Geen rare verkooppraktijken. Adviseurs nemen de tijd. Offerte is scherpe offerte en geen ruimte voor onderhandeling. Daardoor eerlijke prijs, geeft goed gevoel. Levering keurig volgens schema, en geen verrassingen. Is 2e keuken in 4 jaar (ivm verhuizing) die we hier hebben gekocht. Bij 2e keer geen zoektocht geweest, meteen de juiste keuze voor Primo.
Beste Peter, wat goed om te lezen dat jullie zo tevreden zijn en alles volgens wens is verlopen. Heel veel (kook) plezier in de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Meppel
Prettige ontvangst (goede koffie!), persoonlijk advies, er wordt goed naar je wensen geluisterd en er wordt je niets opgedrongen (geen pusherige verkooppraatjes)
Beste Ineke, hartelijk dank voor de geweldige beoordeling en heel veel (kook)plezier in de nieuwe keuken gewenst. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Meppel.
Checklist ingevuld en gemaild naar Dronten. Na een week gebeld wanneer ik een antwoord kon verwachten. De (invallende) verkoper wist niet van het bestaan van de checklist, maar zei dat met ongeveer één dag gereageerd werd op mails. Hij beloofde dat ik de volgende dag teruggebeld zou worden. Nu, twee weken later, nog steeds niets gehoord!! Reclame van Primo: onze medewerkers bewaken de service en kwaliteit voortdurend. ??????????????????
Geachte I. de Lange, Hartelijk dank dat u de moeite neemt om een beoordeling te geven. Helaas werkte de checklist niet naar behoren en kwam het niet op de juiste plek terecht. Onze excuses daarvoor. Mochten we nog iets voor u kunnen betekenen, dan vernemen wij dat natuurlijk graag. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Dronten
Onze nieuwe keuken is helemaal compleet en op tijd geleverd. Het ontwerp is helemaal naar onze wensen, Alex begreep helemaal wat we wilden. De keuken is geplaatst door montage bedrijf Heite uit Wanneperveen, prima service zeer nette monteur en heel erg meedenkend.
Beste familie Middelveldt, wat een prachtige beoordeling; hartelijk dank daarvoor! Wij wensen jullie nogmaals heel veel (kook)plezier toe in de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Meppel
ze hebben alle tijd voor je om de keuken te maken die voor jou past. Goede communicatie tussentijds. De keuken staat inmiddels, super mooi geworden
Beste Miranda, wat een geweldige beoordeling; hartelijk dank! We zijn blij dat je zo tevreden bent met het eindresultaat. Heel veel (kook)plezier in de nieuwe keuken toegewenst. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Roden
Heb een slechte ervaring bij Primo. Na 3+ verzoeken en 3 weken verder eindelijk een aangepast plan met bijbehorende complete offerte. deze was niet volledig. review geplaatst en als terugkoppeling op mijn (negatieve) review een respons gegeven waar de klant niet gereageerd zou hebben. deze respons ook 4 weken na invullen van de review nadat de klant definitief gemeld had geen gebruik te maken van de offerte. erg triest, deze manier van werken. te meer ook omdat je niet de mogelijkheid krijgt om hierop te reageren (bellen of mailen naar een klantcontact nummer/emailadres) vandaar ook deze slechte review zodat ze dan mogelijk een correcte weergave van de tekortkomingen van Primo gaan bevestigen
Beste Leontien, wow! Wat een prachtige beoordeling; hartelijk dank. Nogmaals heel veel (kook)plezier in de nieuwe keuken gewenst. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Kampen
Degene ( Simon peul ) heeft de keukens keurig geplaatst
Geachte DJHWechgelaar, Hartelijk dank voor het achterlaten van de beoordeling en nogmaals heel veel (kook)plezier in de nieuwe keuken gewenst. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Heerenveen
Onze wensen zijn goed in kaart gebracht door verkoper Eddie. Het eindresultaat is daarmee prachtig geworden. Dit mede door de uitstekende installatie door Wilco Schemmekes een topper! Punt ter verbetering is nazorg/belangstelling vanuit Primo of alles naar wens is gegaan en of er nog op- of aanmerkingen zijn.
Beste Fam. W., wat fijn dat jullie zo tevreden zijn. Hartelijk dank voor het achterlaten van de beoordeling en nogmaals heel veel (kook)plezier in de nieuwe keuken gewenst. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Kampen
Bij de aanschaf goed meedenken van verkoopster. Na bestelling goed op de hoogte gehouden van levering. Helaas is de oven er nog niet maar verwacht dat die net zo netjes geleverd wordt als de rest.
Beste Boukje, bedankt voor deze mooie beoordeling en nogmaals heel veel (kook)plezier in de nieuwe keuken. Zodra de oven er is, wordt hij natuurlijk zo spoedig mogelijk geleverd. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Heerenveen
Verkoopster Marianne is klantgericht, hartelijk, geeft tips, houdt zich aan haar afspraken en niets is haar te veel.
Wow! Dat is een prachtige beoordeling! We zijn blij dat we jullie zo goed hebben kunnen helpen en wensen jullie nogmaals heel veel (kook)plezier toe in de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Dronten
Goede service en keurig op afspraak geleverd
Beste Andre, bedankt voor de prachtige beoordeling en nogmaals heel veel (kook)plezier in de nieuwe keuken toegewenst. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Meppel
Zie bovenstaande
Beste Henk, wat een prachtige beoordeling; hartelijk dank! Normaals heel veel (kook)plezier in de nieuwe keuken gewenst. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Kampen
Als de koelkast nageleverd is dan kan er een ster bij.
Beste Hans vd Span, Hartelijk dank voor het invullen van de enquête. We doen er alles aan om de koelkast zo spoedig na te leveren. Nogmaals heel veel (kook)plezier in de nieuwe keuken gewenst. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Meppel
Ben heel goed geholpen door Rudy wij hebben het via de telefoon geregeld
Beste Grietje van Dokkum, hartelijk dank voor deze mooie beoordeling en nogmaals heel veel (kook)plezier in de nieuwe keuken gewenst. Team Primo Keukens Meppel
Wij hebben een goed ervaring met de Primo, prima service, klant vriendelijk. Niets was te veel, als we belden, of kwamen voor vragen.
Beste Ada Genuit, bedankt voor deze mooie beoordeling en nogmaals heel veel (kook) plezier in de nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Kampen
We zijn zeer goed geïnformeerd over de nieuwe keuken. Netjes te woord gestaan en onze wensen zijn zeer goed uitgevoerd. Ook is de keuken door nette vakmensen geplaatst.
Hartelijk dank voor het achterlaten van zo'n geweldige beoordeling. Nogmaals heel veel (kook)plezier gewenst in de nieuwe keuken. Team Primo Keukens Meppel
De adviseur van Primo keukens denkt erg goed mee en heeft alles goed geregeld en dat voor een betaalbare prijs. Ook de monteur die onze keuken heeft geplaatst was echt een vak man!
Beste Martijn, wat een prachtige beoordeling; hartelijk dank daarvoor! We wensen jullie nogmaals heel veel (kook)plezier toe in de mooie nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Meppel
Goede service en luisterde naar de klant en de wensen. Leven was op tijd . Monteur werd ons aanbevolen. Jan Heite en die deed er alles aan om zo snel mogelijk alles te installeren. Zeker een aanrader .
Beste Leon, Hartelijk dank voor het achterlaten van deze prachtige beoordeling. Heel veel (kook)plezier met de nieuwe keuken gewenst. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens.
Zeer goed geholpen door Alex. Al onze wensen kunnen delen en alles ook volledig naar wens geleverd en geplaatst. Alles was snel en netjes afgehandeld. Primo Meppel een dikke 10!!!
Beste Michel, hartelijk dank voor de geweldige beoordeling. Wij wensen jullie via deze weg nogmaals heel veel kookplezier toe in de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Meppel
Bezoek gebracht en een ontwerp laten maken te dronten, Afgesproken dat wij nog wat gegevens aan zouden leveren en dat ze 2a3 werkdagen later de aanpassingen zouden verwerken en nieuwe offerte zouden aanbieden. inmiddels 3x contact gehad en 2 weken verder. 1000x excuses ontvangen maar nog niet verder. Waardeloos hoe er met de klant wordt omgegaan.
Beste OG, begin mei hebben we contact gehad en hebben we uitgelegd waarom de offerte niet op de afgesproken datum verstuurd was. Op basis van de offerte hebben wij niets meer van u vernomen. We hopen dat u naar tevredenheid iets heeft kunnen vinden. Mochten wij nog wel iets voor u kunnen betekenen, dan staan wij natuurlijk graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Dronten
Geweldige service en heel erg klant gericht ze denken met je mee en de prijs en kwaliteit is echt super netjes, wij zijn zo goed geholpen en zelfs in deze gekke tijden dat we niet zomaar langs mochten komen deden ze er alles aan om ons op de juiste manier te helpen of dingen bij te stellen. Alles ging volledig naar wens.
Beste Bianca, Wat zijn we altijd weer blij met zulke tevreden klanten. Hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling en nogmaals heel veel kookplezier in de nieuwe keuken gewenst. Team Primo Keukens Kampen
Primo was de derde keuken specialist die we aandeden. De kennis van Marian, de stelligheid waarom we iets wel of niet moesten doen heeft de doorslag gegeven. Mee denken en vooral omdenken om het meeste rendement uit de keuken te halen. Het heeft goed uitgepakt, een prachtige keuken, mede door de ambacht van onze installateur Dennis. Het is een plaatje geworden, waar wij meer dan blij mee zijn, alles functioneert naar wens en Marian en Marloes doen er alles, maar dan ook alles aan om je bij te staan in wat dan ook. Kortom, ...fijn bedrijf, komt afspraken na en in onze ogen hebben ze een prachtig eind resultaat afgeleverd.
Beste Anka, Wow, wat een prachtige en uitgebreide beoordeling. Hartelijk dank voor het beoordelen van onze service. Wij wensen jullie nogmaals heel veel kookplezier toe in de prachtige nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Dronten
Zeer goed geholpen door Patrick met het samenstellen van onze nieuwe keuken! Erg blij met het eindresultaat!
Beste Dennis Heeroma, hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling. Normaals heel veel kookplezier in de nieuwe keuken gewenst. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Roden
Vlotte en uitgebreide voorlichting
Beste H.A. Duker, wat een prachtige beoordeling; hartelijk dank daarvoor. Heel veel plezier met de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Meppel
Zomerdijk 3 A
7942JR Meppel
Primo Keukens, de voordeligste keukenzaak, staat al jarenlang bekend als betrouwbare leverancier in voordelige keukens. Primo Keukens is een ideaal adres voor starters en mensen die voor een complete keuken niet boven het budget van zo’n € 10.000,- uit willen komen. Je vindt er droomkeukens voor elk budget en volgens de laatste keukentrends. “Wij bieden Duitse kwaliteitskeukens voor een vaste en eerlijke prijs en werken niet met ondoorzichtige acties”, aldus Alex Voors van Primo Keukens Meppel. Bij Primo Keukens kies je voor betrouwbaarheid, kwaliteit en snelle levering van jouw droomkeuken. Je vindt Primo Keukens in Meppel, Kampen, Heerenveen, Hardenberg, Dronten, Roden, Almelo en Emmen. Met 8 vestigingen in Noord-Nederland is er dus altijd een Primo Keukens in de buurt. In de showrooms van Primo Keukens vind je diverse stijlen keukens: van modern tot klassiek en van warme landelijke keukens tot moderne en tijdloze exemplaren. De keukenadviseurs hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring en geven graag een uitgebreid en deskundig advies. “Klanten kunnen bij ons geheel vrijblijvend een 3D-tekening laten maken en ontvangen direct een uitgebreide offerte. Wij adviseren in optimale ruimtebenutting en kunnen desgewenst het gehele montagetraject inclusief inmeten voor de klant regelen". Benieuwd naar de mogelijkheden voor het realiseren van jouw droomkeuken? Kom dan vrijblijvend een kijkje nemen in een van onze showrooms.