ontwerpen en kopen van een passende badkamer. Tevreden over het resultaat. Daarnaast erg dankbaar voor de lijst met installateurs die hij heeft verstrekt.
Beste Harm, hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling. Namens het team van Concordia Keuken & Bad Heerenveen heel veel plezier gewenst in de nieuwe badkamer.
Kundige medewerkers bij aankoop keuken, we zijn goed geholpen en geadviseerd, er werd goed naar onze wensen geluisterd. Flexibel t.a.v. latere aanpassingen keukenopstelling. Duidelijke communicatie, levering etc. Vakmensen die de keuken installeren, echt top!
Beste familie Meijer, wat een prachtige beoordeling; hartelijk dank daarvoor! We wensen jullie ook via deze weg heel veel kookplezier toe in de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Concordia Keuken & Bad Heerenveen
Prachtige keuken en goede monteur!
Beste Renate, bedankt voor de mooie beoordeling. We wensen jullie heel veel kookplezier toe in de prachtige nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Concordia Keuken & Bad Heerenveen.
Uitstekend geholpen met douchewand en tegels!
Beste Robert, Bedankt voor deze geweldige beoordeling. Ook via deze weg heel veel plezier gewenst met de aanschafte materialen. Met vriendelijke groet, Team Concordia Keuken & Bad
De werkzaamheden zijn nog niet voltooid - er worden nog nieuwe deuren geplaatst en er is een oven in bestelling- maar onze ervaringen zijn tot nu perfect. Heel klantgericht en er wordt meegedacht.
Beste Geppien, Bedankt voor de prachtige beoordeling. We wensen jullie alvast heel veel plezier toe met de aangeschafte materialen. Met vriendelijke groet, Team Concordia Keuken & Bad Meppel
De keuken is erg mooi geplaats door René Vos Super goede installateur werk netjes
Beste Rolanda, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling met kritische noot. We zullen de bereikbaarheid intern evalueren, want we vinden klanttevredenheid en dus bereikbaarheid enorm belangrijk. We wensen jullie heel veel kookplezier toe in de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Concordia Keuken & Bad Meppel
Heel deskundig en klantgericht!
Beste Tineke, wat een prachtige beoordeling; bedankt! Ook via deze weg heel veel plezier met de aangeschafte materialen gewenst. Met vriendelijke groet, Team Concordia Keuken & Bad Meppel
Planning afmaken wc ruimte was 6 januari 2025. Wat bleek tegels waren er niet. Installateurs waren besteld doch konden niet aan het werk. Op 9 januari werden tegels geleverd. Hierdoor liep de werkzaamheden behoorlijk vertraging op. Al met al hebben de werkzaamheden anderhalf week geduurd. Wij zijn overigens goed geholpen door verkoper Herman en nanne die werkzaamheden heeft uitgevoerd.
Beste Evert, hartelijk dank voor het achterlaten van een mooie beoordeling met kritische noot. We nemen het mee om onze processen nog verder te optimaliseren. Desalniettemin wensen wij jullie heel plezier toe met de aangeschafte materialen. Met vriendelijke groet, Team Concordia Keuken & Bad Heerenveen
7 a 8 werkdagen is ondertussen 10 dagen geworden. Word niet allemaal overlegt wat en hoe je t wil. Sommige dingen wat zou kunnen kan niet.
Beste mevrouw Hoogewoonink, Bedankt voor uw feedback. We begrijpen uw ontevredenheid en zijn blij dat we inmiddels samen aan een oplossing werken. We waarderen uw input en blijven ons inzetten om onze service te verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Concordia Keuken & Bad Heerenveen
Beste TK, bedankt voor de mooie beoordeling namens het team van Concordia Keuken & Bad Meppel.
Klantgericht
Beste Evert, hartelijk dank voor de geweldige beoordeling namens het team van Concordia Keuken & Bad Heerenveen.
Zeer plezierig en vakkundig geadviseerd door Gert. Ook de plaatsing van de keuken is goed gegaan.
Beste José, bedankt voor de prachtige beoordeling namens het team van Concordia Keuken & Bad Heerenveen. Ook via deze weg heel veel kookplezier gewenst in de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Concordia Keuken & Bad Heerenveen
Wij zijn zeer tevreden over de adviseur, welke ons geholpen heeft bij het uitzoeken van onze nieuwe keuken. Hij gaf op een prettige manier zeer goed en eerlijk advies. Zonder ons iets op te dringen. Ook het plaatsen door monteurs van Concordia was voortreffelijk. Alles werd naar tevredenheid afgewerkt en men nam al het verpakkingen materiaal weer mee.
Beste Lolke, wat een prachtige beoordeling; hartelijk dank daarvoor! We wensen jullie heel veel kookplezier toe in de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Concordia Keuken & Bad Meppel
Goed geholpen en geadviseerd door adviseur. Op tijd geleverd en geplaatst. Alle puntjes van aandacht zijn geleverd en verholpen door monteur!
Beste Wilco, bedankt voor deze geweldige beoordeling namens het team van Concordia Keuken & Bad Meppel. Heel veel kookplezier gewenst!
Vanaf het eerste moment van afspraak tot het plaatsen van de keuken is alles gegaan zoals we wilden. Een heerlijke strakke keuken welke voorzien is van alle gemakken.
Beste familie Schoenmakers, we zijn blij dat jullie zo blij zijn met de gang van zaken èn bovenal het eindresultaat. We wensen jullie ook via deze weg heel veel kookplezier toe in de prachtige nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Concordia Keuken & Bad Meppel
Originele beoordeling
Mooie tegels
Beste Sonja, wat een prachtige beoordeling; hartelijk dank namens het team van Concordia Keuken & Bad Meppel.
Zeer vriendelijk geholpen in Heerenveen door Sipke. Prachtige keuken uitgezocht, en heel netjes en vakkundig geïnstalleerd. Ook goede communicatie met dit bedrijf. Echt een aanrader!
Beste Lillian, bedankt voor de geweldige beoordeling namens het team van Concordia Keuken & Bad Heerenveen. We wensen u heel veel kookplezier toe in de nieuwe keuken.
Er werd ruim de tijd genomen om naar onze wensen te luisteren en ook naar de gewenste aanpassingen. Deskundig advies, leuk en persoonlijk contact, waardoor het hele proces fijn verliep. Ook de inmeter en de installateurs namen de tijd en werkten zorgvuldig. Heel prettig. Er miste nog een kleinigheidje, dat werd meteen besteld en afgehandeld. Geen omkijken naar. Zoals je het wenst!
Beste, Wow! Wat een prachtige beoordeling; hartelijk dank daarvoor. We wensen jullie ook via deze weg heel veel (kook)plezier toe in de nieuwe keuken. Over uw kritische noot in de opmerking hebben we al even contact gehad. Met vriendelijke groet, Team Concordia Keuken & Bad Meppel
We zijn hartelijk ontvangen en hebben uitgebreid advies gehad over de mogelijkheden.
Beste Erik, bedankt voor de prachtige beoordeling namens het team van Concordia Keuken & Bad Meppel.
Onze ervaring ivm de aankoop en installatie van de nieuwe keuken is prima.
Beste Klaas, hartelijk dank voor de mooie beoordeling en heel veel kookplezier gewenst in de nieuwe keuken namens het team van Concordia Keuken & Bad Heerenveen.
Zomerdijk 3 b
7942JR Meppel
Met meer dan 3000m² keuken-, badkamer- en tegelinspiratie heeft Concordia Keuken & Bad in Meppel en Heerenveen een ruime keuze aan diverse stijlen keukens, badkamers, wand- en vloertegels, (pvc)-vloeren en deuren. Concordia Keuken & Bad is een ervaren leverancier van diverse (design)merken keukens, waaronder next125, Keller Keukens en Schuller. Wat deze merken gemeen hebben, is de topkwaliteit. De beste materialen, eigentijdse ontwerpen en state-of-the-art technieken worden gebruikt. In een keuken van Concordia Keuken & Bad is het gegarandeerd genieten. Voor iedere smaak en budget Of u nu een klassieke smaak heeft, meer landelijk of romantisch bent ingesteld óf juist van strak en modern houdt; Concordia Keuken & Bad heeft óók voor u de geschikte keuken! In stijl en design kunt u bij ons eindeloos variëren. De keuze aan kleuren, materialen en accessoires is bijzonder groot. De ervaren adviseurs begeleiden u graag in het maken van combinaties en bij het aanbrengen van bijzondere details. Zo stelt u helemaal uw eigen droomkeuken samen. Bent u zich aan het oriënteren en wilt u graag zien wat wij in onze showrooms hebben staan? Via onderstaande button komt u op onze keuken-overzichtspagina voor een impressie. 3D-Ontwerp Uw toekomstige keuken of badkamer ontwerpen wij met de nieuwste 3D-software. Uw nieuwe keukenontwerp is hiermee inzichtelijk en met behulp van een VR-bril waant u zich zelfs al in uw nieuwe keuken of badkamer. Het 3D-ontwerp maakt de kleinste details visueel zichtbaar en dat is een groot voordeel ten opzichte van de vroegere "papieren" tekeningen . Pas wanneer het ontwerp aan al uw wensen voldoet, gaan wij over naar de volgende fase: de realisatie! Montagedienst Wij beschikken over een eigen professionele montagedienst. De monteurs van Concordia Keuken & Bad plaatsen volledige keukens en gaan niet weg voordat u helemaal tevreden bent met het resultaat.