Ook toen de offerte te hoog uitviel voor mij,toch goed meegedacht over hoe verder. Enrico Huizing die badkamer en toilet renoveerde is een harde werker,die goed communiceerde tijdens de.klus. Een topper!
Hartelijk dank voor het invullen van onze enquête. Fijn om te lezen dat u tevreden over ons bent! Geniet van uw nieuwe badkamer! Met vriendelijke groet, Concordia Keuken & Bad Meppel
Geen bijzonderheden, alleen maar goeie ervaring
Hartelijk dank voor het invullen van onze enquête. Fijn dat u tevreden over ons bent! Geniet van uw nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Concordia Keuken & Bad Meppel
Ik ben heel goed geadviseerd door Bert Dekker!! Bert kan goed luisteren en begreep precies wat ik bedoelde, de uitwerking en het advies waren uitstekend, het contact erg plezierig. Ik ben erg blij met mijn nieuwe keuken en zeer tevreden over het resultaat!!
Inmiddels 7 jaar geleden hebben we onze badkamer en keuken bij Concordia gekocht. De service en het meedenken qua indeling voor zowel keuken als badkamer was erg goed. Levering v/d spullen keurig op tijd. En nu na 7 jaar nog steeds goede service! De thermostaatknop v/d inloop douche was kapot en we hebben kosteloos een nieuwe knop gekregen.
Hartelijk dank voor het invullen van onze enquête. Leuk om te horen dat u na 7 jaar nog steeds geniet van uw badkamer. Fijn dat u zo tevreden bent over onze service! Met vriendelijke groet, Concordia Keuken & Bad Meppel
Goed geholpen, alleen een mis verstand. Heb een kleine keuken besteld met koel/vriescombinatie, zonder vaatwasser,( combi ) oven enz. Kosten ruim 8000 euro. Bij aflevering ontbrak er iets aan de afzuigkap, wat precies werd niet echt goed uitgelegd. Nalevering binnen een week. Dacht dat om de ombouw ging dat het zelfde matriaal zou zijn als de kastjes dat dat verkeerd was Niet dus!!! gewoon goedkoop afgewerkt!!! De klant moet zelf maar uitzoeken hoe hij/zij het zelf Gaat ( laat ) afwerken. En dat voor die prijs!!! Dat is heel jammer. veel mensen vragen moet de afzuiger nog afgewerkt worden door de keukenboer? Dan zeg ik nee dat was een misverstand. Ik ben wel blij met de keuken.
Hartelijk dank voor het invullen van onze enquête. Jammer om te horen dat de communicatie niet helemaal goed verlopen is. Hopelijk is de afzuigkap inmiddels mooi afgewerkt en kunt u van uw nieuwe keuken genieten. Wij wensen u in ieder geval veel kookplezier. Met vriendelijke groet, Concordia Keuken & Bad Meppel
Alle onderdelen v/d keuken volgens afspraak en binnen de afgesproken tijd geplaatst.
netjes geholpen, overleg ten allen tijde mogelijk. Zorgvuldige werkwijze, zeker ook bij plaatsing van de keuken.
geheel was goed verzorgt. Prima installateur (Bas Luchies en Wesley Barelds)
Hartelijk dank voor het invullen van onze enquête. Fijn dat u tevreden over ons bent! Geniet van uw nieuwe badkamer! Met vriendelijke groet, Concordia Keuken & Bad Meppel
Deskundig en relaxed.
Hartelijk dank voor het invullen van onze enquête. Fijn dat u tevreden over ons bent! Geniet van uw nieuwe tegels! Met vriendelijke groet, Concordia Keuken & Bad Meppel
Deskundig en relaxed
Hartelijk dank voor het invullen van onze enquête. Fijn dat u tevreden over ons bent! Veel kookplezier gewenst in uw nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Concordia Keuken & Bad Meppel
Aimabele verkoper die doet wat hij belooft en zich 100% inzet voor de klant ook al is het bijna sluitingstijd.
Hartelijk dank voor het invullen van onze enquête. Wij zijn blij dat u tevreden bent over onze verkoper! Met vriendelijke groet, Concordia Keuken & Bad Heerenveen
Wij zijn tevreden!
Hartelijk dank voor het invullen van onze enquête. Wij zijn blij dat u tevreden over ons bent! Veel kookplezier gewenst in uw nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Concordia Keuken & Bad Meppel
Op een prettige manier ontvangen en te woord gestaan. Er werd ruim de tijd voor ons genomen en meegedacht over inrichting keuken. Goede prijs-kwaliteit-verhouding. Prettige en kundige monteurs.
Hartelijk dank voor het invullen van onze enquête. Wij zijn blij dat u tevreden over ons bent! Ook leuk om te lezen dat u onze monteurs een compliment geeft! Veel kookplezier gewenst in uw nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Concordia Keuken & Bad Meppel
wij zijn erg teleurgesteld in concordia, Keuken is in december besteld en is nu nog steeds niet af!!!!
Hartelijk dank voor het invullen van onze enquête. Jammer dat u teleurgesteld in ons bent. Wij nemen contact met u op, zodat wij u naar tevredenheid kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Concordia Keuken & Bad Meppel
Zeer gedegen en volledig advies in het voortraject.
Hartelijk dank voor het invullen van onze enquête. Fijn dat u zo tevreden over ons bent! Met vriendelijke groet, Concordia Keuken & Bad Meppel
Zeer prettig en deskundig geholpen. Er was een verkeerde omranding van een kast geleverd, dacht eerst laat maar zitten. Maar dat gaf Concordia geen fijn gevoel en stonden erop om het te vervangen. Helemaal TOP.
Hartelijk dank voor het invullen van onze enquête. Wij zijn blij dat u zo tevreden over ons bent! Veel kookplezier gewenst in uw nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Concordia Keuken & Bad Meppel
Het traject naar aankoop hebben wij als zeer plezierig ervaren. Wensen zijn goed vertaald in een ontwerp. Plaatsing keuken ging vlot en volgens planning. Helaas waren bepaalde onderdelen niet juist geleverd, gevolg was enkele weken wachttijd tot levering en plaatsing van deze onderdelen. Hierin zou Concordia iets pro actiever kunnen zijn. Nu moesten wij elke keer zelf contact opnemen om de status op te vragen. Mogelijk kan er met de producent/leverancier van diverse onderdelen afspraken gemaakt worden over een uiterste levertijd en zodat dit ook gecommuniceerd kan worden naar de klant. Totale keuken is nu af en zijn zeer tevreden met het resultaat.
Afgelopen jaar een keuken laten ontwerpen. Door middel van het 3D-tekenprogramma wisten wij precies wat het resultaat zou worden. Nu de keuken is geïnstalleerd zijn wij meer dan tevreden. Goede service, heldere afspraken en heel klantvriendelijk. Mede daardoor hebben wij ook besloten om de keramische vloertegels bij Concordia af te nemen.
Pieter Mastebroekweg 28
7942JZ Meppel
Met meer dan 3000m² keuken-, badkamer- en tegelinspiratie heeft Concordia Keuken & Bad in Meppel en Heerenveen een ruime keuze aan diverse stijlen keukens, badkamers en vloeren. Concordia Keuken & Bad is een ervaren leverancier van diverse A-merken keukens. Wat deze merken gemeen hebben, is de topkwaliteit. De beste materialen, eigentijdse ontwerpen en state-of-the-art technieken worden gebruikt. In een keuken van Concordia Keuken & Bad is het gegarandeerd genieten. Voor iedere smaak en budget Of u nu een klassieke smaak heeft, meer landelijk of romantisch bent ingesteld óf juist van strak en modern houdt; Concordia Keuken & Bad heeft óók voor u de geschikte keuken! In stijl en design kunt u bij ons eindeloos variëren. De keuze aan kleuren, materialen en accessoires is bijzonder groot. De ervaren adviseurs begeleiden u graag in het maken van combinaties en bij het aanbrengen van bijzondere details. Zo stelt u helemaal uw eigen droomkeuken samen. Bent u zich aan het oriënteren en wilt u graag zien wat wij in onze showrooms hebben staan? Via onderstaande button komt u op onze keuken-overzichtspagina voor een impressie. 3D-Ontwerp Uw toekomstige keuken ontwerpen wij met de nieuwste 3D-software. Uw nieuwe keukenontwerp is hiermee inzichtelijk en met behulp van een VR-bril waant u zich zelfs al in uw nieuwe keuken. Het 3D-ontwerp maakt de kleinste details visueel zichtbaar en dat is een groot voordeel ten opzichte van de vroegere "papieren" tekeningen . Pas wanneer het ontwerp aan al uw wensen voldoet, gaan wij over naar de volgende fase: de realisatie! Montagedienst Wij beschikken over een eigen professionele montagedienst. De monteurs van Concordia Keuken & Bad plaatsen volledige keukens en gaan niet weg voordat u helemaal tevreden bent met het resultaat.