5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prettige omgang met adviseur deed ons kiezen voor de aankoop bij Concordia! Zowel ontwerp als plaatsing verliep bleek keloid. Wij zijn super tevreden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben goed advies gekregen en er werd rekening gehouden met onze wensen. Originele ideeën hebben uiteindelijk onze droomkeuken opgeleverd. De keuken werd voor de oplevering van het huis geplaatst, helaas niet goed afgedekt. Alle apparatuur zat onder de stof, dit vond ik wel een minpuntje. Ook wasbak en Bora kookplaat waren vies. Kortom, dat heeft wat poetswerk opgeleverd. Verder zijn we zeer tevreden met de rest van de plaatsing en nawerk. Nawerk was overigens minimaal.

4 sterren: goede service, goed behandeld

serieus en weder zijden luisteren gericht en goed advies

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

De keuken zoals hij nu is is prima. Montage is goed gegaan, hoewel een plint ontbrak en de koof niet heel netjes afgewerkt was. Schilder moest nog schroeven opnieuw inschroeven omdat die uitstaken. We hebben slechte ervaringen met het hele voortraject. Moeizaam offerteproces, niet heel transparant, Slecht luisteren, heb extra kosten moeten maken omdat de tekening verkeerd was: keuken was helemaal in hoek van de keuken ingetekend, terwijl we hadden gevraagd om te centreren in de ruimte . (Marco was bereid de helft te vergoeden, waar ik niet tevreden mee ben). Heb gevraagd om gespecificeerde factuur ivm garantie. Krijg ik geen antwoord op, blijkt later dat er een orderbevestiging zou moeten zijn. Nooit gezien ... heeft Marco deze week (eind februari, terwijl keuken 31 december is geplaatst gestuurd. Wij waren van plan om een badkamer bij jullie te gaan uitzoeken, maar zien daar vanwege deze ervaring vanaf. Gemiste kans

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer prettig contact gehad met Marieke. Erg deskundig en heeft ons goed geholpen om een mooie keuken uit te zoeken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijk en oprecht. Bij andere partijen kwam het vaak opdringerig over, dit was bij Concordia absoluut niet het geval. De communicatie over tussen levering van de oplevering loopt ook erg spoedig. Het gevoel dat kwaliteit en service belangrijk is.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Uitstekend advies gehad van deskundige en vriendelijke medewerkers. Ook zeer tevreden over de plaatsing van keuken en tegelvloer. Ook hier uitstekende vakmensen. Helaas wel diverse onderdelen niet, te laat en/of verkeerd geleverd. Communicatie daarover mag iets pro-actiever, we moesten er zelf achteraan. Overigens wel alle medewerking bij het oplossen van de problemen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Op een goede manier geholpen maar het advies over tegels was onbevredigend. Moet nog opgelost worden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hadden een buitengewoon prettige ervaring met Wouter Verkerk. Communicatief, meedenkend en deskundjg!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima geadviseerd en leverantie op tijd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

alles keurig voor elkaar de vloertegels waren er wat te weinig maar dat was omdat er i.p.v 8 7 tegels in een pak zaten dat kan gebeuren Installatie en verkoop keuken was top

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Sipke heeft ons van goed advies voorzien. We zijn erg blij met eindresultaat. Ook nog een goed advies van beide monteurs om toch een sierstrip te plaatsen

2 sterren: slechter dan verwacht

Verkoper keuken prima. Keukenkastje niet goed en kras op de keuken. Half jaar moeten wachten. Destijds ook een kado belooft die hij nooit heeft gekregen. En constant aanmaningen sturen terwijl het niet afgewerkt is.

4 sterren: goede service, goed behandeld

het contact met de installeur verliep niet zo goed het klikte niet tussen ons

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede gesprekken gehad. Zeer goed advies, echt iemand die meedenkt! De afhandeling was prima. Ze kwamen echt hun afspraken na. We hadden een paneel met een kras daar deden ze totaal niet moeilijk over, er werd snel een nieuwe geleverd en geplaatst.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede keuzemogelijkheden binnen mogelijkheden budget, afspraken prima nagekomen, dat geldt voor 2 badkamers,toilet en plavuizen. Wij zijn heel tevreden

4 sterren: goede service, goed behandeld

keuken is keurig opgeleverd, flexibel in de planning en de monteurs hebben prima vakkundig werk geleverd, goed en veilig. ook zeer goed advies vooraf gehad tijdens design gesprek.

4 sterren: goede service, goed behandeld

geen problemen tot nu toe maar het is nog niet klaar

• Ervaring met: N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De geplaatste keuken is helemaal volgens onze wensen, hoe de apparatuur zich gaat houden moet in de toekomst natuurlijk nog blijken. We zijn heel tevreden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alle lof voor meedenken en ontwerp van keuken en badkamer. Creatief, uitstekende luisteraars en ter zake kundig.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mooie zaak. Klasse, niet schreeuwerig, niet te populair. aardige, nette, leuke monteurs.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Nazorg moet beter. In 3 weken 2x bellen en nog geen reactie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We kwamen toevallig bij Concordia terecht. Omdat we na een eerdere andere offerte bij een concurrent. Eigenlijk wat meer frisse ideeën zochten. Bij binnenkomst in de showroom op een zaterdag in februari schrokken we van de luxe en mooie assortiment en dachten dit wordt niets. Maar verkoper Bert bracht een mooi plan met snelle tekeningen die ons prima aanstonden. Na een zit van ruim 3 uur ging Bert aan het rekenen. Wij zeiden al zachtjes tegen elkaar dit wordt veel te duur. Maar hij kwam met een offerte prijs die exact gelijk was aan de prijs van de concurrent. Toen wisten we het wel. En een maand later hebben we de laatste details besproken. De keuken werd op de afgesproken datum in een dag door twee vakkundige monteurs geplaatst. Nu hebben we een prachtige keuken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed geholpen. Geen op- of aanmerkingen. Keuken is mooi geplaatst! Er voor de bestelling van de keuken nog met ons contact opgenomen of wij nog iets wilden wijzigen of dat we zo tevreden waren. Dit aangezien al het contact via de aannemer ging.

Pieter Mastebroekweg 28

7942JZ Meppel

Over Concordia Keuken & Bad

Met meer dan 3000m² keuken-, badkamer- en tegelinspiratie heeft Concordia Keuken & Bad in Meppel en Heerenveen een ruime keuze aan diverse stijlen keukens, badkamers en vloeren. Concordia Keuken & Bad is een ervaren leverancier van diverse A-merken keukens. Wat deze merken gemeen hebben, is de topkwaliteit. De beste materialen, eigentijdse ontwerpen en state-of-the-art technieken worden gebruikt. In een keuken van Concordia Keuken & Bad is het gegarandeerd genieten. Voor iedere smaak en budget Of u nu een klassieke smaak heeft, meer landelijk of romantisch bent ingesteld óf juist van strak en modern houdt; Concordia Keuken & Bad heeft óók voor u de geschikte keuken! In stijl en design kunt u bij ons eindeloos variëren. De keuze aan kleuren, materialen en accessoires is bijzonder groot. De ervaren adviseurs begeleiden u graag in het maken van combinaties en bij het aanbrengen van bijzondere details. Zo stelt u helemaal uw eigen droomkeuken samen. Bent u zich aan het oriënteren en wilt u graag zien wat wij in onze showrooms hebben staan? Via onderstaande button komt u op onze keuken-overzichtspagina voor een impressie. 3D-Ontwerp Uw toekomstige keuken ontwerpen wij met de nieuwste 3D-software. Uw nieuwe keukenontwerp is hiermee inzichtelijk en met behulp van een VR-bril waant u zich zelfs al in uw nieuwe keuken. Het 3D-ontwerp maakt de kleinste details visueel zichtbaar en dat is een groot voordeel ten opzichte van de vroegere "papieren" tekeningen . Pas wanneer het ontwerp aan al uw wensen voldoet, gaan wij over naar de volgende fase: de realisatie! Montagedienst Wij beschikken over een eigen professionele montagedienst. De monteurs van Concordia Keuken & Bad plaatsen volledige keukens en gaan niet weg voordat u helemaal tevreden bent met het resultaat.