Concordia heeft een zeer goede naam in Meppel e.o. Dat was voor ons een reden om een keuken bij jullie te kopen. Dat Concordia ons ook kon helpen met tussendeuren en een nieuwe PVC was een uitkomst. Op deze manier hadden wij slechts één leverancier voor ons hele project. Helaas heeft juist dit niet goed uitgepakt. De planning voor de keuken en de vloer zijn bij lange na niet op elkaar afgestemd. De keuken is inmiddels geplaatst en daarna moeten we nog 3 weken wachten op de vloer. En dat terwijl wij alles eind januari gekocht hebben. Kortom Concordia heeft meer dan 3 maanden de tijd gehad om een aansluitende planning te maken. Naast dit euvel zijn wij niet tevreden hoe er met onze waarschuwing, de vloerovergang van hout naar beton, is omgegaan. Minstens 3 mailtjes inclusief foto's heb ik gestuurd om jullie bij deze overgang uit te nodigen. Het hoogteverschil baarde mij veel zorgen en dat bleek terecht... Gezien het feit dat het project nog niet klaar is en wij het resultaat van de vloer willen afwachten kunnen wij nog geen besluit geven of wij Concordia bij anderen zouden aanbevelen. Gezien de bereidwilligheid in de voorbereiding en bij het oplossen van de problemen denken wij van wel.
Dank voor uw reactie. We zullen alles in het werk stellen om te zorgen dat de vloer geplaatst gaat worden volgens afspraak. Zodra de vloer geplaatst is zullen we een afspraak met u maken of alles naar wens is afgehandeld. Met vriendelijke groeten, Concordia Keuken & Bad Meppel
prima bedrijf met vriendelijk en deskundig personeel
Hartelijk dank voor het invullen van onze enquête. Fijn om te lezen dat u tevreden over ons bent. Wij wensen u nogmaals veel kookplezier in uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Concordia Keuken & Bad Heerenveen
Keurig advies en dito plaatsing van de keuken
Zeer goed geholpen door Sipke, leuke middag gehad om alles samen uit te zoeken.
Wij zijn super tevreden met de service en de kwaliteit. In het gehele traject zijn we goed gevolgd. Voorbeeld: we zijn gebeld dat het uitgekozen keukenblad een dikke ader zou hebben. (Dit was niet te zien op een klein frontje) We konden naar de fabriek gaan om te kijken of we dit wel wilden. We hebben inderdaad gekozen voor een ander blad. Daarnaast gaf de verkoper vooraf aan dat hij een scherpe prijs zou geven en dat er niet te onderhandelen viel, het was een deskundige verkoper, zijn visie was: anders ga je maar naar een ander.... hij wou alleen maar “goed” verkopen i.p.v. verkopen. De afstand tussen keukenmuur en kookeiland wilde ik kleiner dan hem.... als ik dat wou moest ik maar naar een ander gaan. En nu in de praktijk.... wat ben ik blij dat hij zooo wijs is geweest. Top verkoper en top geinstallateerd’!
Prima!
Marieke heeft ons zeer goed geholpen met haar originele idee en creatief meedenken met onze wensen en eisen. Top installateur ook.
Hartelijk dank voor het invullen van onze enquête. Fijn om te lezen dat u tevreden over ons bent. Wij wensen u nogmaals veel kookplezier in uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Concordia Keuken & Bad Meppel
Slechte ervaring
Beste familie, Wij vinden het heel spijtig dat u deze ervaring met ons heeft. We zullen hierover nog contact met u opnemen. Met vriendelijke groet, Concordia Keuken & Bad Heerenveen
Een zeer vakkundig team dat voor keuken maar ook voor badkamer elkaar helpen met advies
Ze zijn deskundig en erg vriendelijk
Zeer prettige en vriendelijke sfeer, en ook het meedenken van dhr. Bekkema, en vervolgens bij ons tweede bezoek een andere verkoper, wiens naam wij helaas vergeten zijn: het was prima in orde! Wij vertellen het door!
Alles is naar wens verlopen . Zeer vriendelijk geholpen bij de verkoop .
Communicatie over terugbellen en leveren werd niet nagegaan. Ook wat betreft klachten was er een minimale communicatie en hebben wij er veel achteraan moeten bellen. Wel zijn we erg tevreden over de manier van handelen ivm schade aan tegels en meubilair.
Dank voor uw feedback, we zullen u bellen voor nadere toelichting. Met vriendelijke groet, Concordia Keuken & Bad Meppel
Zeer goed bij verkoop en aflevering.
Tot aan het grootste deel van de plaatsing ging het perfect. Prettig contact met PJ Westerhof, aanvang plaatsing zeer correct, maar vanaf de 2e dag montage ging er iets mis, de afzuigkap was niet passend. Kan plaatsvinden, maar vervolgens duurde het meer dan een week alvorens men in de planning ruimte kon vinden om de vervangende afzuigkap aan te brengen. Een vervelende dissonant, maar we zijn zeer gelukkig met het geleverde. Twee storende puntjes: De factuur ontvingen wij een paar weken voordat de levering echt heeft plaatsgevonden en het 2e puntje betrof het moment van dit verzoek, terwijl wij in afwachting waren van de oplossing "afzuigkap".
Hartelijk dank voor het invullen van onze enquête. Bedankt voor de tip, fijn om te lezen dat u tevreden bent. Wij wensen u nogmaals veel kookplezier in uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Concordia Keuken & Bad Heerenveen
onderhoudvoorschrift voor de Schuler keuken verstrekken (niet de apparatuur)
Goed geholpen, goed advies en kundige monteurs.
Zeer tevreden over Concordia in het algemeen. Dít zit hem in eenvoudige zaken als klantgerichtheid en persoonlijk contact. Zorg dat jullie dit vasthouden want dit is een groot goed want je ook snel kwijt kunt zijn. Dit is wat concordia sterk maakt!!
Bij de keuken zeer deskundig geholpen en goed advies. Echter na levering bleek dat de koelkast anders was dan afgesproken, waar er werd aangegeven dat het model niet meer werd geleverd en we een beter model zouden krijgen. Dit was absoluut niet het geval en helaas is de afhandeling hier van niet naar wens verlopen. Bij de badkamer werden we goed geholpen, maar zijn er zaken niet duidelijk op papier gezet, welke wel middels mail waren afgesproken. Dit heeft veel na werk opgeleverd en discussie over onze geleverd tegels waar het op dat moment te laat voor was en wij nu van mening zijn dat er tegels aan de wand zitten welke wij niet overlegd hebben. Daarna is er tot tweemaal toe het verkeerde badmeubel geleverd, waardoor wij verschillende malen een afspraak en tijd hebben moeten inruimen. De planningsafdeling heeft ons goed geholpen.
Beste Danny, Bedankt voor uw feedback en positieve cijfer. We gaan de verbeter punten welke u weergeeft intern beoordelen en waar mogelijk verbeteren. Veel gebruikers plezier in uw keuken en badkamer Team Concordia
Prima keuken, maar in de logistiek moest ik een paar keer ingrijpen.Keukenaanrecht werd lager dus moest er een nieuwe vensterbank komen. Ik ben daar zelf achteraan gegaan want noch Concordia nog bouwbedrijf deden iets. Gevolg, nieuwe opdracht en ook prijskaartje. Had beter gekund.
Hartelijk dank voor het invullen van onze enquête. Bedankt voor de tip, fijn om te lezen dat u tevreden bent. Wij wensen u nogmaals veel kookplezier in uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Concordia Keuken & Bad Meppel
Heel goede ervaring!
Pieter Mastebroekweg 28
7942JZ Meppel
Met meer dan 3000m² keuken-, badkamer- en tegelinspiratie heeft Concordia Keuken & Bad in Meppel en Heerenveen een ruime keuze aan diverse stijlen keukens, badkamers en vloeren. Concordia Keuken & Bad is een ervaren leverancier van diverse A-merken keukens. Wat deze merken gemeen hebben, is de topkwaliteit. De beste materialen, eigentijdse ontwerpen en state-of-the-art technieken worden gebruikt. In een keuken van Concordia Keuken & Bad is het gegarandeerd genieten. Voor iedere smaak en budget Of u nu een klassieke smaak heeft, meer landelijk of romantisch bent ingesteld óf juist van strak en modern houdt; Concordia Keuken & Bad heeft óók voor u de geschikte keuken! In stijl en design kunt u bij ons eindeloos variëren. De keuze aan kleuren, materialen en accessoires is bijzonder groot. De ervaren adviseurs begeleiden u graag in het maken van combinaties en bij het aanbrengen van bijzondere details. Zo stelt u helemaal uw eigen droomkeuken samen. Bent u zich aan het oriënteren en wilt u graag zien wat wij in onze showrooms hebben staan? Via onderstaande button komt u op onze keuken-overzichtspagina voor een impressie. 3D-Ontwerp Uw toekomstige keuken ontwerpen wij met de nieuwste 3D-software. Uw nieuwe keukenontwerp is hiermee inzichtelijk en met behulp van een VR-bril waant u zich zelfs al in uw nieuwe keuken. Het 3D-ontwerp maakt de kleinste details visueel zichtbaar en dat is een groot voordeel ten opzichte van de vroegere "papieren" tekeningen . Pas wanneer het ontwerp aan al uw wensen voldoet, gaan wij over naar de volgende fase: de realisatie! Montagedienst Wij beschikken over een eigen professionele montagedienst. De monteurs van Concordia Keuken & Bad plaatsen volledige keukens en gaan niet weg voordat u helemaal tevreden bent met het resultaat.