Prima geholpen. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Fijn contact met Dylan en goed geadviseerd
Wat een fijn advies,alle lof voor Arno
Beste familie Welink, Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling! We wensen u veel plezier met uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Hardenberg
Hele moderne keukens voor een mooie prijs Deskundige verkoper die meedenkt en de tijd neemt Installatie is prima, echt top, verlopen. DB Multi-service uit Coevorden; complement voor de montage
Beste Hans, Wat een geweldige beoordeling. Ook via deze weg wens ik u heel veel kookplezier in de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Meppel
Mooie keuken uitgezocht die uiteindelijk meer opties bevat dan we hadden gehoopt, en toch goed onder budget gebleven. Montage is keurig netjes uitgevoerd. Als je iets nodig hebt is er laagdrempelig contact. Zeer te spreken over Primo Kampen.
Beste Lokan, Wat een geweldige beoordeling. Ook via deze weg heel veel plezier gewenst in de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Kampen
Prima keuken geleverd en geplaatst. Naar volle tevredenheid
Beste Coos, Wat fijn om te lezen dat de levering en plaatsing van de keuken naar volle tevredenheid is afgerond. Normaals heel veel (kook)plezier in de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Emmen
Van afspraken in de showroom tot aan de levering van de keuken alles was prima in orde.
Beste Kees, Wat een fantastische beoordeling, hartelijk dank! Namens het hele team van Primo Keukens Meppel wensen we je heel veel kookplezier in je nieuwe keuken.
Heel goed geholpen en goede tips gekregen. Ik ga Primo keukens Roden zeker aanbevelen.
Beste Janny, Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling! We wensen u veel plezier met uw nieuwe keuken Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Roden.
Update: Door het plaatsen van deze review is de klacht alsnog goed afgehandeld. Erg tevreden over dit contact en eerlijke en snelle afhandeling. Cijfer zou hoger zijn als dit direct was gebeurt. De keuken is mooi geworden en we zijn er tevreden mee. Maar bij de montage is niet netjes gewerkt. Er is binnen gezaagd en daardoor is door de hele woon- en eetkamer heen stof en houtsnippers terecht gekomen. Nadat ze weg zijn gegaan heb ik het Primo opgebeld en mijn klacht schriftelijk gemeld. Enkele dagen later had ik nog niets gehoord en heb ik er achteraan gebeld. Toen heb ik te horen gekregen dat mijn klacht niet door hun wordt afgehandeld en dat ik mij moest wenden tot het montagebedrijf. Die heeft kort gereageerd dat ze het de normaalste zaak vinden binnen te zagen en dat ik het van tevoren had moeten afdekken.
Bedankt voor uw terugkoppeling. Fijn om te horen dat de situatie inmiddels naar tevredenheid is opgelost en dat u blij bent met uw keuken. We waarderen uw feedback en nemen dit mee om onze service verder te verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Roden
Originele beoordeling
Afgelopen maand hebben wij een keuken gekocht en laten plaatsen. We wonen hier al een poosje en de keuken was aan vervanging toe. Het gaat hier dus niet om een lege nieuwbouwwoning maar om een huis waarin wij al geruime tijd wonen (dus is ingericht met meubilair). De keuken is mooi geworden maar bij de montage is op z’n zachtst gezegd niet netjes gewerkt. Er is binnen gezaagd en daardoor is door de hele woon- en eetkamer heen stof en houtsnippers terecht gekomen. We zijn uren bezig geweest dit op te ruimen en hebben hier natuurlijk een onwijs slecht gevoel aan over gehouden. Het bedrijf dat de montage kwam doen (tot onze verbazing niet het keukenbedrijf zelf) heeft ons niet geïnformeerd binnen te gaan zagen. Buiten is voldoende ruimte en zijn beschikbare stoompunten. Ook was het lekker weer. Geen enkele reden om binnen te zagen, zou je zeggen. Toen ik halverwege de dag kwam kijken hoe het werk verliep, heb ik de monteurs gewezen op het feit dat ze binnen veel stof veroorzaakten en ze hebben beloofd dit op te ruimen. Dat is niet gebeurt. Nadat ze weg zijn gegaan heb ik het Primo opgebeld, mijn klacht gemeld en vervolgens te horen gekregen dat ik het moest mailen. Dat heb ik gedaan met daaraan toegevoegd de foto’s als bewijslast en ik heb aangegeven niet (volledig) te gaan betalen. Enkele dagen later had ik nog niets gehoord en heb ik er achteraan gebeld. Toen heb ik te horen gekregen dat mijn klacht niet door hun wordt afgehandeld en dat ik mij moest wenden tot het montagebedrijf, waar ik tot dusver geen enkel contact mee had gehad. Enfin, mijn schriftelijke klacht aan het keukenbedrijf is doorgestuurd naar het montagebedrijf met mij in de cc, die heeft vanmorgen kort gereageerd dat ze het de normaalste zaak vinden binnen te zagen en dat ik het van tevoren had moeten afdekken. Belachelijk.
Een goede keuze geweest.Een prima voorlichting door de verkoper. Een goede monteur die echt naar jouw wensen luisterde.Echt een aanrader.
Beste Marinus, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! We wensen u ook via deze weg heel veel kookplezier toe in de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Assen.
Laten we beginnen dat we heel blij zijn met onze keuken en het advies wat we hebben gekregen in de showroom. Maar de communicatie verliep anders dan je zou mogen verwachten. Afspraken niet nagekomen en onbereikbaar op maandag (dag van levering). De installatie ging via een ander bedrijf, maar wel via primo. Maar als er problemen zijn met de installatie, geeft primo niet thuis. Verder waren een aantal delen beschadigd bij levering, dit is netjes omgewisseld, maar de beschadigde onderdelen werden niet afgevoerd. Conclusie: Advies: 8 Keuken: 9 Communicatie: 5 Aftersales: 4
Bedankt voor het delen van jullie ervaring. We zijn erg blij om te horen dat jullie tevreden zijn met de keuken en het advies in de showroom. Jullie feedback over de communicatie en aftersales nemen we serieus, want we willen onze service continu verbeteren. We wensen jullie veel plezier met de nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Roden.
Mijn ervaring met Primo Dronten is zeer positief. Duidelijk advies, ruime keuze en bij het eerste gesprek meteen een overzichtelijke prijsopgave en 3D tekening. Marloes en Marian dachten creatief mee! Het bestellen en de plaatsing van de keuken is soepel verlopen.
Beste Anneloes, wat een mooie boordeling; hartelijk dank daarvoor! We wensen u ook via deze weg heel veel kookplezier toe in de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Dronten.
Nette en eerlijke verkoper. meedenkend en bereid om overal uitleg over te geven.
Beste Jan, hartelijk dank voor de mooie en uitgebreide beoordeling. Hopelijk is het met de registratie goed gekomen. Dat dienst rechtstreeks bij de leverancier te worden gedaan, dus daar hebben wij helaas geen invloed op. Mocht u nog wel vragen hebben, dan staat we natuurlijk voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Kampen.
Alles was keurig en correct..
Beste Jan, wat een geweldige beoordeling; hartelijk dank! Heel veel kookplezier gewenst in de nieuwe keuken namens het team van Primo Keukens Dronten.
Zeer goede ervaring, zowel bij het uitkiezen van een keuken als de plaatsing van de keuken. Niets dan lof!!
Beste Paulien, bedankt voor de superlieve beoordeling. Ook via deze weg heel veel kookplezier met de prachtige nieuwe keuken gewenst. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Dronten
Met volle tevredenheid denk ik terug aan het tot stand komen van onze keuken. Een deel van de oude keuken bleef staan, werd aangepast en een deel nieuw kwam erbij. Marian dacht mee in het proces, maten en keuzes, dat was erg fijn. Alles was mogelijk of werd mogelijk gemaakt. Daarbij het advies voor de keuze van de de installateur, echt top. we zijn erg blij met onze nieuwe keuken, iedere dag een feestje.
Beste Dianne, Wat een geweldige en uitgebreide beoordeling; hartelijk dank! We wensen jullie heel veel kookplezier toe in de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Dronten
Goede adviezen om tot het juiste ontwerp te komen
Beste Kees, Bedankt voor de geweldige beoordeling. Heel veel kookplezier gewenst in de nieuwe keuken namens het team van Primo Keukens Roden.
Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking in de periode er naar toe en over het resultaat van onze nieuwe keuken
Wow! Wat een geweldige beoordeling! Hartelijk dank namens het team van Primo Keukens Hardenberg en nogmaals heel veel kookplezier gewenst.
Ik had een uitstekende monteur die de keuken perfect heeft geplaatst . Concordia raad ik iedereen aan om daar je keuken te kopen
Beste Mieke, wat een prachtige beoordeling; hartelijk dank! Namens het team heel veel kookplezier gewenst in de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Primo Keukens Meppel
Goed meegedacht met het ontwerp en keuze voor apparaten. Uitvoering externe partij via primo keukens ook professioneel en snel geplaatst. Mooi resultaat!
Beste Monica, Bedankt voor de mooie beoordeling. Ook via deze weg heel veel kookplezier gewenst in de prachtige nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Roden
We zijn prima geholpen. Primo keukens laat een goede indruk bij ons achter.
Beste Michiel, bedankt voor de mooie beoordeling. We wensen jullie ook via deze weg heel veel kookplezier toe in de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Heerenveen
Klantvriendelijk en meedenkend resulteerde in een keuken naar onze zin
Beste Anita & Rens, wat een supergeweldige beoordeling, hartelijk dank daarvoor! We wensen jullie ook via deze weg heel veel kookplezier toe in de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Roden
Super.
Beste Ultrabath, wat een prachtige beoordeling; hartelijk dank daarvoor! Ook via deze weg heel veel kookplezier gewenst in de prachtige nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Dronten.
vriendelijk en behulpzaam
Beste M., Bedankt voor de mooie beoordeling namens het team van Primo Keukens Meppel. Heel veel kookplezier gewenst in de nieuwe keuken.
Het Eerste contact met verkoper Eddy Huisman van Primo keukens was erg goed. Professioneel en zeer vakkundig! Hij weet waar hij over praat. Hij is eerlijk, attent en vriendelijk! Het plaatsen van de keuken ging helemaal geweldig! Wilco Schemmekes , zeer vakkundig Keukenmonteur! Werkt erg netjes, en levert vakwerk af! Ook de Stucadoorder Ricardo en Rick de elektricien, vakmensen zijn het. Ook erg fijne mensen in de omgang Allen enorm een compliment! Ga zo door !!
Beste Edwin, wat een prachtige en uitgebreide beoordeling; hartelijk dank daarvoor! Heel veel plezier gewenst in de nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Kampen
Zomerdijk 3 A
7942JR Meppel
Primo Keukens, de voordeligste keukenzaak, staat al jarenlang bekend als betrouwbare leverancier in voordelige keukens. Primo Keukens is een ideaal adres voor starters en mensen die voor een complete keuken niet boven het budget van zo’n € 10.000,- uit willen komen. Je vindt er droomkeukens voor elk budget en volgens de laatste keukentrends. “Wij bieden Duitse kwaliteitskeukens voor een vaste en eerlijke prijs en werken niet met ondoorzichtige acties”, aldus Alex Voors van Primo Keukens Meppel. Bij Primo Keukens kies je voor betrouwbaarheid, kwaliteit en snelle levering van jouw droomkeuken. Je vindt Primo Keukens in Meppel, Kampen, Heerenveen, Hardenberg, Dronten, Roden, Almelo en Emmen. Met 8 vestigingen in Noord-Nederland is er dus altijd een Primo Keukens in de buurt. In de showrooms van Primo Keukens vind je diverse stijlen keukens: van modern tot klassiek en van warme landelijke keukens tot moderne en tijdloze exemplaren. De keukenadviseurs hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring en geven graag een uitgebreid en deskundig advies. “Klanten kunnen bij ons geheel vrijblijvend een 3D-tekening laten maken en ontvangen direct een uitgebreide offerte. Wij adviseren in optimale ruimtebenutting en kunnen desgewenst het gehele montagetraject inclusief inmeten voor de klant regelen". Benieuwd naar de mogelijkheden voor het realiseren van jouw droomkeuken? Kom dan vrijblijvend een kijkje nemen in een van onze showrooms.