4 sterren: goede service, goed behandeld

Met de badkamer is alles goed gegaan, jammer alleen dat de verkoper ons niet heeft geadviseerd om ook iets aan te schaffen om de handdoeken op te hangen. We durven nu niet meer in de nieuwe tegels te gaan boren.....

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles prima geregeld voor de opleverdatum huisje !! De keuken zou eerst maand later erin komen! Alles werkt perfect, alleen deur zelf bijgesteld door de snelle oplevering...ijsvorming in diepvriesgedeelte koelkast. De rekening-administratie liep via de bouwers Hetebrij en dat liep niet goed, maar zal wel fout zijn door administratie bij Heerenveen zelf. In Meppel had men daar wel ervaring mee overigens.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben alleen maar informatie willen inwinnen op het Pinkster event (Italiaans koken). Uw receptionist wist ons te bewegen een afspraak te maken met Bert Dekker. En zo geschiedde. Het voortraject hebben we als zeer plezierig ervaren. En uiteindelijk is er van gekomen dat een Beda keuken is geïnstalleerd. De installateur VBK montage (Wietze Veenstra) als ook uw adviseur Bert Dekker geven we een grote pluim. Het product Beda mag er zijn. We hebben een zeer fraaie en zeer goed bruikbare keuken gekregen. U heeft een tevreden klant.

4 sterren: goede service, goed behandeld

er werd direct tijd voor mij vrijgemaakt, ook al kwam ik zonder afspraak de showroom in. er werd meegedacht over een aannemer die op korte termijn tijd had. er werd geluisterd naar mijn wensen en alleen suggesties gedaan die in die lijn lagen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Veel leveranciers bezocht, geslaagd bij Concordia Voldoende keus en deskundig advies

4 sterren: goede service, goed behandeld

Adviseur is een zeer geschikte persoonlijkheid. Neemt de tijd en speelt goed op de wensen van de klant in.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima ervaring. Alles verliep volgens afspraak.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima geholpen, goed verlopen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima advies met goede tips en een verrassende indeling als resultaat Volgens afspraak en op tijd geleverd en gemonteerd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

alles volgens afspraak ook monteur keurig gewerkt echt een vakman

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We zijn wederom super geholpen met als resultaat een verrassende indeling, goed advies en een badkamer naar onze smaak waar we erg blij mee zijn.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben een meer dan prima ervaring met Concordia keukens en bad zie ook de waardering lijst

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Bij de oplevering 3-8 zaten er verkeerde potten in ,ben naar Herman gereden Deze vroeg mag i de eerste week na de vakantie dit vervangen Tegel Herman zeg je niet nee ,na de vakantie ,geen andere potten weer naar Herman (daarna nog 2 x)Maar nu 7 weken later nog niet de juiste potten Andere veel ergere probleem zijn de mooie tegels die jullie geleverd hebben ,zitten er slecht in aannemer vind ook dat dit beter had gekund ,maar deze vind 6 tegels vervangen voldoende. Herman bracht ook een bezoek bij een andere klant ik vroeg hem wil jij dit ook even bekijken ,ook zijn mening was dit is niet goed Alleen gaf hij aan ik kan moeilijk met de aannemer over dit werk kan klagen Het zal er op uitdraaien dat we voor het gerecht dit moeten oplossen

• Ervaring met: Tegels

4 sterren: goede service, goed behandeld

Keuken, badkamer en tegels bij Concordia gekocht. Prima advies en goed geholpen in de winkel.

Zijn goed.

• Ervaring met: Tegels

4 sterren: goede service, goed behandeld

Precies wat je verwacht van een vakman in die onderneming.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ben zeer prettig en plezierig geholpen. vanaf ontwerp, bestelling en plaatsing geen op en of aanmerkingen. Zeer plezierige verkoper en monteurs. Al de afspraken zijn nagekomen en ook de levering en plaatsing van mijn keuken en badmeubel verliep vlekkeloos en zonder problemen! alleen maar lof en positief!

Plezierig, deskundig en klantgericht

super en eenvoudig

2 sterren: slechter dan verwacht

- Offerte onduidelijk mbt wat inclusief was en wat niet, leverde uiteindelijk veel discussie op. - Installatiebedrijf niet op de hoogte van offerte afspraken waardoor klant iedere keer discussie moet voeren. Ik ben niet hun opdrachtgever! - Nota voor 2 pallets ontvangen die door chauffeur retour waren genomen, zou credit ontvangen en nog steeds niets gezien. - Discussie met Terpstra over niet aflopende vloer wat duidelijk in offerte staat. Dito voor egaliseren van wanden. - Geen communicatie mbt afleveren ontbrekende radiatoren, vervoerder gaat er gemakshalve maar van uit uit dat je 24/7 thuis bent.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijk verhaal en deskundig geholpen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hadden geen afspraak gemaakt, toch werden we vriendelijk geholpen. We kwamen snel tot een besluit en de werkzaamheden konden al op korte termijn beginnen.

Goed geholpen, prima resultaat

Pieter Mastebroekweg 28

7942JZ Meppel

Over Concordia Keuken & Bad

Met meer dan 3000m² keuken-, badkamer- en tegelinspiratie heeft Concordia Keuken & Bad in Meppel en Heerenveen een ruime keuze aan diverse stijlen keukens, badkamers en vloeren. Concordia Keuken & Bad is een ervaren leverancier van diverse A-merken keukens. Wat deze merken gemeen hebben, is de topkwaliteit. De beste materialen, eigentijdse ontwerpen en state-of-the-art technieken worden gebruikt. In een keuken van Concordia Keuken & Bad is het gegarandeerd genieten. Voor iedere smaak en budget Of u nu een klassieke smaak heeft, meer landelijk of romantisch bent ingesteld óf juist van strak en modern houdt; Concordia Keuken & Bad heeft óók voor u de geschikte keuken! In stijl en design kunt u bij ons eindeloos variëren. De keuze aan kleuren, materialen en accessoires is bijzonder groot. De ervaren adviseurs begeleiden u graag in het maken van combinaties en bij het aanbrengen van bijzondere details. Zo stelt u helemaal uw eigen droomkeuken samen. Bent u zich aan het oriënteren en wilt u graag zien wat wij in onze showrooms hebben staan? Via onderstaande button komt u op onze keuken-overzichtspagina voor een impressie. 3D-Ontwerp Uw toekomstige keuken ontwerpen wij met de nieuwste 3D-software. Uw nieuwe keukenontwerp is hiermee inzichtelijk en met behulp van een VR-bril waant u zich zelfs al in uw nieuwe keuken. Het 3D-ontwerp maakt de kleinste details visueel zichtbaar en dat is een groot voordeel ten opzichte van de vroegere "papieren" tekeningen . Pas wanneer het ontwerp aan al uw wensen voldoet, gaan wij over naar de volgende fase: de realisatie! Montagedienst Wij beschikken over een eigen professionele montagedienst. De monteurs van Concordia Keuken & Bad plaatsen volledige keukens en gaan niet weg voordat u helemaal tevreden bent met het resultaat.