Vriendelijk en goede service

Eerlijke , duidelijke en vriendelijke verkoop. Er gingen een aantal dingen mis met de levering ( kapote achterplaat en gasstel ) van onze keuken maar alles werd direct goed opgepakt...de achterplaat is al in orde en het gasstel zal ongetwijfeld 1 deze dagen geleverd worden! We worden via de mail goed op de hoogte gehouden. Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf

• Naam adviseur Kas
  • U kent ons via: Mond-tot-mondreclame

geweldige meedenkende en vriendelijke adviseurs

Medewerkster Marian heeft ons zo goed geholpen met haar ervaring en deskundigheid. Ze dacht met ons mee ,zoekt naar oplossingen en zeer vriendelijk neemt alle tijd. levering was volgens plan en de samenwerking met de meneer die de keuken plaatste was ook goed.

• Naam adviseur Marian van der Velden

Prima geholpen!

We werden bij Primo keukens in Dronten heel fijn en persoonlijk geholpen. De plaatsing van de keuken ging helemaal naar onze wens, wij zijn dus heel tevreden mensen!

• Naam adviseur Miranda

• Naam adviseur Rudy de Vries

Goed advies, prima werk

In de showroom prima advies,meedenken ,kijken naar de beste mogelijkheden. Bij het installeren, meedenken ,probleemoplossend . Vriendelijk personeel

• Naam adviseur Randell Evers
  • U kent ons via: Mond-tot-mondreclame

Levering volgens plan Installatie volgens plan Helemaal compleet, geen missende onderdelen. En een week na installatie ook nog een bloemetje om ons te feliciteren met de nieuwe keuken Kortom top!!

• Naam adviseur Randell evers
  • U kent ons via: Website
  • Opmerking N.v.t.

Fijn geholpen en alles is goed gegaan

We hebben meerdere afspraken gehad en we vonden het lastig om keuzes te maken. Hierbij zijn we goed geholpen en geadviseerd.

• Vestiging: Kampen
  • Naam adviseur eddy

Prima in alle opzichten

Prima Zowel de aankoop ,als het plaatsen van de keuken, zijn we dik tevreden. De monteur heeft heel goed werk geleverd .

• Naam adviseur Harry Klumper
  • U kent ons via: Website, Mond-tot-mondreclame
  • Opmerking Goed bedrijf

Samen zijn we in volledige transparantie tot een uitstekende keuken gekomen.

Fijne deskundige adviseur. Die stapsgewijs door het ontwerp loopt. De plaatsing is uitgevoerd door ervaren en deskundige monteurs, die goed meedenken met de klant. Niets ondoorzichtig en alles in overleg met de klant.

• Naam adviseur Remko Bovenkamp
  • U kent ons via: Advertentie, Mond-tot-mondreclame

goed geholpen vanaf dat je binnenkomt en weer weggaat.

Prima geholpen, goed geluisterd naar onze wensen zodat het ONZE keuken werd.

• Naam adviseur Harry Klumper
  • U kent ons via: Mond-tot-mondreclame

Er wordt goed meegedacht en voorgelicht.

• Naam adviseur Marloes Krips

8 de

Alles is netjes en mooi verzorgd alleen de achterkant van de gootsteen moet wel beter afgewerkt worden te lage achter schot

• Naam adviseur ?
  • Opmerking Was goed

Super geholpen, prachtige keuken voor een goede prijs.

Heel persoonlijke benadering. Geen onderhandelingen over prijs en zonder vragen de winkel uitgelopen. Alles in goed overleg gegaan en een geweldige keuken gekregen binnen mijn budget. Ik ben supertevreden!

• Naam adviseur Alex Voorst
  • U kent ons via: Aannemer, Mond-tot-mondreclame

Hulpvaardige keukenboer, goed geleverd.

Hulpvaardig bij het uitzoeken, erg vrijblijvend. Plezierige contacten en een prettige afhandeling.

• Naam adviseur Hennie
  • U kent ons via: Advertentie

Vriendelijk, meedenkend, nemen de tijd voor je, ook als je meerdere keren binnenstapt. En niet te vergeten het bakje koffie dat je wordt aangeboden. Een super vriendelijk team in Heerenveen. Bedankt Primo keukens een dikke 10.

• Vestiging: Heerenveen
  • Naam adviseur Dhr Patrick Hagewoud
  • U kent ons via: Mond-tot-mondreclame

Goed geadviseerd en enorm vriendelijke medewerkers!

We zijn goed geholpen door een ervaren medewerker. Samen hebben we diverse opties bekeken en in één ochtend was het ontwerp voor de keuken af. De communicatie daarna was duidelijk en ook de levering en montage was super!

• Naam adviseur Alex Voors

Top!

Zeer goed: aandacht voor persoonlijke wensen, professioneel en goed meedenken! Communicatie helder en duidelijk. Geen gekkigheid/verrassingen nadien.

• Naam adviseur M van der Velde

Prima service!

Primo was ons aanbevolen door een kennis en zo zijn wij terecht gekomen bij Primo in Emmen waar Randell ons heeft geholpen om de keuken te realiseren zoals wij dat graag wilden! Er werd goed meegedacht en advies gegeven. Alles goed verlopen! En super blij met onze prachtige keuken!

• Naam adviseur Randell
  • Opmerking N.v.t.

Superblij met onze nieuwe keuken

Onze eerste nieuwe keuken hebben we gekocht bij Primo. Na verhuizing nieuwe keuken via andere leverancier. Weer verhuisd en toch terug naar Primo in Heerenveen. Het gevoel dat je als klant wordt gewaardeerd. Er wordt goed meegedacht en ze beschikken over veel laatjes met geduld. Kleine puntjes, maar die zijn ook keurig opgelost. Daarom geen 10, maar een dikke 9,5. Deze keer gekozen voor een aquamat blauwe keuken. We krijgen erg veel leuke reacties op de kleur. AANRADER!!!

• Vestiging: Heerenveen
  • Naam adviseur Patrick Hagewoud
  • U kent ons via: Overig
  • Opmerking In eerste instantie via Advertentie. De tweede keer op basis van de eerdere ervaring.

Super!

Super blij met mijn keuken. Hele fijne service & prachtig geplaatst door de monteur! Dank jullie wel :)

• Naam adviseur Alex
  • U kent ons via: Mond-tot-mondreclame

Geweldige service en prachtig resultaat!

Remko heeft ons prima geholpen en tussentijds konden we ook nog wijzigen qua kleur. Duidelijke uitleg en advies gekregen. Communicatie was perfect. We zijn zeer tevreden met een prachtig geplaatste keuken volledig naar onze wens!

• Naam adviseur Remko Bovenkamp
  • U kent ons via: Mond-tot-mondreclame

Kwaliteit van product en komen afspraken na .

Bij het uitzoeken van de keuken prima vakkundig advies. Duidelijke offerte . Kwaliteit prijs verhouding ook goed

• Naam adviseur Weet ik niet meer
  • U kent ons via: Mond-tot-mondreclame

Alles goed geregeld en keuken goed geplaatst.

• Naam adviseur Remko
  • U kent ons via: Mond-tot-mondreclame

van het begin tot eind heel tevreden.

goede uitleg alle geduld. ook over de installateur/monteur Henk Bos heel tevreden

• Naam adviseur Hennie van Schravendijk

zeer tevreden

Prima geholpen in de winkel. Ook mooie keukens. We dachten aan een IKEA keuken, vanwege de prijs, maar zijn hier prima geslaagd om met ons beperkte budget toch een hele mooie keuken uit te zoeken met goede apparatuur. De levering ging ook uitstekend, alles volgens de gemaakte afspraken. Wij vonden het wel vreemd dat 100% van het totaalbedrag in de week voor levering betaald moest worden. Dat waren we anders gewend.

• Naam adviseur Rendall
  • U kent ons via: Overig
  • Opmerking Een aantal dingen uit het leidingplan waren niet juist, wat onnodig werk/vragen heeft opgeleverd. De draairichting van 1 deur is niet logisch, daar zijn we te snel doorheen gegaan tijdens voor bespreking.

Zomerdijk 3 A

7942JR Meppel

Over Primo Keukens

Primo Keukens, de voordeligste keukenzaak, staat al jarenlang bekend als betrouwbare leverancier in voordelige keukens. Primo Keukens is een ideaal adres voor starters en mensen die voor een complete keuken niet boven het budget van zo’n € 10.000,- uit willen komen. Je vindt er droomkeukens voor elk budget en volgens de laatste keukentrends. “Wij bieden Duitse kwaliteitskeukens voor een vaste en eerlijke prijs en werken niet met ondoorzichtige acties”, aldus Alex Voors van Primo Keukens Meppel. Bij Primo Keukens kies je voor betrouwbaarheid, kwaliteit en snelle levering van jouw droomkeuken. Je vindt Primo Keukens in Meppel, Kampen, Heerenveen, Hardenberg, Dronten, Roden, Almelo en Emmen. Met 8 vestigingen in Noord-Nederland is er dus altijd een Primo Keukens in de buurt. In de showrooms van Primo Keukens vind je diverse stijlen keukens: van modern tot klassiek en van warme landelijke keukens tot moderne en tijdloze exemplaren. De keukenadviseurs hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring en geven graag een uitgebreid en deskundig advies. “Klanten kunnen bij ons geheel vrijblijvend een 3D-tekening laten maken en ontvangen direct een uitgebreide offerte. Wij adviseren in optimale ruimtebenutting en kunnen desgewenst het gehele montagetraject inclusief inmeten voor de klant regelen". Benieuwd naar de mogelijkheden voor het realiseren van jouw droomkeuken? Kom dan vrijblijvend een kijkje nemen in een van onze showrooms.