Goed advies, betrouwbare levering. Correcte berichtgeving.
Beste Koos, Wat zijn we blij met zo'n mooie beoordeling; hartelijk dank! Normaals heel veel kookplezier in de nieuwe keuken toegewenst. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Meppel
Beste Rene, wow! Wat een prachtige beoordeling. Hartelijk dank daarvoor. Normaals heel veel kookplezier in de nieuwe keuken gewenst. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Kampen
Het advies en de service liep via Rody Pals vlekkeloos. De monteur: Jan Heite, wat een vakman, de keuken zit er naadloos in en dat in één dag.
Wow, wat een mooie beoordeling; hartelijk dank! Nogmaals heel veel kookplezier in de nieuwe keuken gewenst. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Meppel
levering volgens afspraak
Beste Jan, Hartelijk dank voor het invullen van de enquête. Normaals heel veel kookplezier in de nieuwe keuken toegewenst. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Kampen
Na een tip bij Primo keukens terecht gekomen, zeer vakkundig geholpen en opties bekeken met Paul vd Berg voor de juiste keuken op maat. Keuken is nu vakkundig geplaatst door 2 top monteurs Dennis en Martijn en kunnen niet anders dan zeer tevreden en super trots te zijn op onze nieuwe keuken.
Beste S. Kramer, wat een mooie en uitgebreide beoordeling; hartelijk dank! Geniet van jullie nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Kampen
prima , en de keuken op 1 lade na compleet
Beste G. Oelen, Bedankt voor het invullen van de enquête en voor de geweldige beoordeling. Normaals heel veel plezier met de keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Meppel
Fijn en persoonlijk geholpen. Verkoper nam alle tijd en dacht mee. Alles is duidelijk en volgens afspraak geleverd. Ten slotte erg blij met de keuken.
Beste Jacqueline van der Meulen, Wow! Dat is een prachtige beoordeling! Heel veel kookplezier in de nieuwe keuken gewenst. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Kampen
Aankoop keuken en plaatsing keuken als zeer positief ervaren. Plezierig geholpen en alles volgens planning verlopen.
Beste Tineke Heida, Bedankt voor deze prachtige beoordeling. Normaals heel veel kookplezier in de nieuwe keuken toegewenst. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Heerenveen
Verkoper heeft zich goed ingeleefd in mijn wensen en samen zijn wij er goed uitgekomen. Jammer dat 1 onderdeel van de afzuiging er bij de aflevering niet direct bij was, maar dit is op snelle en correcte wijze alsnog bezorgd.
Beste Geuje van der Linde, wat een prachtige beoordeling; hartelijk dank! Wij wensen jullie nogmaals heel veel kookplezier toe in de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Kampen
Keuken is mooi, maar wachten nog op de afwerking. Dus we kunnen nog geen beoordeling doen
Beste J.P. Nijdam, hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling en alvast heel veel kookplezier in de nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Meppel
Beste Lysander, Bedankt voor de prachtige beoordeling en veel plezier met de keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Meppel
We zijn heel blij met onze nieuwe keuken. Goed en eerlijk advies gekregen. Montage verliep soepel en goed en ook de aftercare was goed geregeld. Wij zouden primo keukens zeker aanbevelen. Bedankt voor de goede service
Beste D. Karsten, wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn. We wensen jullie wederom heel veel kookplezier toe in de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Kampen
Zie boven
Beste Arjen, hartelijk dank voor het achterlaten van zo'n prachtige beoordeling. Heel veel plezier met de nieuwe keuken gewenst. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Meppel
Prachtige keuken uitgezocht, waar voldoende tijd aan werd besteed.
Beste Y. Schurink, hartelijk dank voor het achterlaten van deze prachtige beoordeling en normaals heel veel kookplezier in de nieuwe keuken gewenst. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Meppel
Prettig geholpen. Tot nu toe tevreden over het resultaat en gegeven service. Informatie was prima. Geen vervelende verkopers of dwang.
Beste Tino, klanttevredenheid vinden wij heel belangrijk. Hartelijk dank voor deze uitgebreide terugkoppeling. Nogmaals heel veel kookplezier in de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Kampen
Paul heeft door zijn ervaring aan alles gedacht en ons voor een aantal problemen behoed. Zijn betrokkenheid was en is enorm.
Beste Luigi, wat een prachtige beoordeling. Hartelijk dank! Normaals heel veel kookplezier in de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Kampen
zeer correcte mensen voor advies en om mee te werken.
Beste Jaap, hartelijk dank voor de prachtige beoordeling. Heel veel kookplezier in de nieuwe keuken gewenst. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Kampen
Op aanraden van goede kennis kwamen wij bij Primo terecht. Mooie keukens en goede kwaliteit.
Beste Peter en Karin, Geweldig om te lezen dat jullie zo tevreden zijn. Bedankt voor de prachtige beoordeling en heel veel kookplezier in de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Kampen
Goed geholpen vriendelijk goeie service Hele mooie keuken top
Beste Grietje, hartelijk dank voor het achterlaten van zo'n prachtige beoordeling. Het is altijd fijn om te lezen dat we weer iemand blij hebben kunnen maken met een prachtig nieuwe keuken. Heel veel plezier ermee. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Meppel
Via familie bij Primo gekomen. We zijn ontzettend goed en vriendelijk geholpen door het personeel. Binnen 3 uur hadden we onze keuken compleet. De prijs is erg scherp.Op de gewenste datum is alles door primo geleverd. Een aanrader.
Beste Sander, wat goed om te lezen dat jullie zo tevreden zijn. Hartelijk dank voor de terugkoppeling. Wij wensen jullie heel veel kookplezier toe in de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Meppel
Beste Luuc, hartelijk dank voor de prachtige beoordeling. Heel veel plezier in de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens
Prachtige keuken, ben zeer tevreden!
Beste Marianne, hartelijk dank voor het invullen van de enquête; wat een prachtige beoordeling mogen we ontvangen. Heel veel (kook)plezier in de nieuwe keuken toegewenst namens Team Primo Keukens Kampen.
Prettig bedrijf met ervaren verkopers. Bij Primo heb je echt het gevoel dat je als klant op één staat! Zeer gericht op je wensen en transparant. Van tekening tot uiteindelijke plaatsing: wij kunnen niet anders zeggen dan dat we super tevreden zijn!
Beste Frank, wat een prachtige beoordeling; hartelijk dank daarvoor! We zijn blij dat jullie zo tevreden zijn en wensen jullie nogmaals veel kookplezier toe in de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Meppel
Zowel bij de aankoop als bij aflevering als prettig ervaren. De installatie van de keuken door DB Multi was uitstekend.
Beste Fedde, hartelijk dank voor het invullen van de enquête. Nogmaals veel (kook)plezier in de nieuwe keuken gewenst. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Meppel
Keuken uitgezocht bij Primo Keukens Meppel. Goed geholpen en goeie adviezen gekregen. Helaas werd er een kast beschadigd geleverd. Deze is wel geplaatst, omdat anders de keuken niet volledig was. Na lang wachten een nieuwe kast geleverd gekregen, na nog langer wachten kwam de monteur om de nieuwe kast te plaatsen. Toen bleek dat deze kast ook beschadigd geleverd was. Nog langer wachten op weer een nieuwe kast, na lang wachten werd de kast geleverd en gemonteerd. Helaas bleek toen dat er geen nieuw deurtje bij de kast geleverd was, dus opnieuw wachten op een nieuw deurtje.. Deurtje werd na lang wachten geleverd, en vervolgens moeten we nog steeds wachten totdat het deurtje vervangen gaat worden door de monteur. Al met al duurt het allemaal erg lang. 19 oktober 2020 is onze keuken geplaatst en inmiddels zijn we 5 maanden verder en is mijn keuken nog steeds niet "af". Het steeds opnieuw leveren van beschadigde artikelen vind ik erg kwalijk. Daarnaast is het goed om te weten dat Primo Keukens gaten in je keukenkasten maakt waar de stopcontacten uitsteken. Dit was ons niet vermeld en dit was bij ons ook niet bekend. Bij het indienen van een klacht hierover kreeg ik te horen dat dit heel normaal is en dat dit bij alle keukens gedaan wordt, omdat er geen andere opties zijn. (Niemand in mijn omgeving heeft dit op deze manier, dit wordt normaal netjes onder de plint verwerkt) Een kleine vergoeding gekregen voor de gaten in mij kasten en bij het leveren van de nieuwe kast kon het ineens wel op een andere manier worden opgelost waardoor er in de kast geen gat meer nodig was voor het stopcontact.
Zomerdijk 3 A
7942JR Meppel
Primo Keukens, de voordeligste keukenzaak, staat al jarenlang bekend als betrouwbare leverancier in voordelige keukens. Primo Keukens is een ideaal adres voor starters en mensen die voor een complete keuken niet boven het budget van zo’n € 10.000,- uit willen komen. Je vindt er droomkeukens voor elk budget en volgens de laatste keukentrends. “Wij bieden Duitse kwaliteitskeukens voor een vaste en eerlijke prijs en werken niet met ondoorzichtige acties”, aldus Alex Voors van Primo Keukens Meppel. Bij Primo Keukens kies je voor betrouwbaarheid, kwaliteit en snelle levering van jouw droomkeuken. Je vindt Primo Keukens in Meppel, Kampen, Heerenveen, Hardenberg, Dronten, Roden, Almelo en Emmen. Met 8 vestigingen in Noord-Nederland is er dus altijd een Primo Keukens in de buurt. In de showrooms van Primo Keukens vind je diverse stijlen keukens: van modern tot klassiek en van warme landelijke keukens tot moderne en tijdloze exemplaren. De keukenadviseurs hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring en geven graag een uitgebreid en deskundig advies. “Klanten kunnen bij ons geheel vrijblijvend een 3D-tekening laten maken en ontvangen direct een uitgebreide offerte. Wij adviseren in optimale ruimtebenutting en kunnen desgewenst het gehele montagetraject inclusief inmeten voor de klant regelen". Benieuwd naar de mogelijkheden voor het realiseren van jouw droomkeuken? Kom dan vrijblijvend een kijkje nemen in een van onze showrooms.