Ik denk dat een evaluatie pas zinvol is als de keuken eenmaal is geplaatst.
Geachte heer, Helaas was de keuken nog niet geplaatst toen u de mogelijkheid kreeg een beoordeling te geven. De keuken is op 1 en 2 maart geplaatst en we hopen natuurlijk van harte dat alles naar tevredenheid is. Wij wensen u veel kookplezier toe. Met vriendelijke groet, Team Concordia Keuken & Bad Heerenveen
Zeer prettig en vakkundig geholpen bij het uitzoeken van onze nieuwe keuken. Door de medewerkster werden er verschillende ideeën en opstellingen voorgesteld en geschetst. De gekozen keuken werd vervolgens in een realistisch plaatje gemonteerd zodat we een hele goede indruk kregen hoe het uiteindelijk zou gaan worden. De keuken installateurs hebben na verloop van tijd de keuken in minder dan twee dagen volledig gemonteerd. Super blij met het eindresultaat.
Beste Bernadette, hartelijk dank voor deze mooie en uitgebreide feedback. Wij wensen jullie heel veel plezier in de nieuwe keuken toe. Met vriendelijke groet, Team Concordia Keuken & Bad Meppel
Snelle service ongeacht welke afdeling. Van receptie, via verkoop naar planning. Loopt als een geoliede machine.
Beste Richard, bedankt voor het invullen van de enquête; we zijn blij met zo'n prachtige beoordeling. Heel veel kookplezier in de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Concordia Keuken & Bad Meppel
Doordat we vanuit het westen van het land naar het noorden gingen verhuizen zijn we bij Concordia terecht gekomen via de website om een keuken en een badkamer uit te zoeken. We zijn heel fijn geholpen en zelfs goed geadviseerd voor een aannemer nl Berto Bouw.
Beste Jan en Leny, bedankt voor deze prachtige beoordeling. Heel veel plezier in jullie nieuwe huis en veel kookplezier in de keuken. Met vriendelijke groet, Team Concordia Keuken & Bad Meppel
Super fijn en deskundig geholpen.Aan alle kanten in mogelijkheden meegedacht.Bij levering niet alle materialen aanwezig maar keurig opgelost.
Beste Reyka, wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent en bedankt voor de prachtige review. Normaals heel veel plezier in de nieuwe badkamer. Team Concordia Keuken & Bad Heerenveen
Afspraak maken, ruim de tijd nemen voor de klant, goed uitleggen, niet direct een verkooppraatje maar gedegen advies gevend, uitleggen waarom iets wel of niet doen, klant wijzen op nadeel/voordeel van een wens. Kortom: het voelt vertrouwd en er wordt naar je geluisterd.
Hartelijk dank voor het invullen van de enquête. We zijn blij dat u zo tevreden bent. Heel veel plezier in de nieuwe badkamer. Met vriendelijke groet, Team Concordia Keuken & Bad Meppel
Vakkundig, netjes,vriendelijk . Ik ben enorm tevreden over de service van concordia, er wordt met je meegedacht en aan de hand daarvan ook een prima advies gegeven . De monteurs leverden netjes,vakkundig werk!
Beste Lydia, hartelijk dank voor de prachtige beoordeling. Heel veel (kook)plezier in de nieuwe keuken gewenst. Team Concordia Keuken & Bad Meppel
Wij hebben onze badkamer en sanitair gekocht bij Dick Bloem. Zeer vriendelijke en kundige adviseur. Begreep goed wat wij zochten en sloot hier op aan met zijn advies. Er werd niet moeilijk gedaan over een paar aanpassingen en Dick belde gedurende de uitlevering of alles naar wens was. Helemaal tevreden met Concordia.
Beste Bob, wat een prachtige beoordeling. Hartelijk dank! Normaals heel veel plezier in jullie nieuwe badkamer. Met vriendelijke groet, Team Concordia Keuken & Bad Meppel
Heel prettig geholpen en hele goede spullen dus zeer tevreden.
Beste Geert, wat fijn dat je zo tevreden bent over ons en de badkamer. Heel veel plezier in de nieuwe badkamer en hartelijk dank voor de feedback. Team Concordia Keuken & Bad Heerenveen
Het meedenken als zeer aangenaam ervaren. Zelfs als het iets goedkoper kan. Wij hadden het gevoel dat gekozen wordt voor een tevreden klant en niet de prijs tot een maximum op te voeren. De wachttijden kwamen precies uit, hierdoor hebben we een goede planning kunnen maken.
Beste Jeroen en Rosmarijn, hartelijk dank voor het invullen van de enquête. Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn. Wij wensen jullie nogmaals heel veel plezier toe met de nieuwe badkamer. Team Concordia Keuken & Bad Heerenveen
In de winkel goed geholpen door Herman w. En de plaatser badkamer was geweldig. Enige minpunt is dat niet alle meubels tegelijk geplaatst kon worden.
Beste Petra, hartelijk dank voor het invullen van deze enquête en nogmaals heel veel plezier met de nieuwe badkamer. Met vriendelijke groet, Team Concordia Keuken & Bad Heerenveen
nog niet geinstaleerd vanwege corona en weer
Beste Willem, Hartelijk dank voor het invullen van onze enquête en fijn om te lezen dat je tevreden over ons bent. Nogmaals veel plezier met de nieuwe badkamer gewenst. Met vriendelijke groet, Team Concordia Keuken & Bad Heerenveen.
Er is naar ons geluisterd. Geen opdringerig gedoe. Wij zijn tevreden en de badkamer installateur is een hard werkende ondernemer.
Beste Thomas, wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn. Bedankt voor deze prachtige beoordeling. Heel veel plezier in jullie nieuwe badkamer. Met vriendelijke groet, Team Concordia Keuken & Bad Heerenveen
Zij hebben goed en netjes gewerkt.
Beste Annie, Hartelijk dank voor het invullen van onze enquête. Fijn om te lezen dat je tevreden over ons bent en nogmaals veel kookplezier in de nieuwe keuken gewenst. Met vriendelijke groet, Team Concordia Keuken & Bad Heerenveen.
Niks op aan te merken prima geleverd
Beste Bertine, hartelijk dank voor achterlaten van deze beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden over ons bent. Nogmaals heel veel plezier met de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Concordia Keuken & Bad Meppel.
Aanvankelijk werd de keuken wat later geleverd. Een paar onderdelen waren vertraagd door leveringsproblemen Siemens. Toch heel goed opgelost, zodra er een onderdeel binnen was werd het ook meteen geplaatst.
Originele beoordeling
Keuken te laat geleverd, vervolgens missen er maar liefst 3 belangrijke onderdelen: 2 ovens en een vaatwasser. Wel werd verwacht dat wij 1 week vóór de levering 90% gingen betalen. Hebben we ook gedaan, maar tevreden zijn we zeker niet! Dus...te vroeg voor een goede beoordeling.
Als eilander een keuken gekocht bij Concordia Heerenveen. Prettig gesprek gehad met meneer A. Bekkema over de maten van de keuken en style. Heeft ons veel laten zien en daarbij goed advies gegeven. Goede communicatie Goede levering En goede installatie. Kortom een zeer tevreden klant op Terschelling. Zo tevreden dat ik mijn badkamer ook bij Concordia Heerenveen ga bestellen.
Beste Luuk, Wat goed om te lezen dat jullie zo tevreden zijn. Bedankt voor deze prachtige beoordeling. Heel veel (kook)plezier met jullie keuken en als jullie toe zijn aan een badkamer, dan horen we het natuurlijk graag. Team Concordia Keuken & Bad Heerenveen
Prima bedrijf met deskundig personeel die ook nog meedenken.
Hartelijk dank voor achterlaten van deze beoordeling. Fijn om te lezen dat u zo tevreden over ons bent. Wij wensen u nogmaals veel plezier met uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Concordia Keuken & Bad Meppel.
Goede kwaliteit badkamer en wc . En vlot geleverd.
Hartelijk dank voor het invullen van onze enquête. Fijn om te lezen dat u tevreden over ons bent. Wij wensen u nogmaals veel plezier met uw nieuwe badkamer. Met vriendelijke groet, Concordia Keuken & Bad Meppel.
Zeer professioneel
Hartelijk dank voor het invullen van onze enquête. Fijn om te lezen dat u tevreden over ons bent. Wij wensen u nogmaals veel kookplezier in uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Concordia Keuken & Bad Heerenveen.
De badkamer zou eind oktober gereed zijn, er is optijd gestart echter waren er ontbrekende attributen en een niet goed gemonteerde kraan. Het duurde tot eind november tot alles eindelijk klaar was. Ook een deuromlijsting was niet geschilderd zodat ik dat door mijn eigen schilder moest laten doen, ik moest zelf ontdekken dat ze de deur niet afgewerkt hadden.
We voelden ons begrepen
Hartelijk dank voor het invullen van onze enquête. Fijn om te lezen dat u tevreden over ons bent. Wij wensen u nogmaals veel kookplezier in uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Concordia Keuken & Bad Meppel.
Goed en praktisch advies voor indeling keuken
Vanaf het eerste contact voelde de ontvangst, informatie en geduld zeer goed. Veel begrip en meedenken.
badkamer prima, keuken ziet er goed uit, maar is nog lang niet afgewerkt, diepvries verkeerd geleverd, deur vaatwasser kapot, plafondafwerking is nog niets aan gedaan, afvoer afzuigkap niet degelijk aangelegd, flexibele bocht snijd in ijzeren hoek afzuigkap......en nog een paar andere afwerkpunten.
Beste fam. Van Leussen, Dank voor uw reactie, We hebben de genoemde punten inderdaad als service punten open staan. Zodra de materialen binnen zijn zullen we deze items verhelpen. Onze planner maakt een afspraak met u. Met vriendelijk groet, Concordia Keuken & Bad Meppel.
Pieter Mastebroekweg 28
7942JZ Meppel
Met meer dan 3000m² keuken-, badkamer- en tegelinspiratie heeft Concordia Keuken & Bad in Meppel en Heerenveen een ruime keuze aan diverse stijlen keukens, badkamers en vloeren. Concordia Keuken & Bad is een ervaren leverancier van diverse A-merken keukens. Wat deze merken gemeen hebben, is de topkwaliteit. De beste materialen, eigentijdse ontwerpen en state-of-the-art technieken worden gebruikt. In een keuken van Concordia Keuken & Bad is het gegarandeerd genieten. Voor iedere smaak en budget Of u nu een klassieke smaak heeft, meer landelijk of romantisch bent ingesteld óf juist van strak en modern houdt; Concordia Keuken & Bad heeft óók voor u de geschikte keuken! In stijl en design kunt u bij ons eindeloos variëren. De keuze aan kleuren, materialen en accessoires is bijzonder groot. De ervaren adviseurs begeleiden u graag in het maken van combinaties en bij het aanbrengen van bijzondere details. Zo stelt u helemaal uw eigen droomkeuken samen. Bent u zich aan het oriënteren en wilt u graag zien wat wij in onze showrooms hebben staan? Via onderstaande button komt u op onze keuken-overzichtspagina voor een impressie. 3D-Ontwerp Uw toekomstige keuken ontwerpen wij met de nieuwste 3D-software. Uw nieuwe keukenontwerp is hiermee inzichtelijk en met behulp van een VR-bril waant u zich zelfs al in uw nieuwe keuken. Het 3D-ontwerp maakt de kleinste details visueel zichtbaar en dat is een groot voordeel ten opzichte van de vroegere "papieren" tekeningen . Pas wanneer het ontwerp aan al uw wensen voldoet, gaan wij over naar de volgende fase: de realisatie! Montagedienst Wij beschikken over een eigen professionele montagedienst. De monteurs van Concordia Keuken & Bad plaatsen volledige keukens en gaan niet weg voordat u helemaal tevreden bent met het resultaat.