uitstekend geholpen

de verkoper dacht erg goed mee. Heeft ons een prachtige keuken verkocht. en wees ons op dingen waar we rekening mee moesten houden. wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken!

• Naam adviseur Tijn Ovinge
  • Opmerking N.v.t.

Een showroomkeuken is ook een keuken.

Na alle achten en negens deze recensiesite ook eens een mindere. Op de Primo website zag ik een showroomkeuken in Kampen staan die er voor een aantrekkelijke prijs uit ging. Maar eens langs gegaan. Terplekke werd ik pas geholpen toen ik er uiteindelijk zelf maar om vroeg. Verkoper had verder weinig over de betreffende keuken te vertellen. Een eventuele indicatie offerte voor een alternatief, daar moest ik maar een afspraak voor maken. Uiteindelijk nog 2 keer terug geweest voor de uiteindelijke aankoop. Op de dag dat ik had afgesproken de keuken er zelf uit te komen halen was de vaatwasser die bij de keuken hoorde er niet(meer)? Na wat touwtrekkerij zou de vervangende vaatwasser besteld en later nageleverd worden. Daardoor kon de door mij ingehuurde keukenmonteur de keuken niet in 1x plaatsen, moest ik nogmaals een afspraak met hem inplannen en extra kosten maken. De keuken is uiteindelijk mooi geworden en verkoper Eddy heeft naar aanleiding van deze recensie wel meteen contact met mij opgenomen om het één en ander nog toe te lichten. Dus uiteindelijk wel positief afgerond.

Heel goed

Prettig geholpen We zijn goed tevreden Goed advies over de aanschaf en de mogelijkheden .

• Opmerking Geen spijt van

Topservice en klantgericht.

Kennis van zaken. Klantgericht. Uitstekende service.

• Naam adviseur Paul
  • Opmerking -

Goed.

Correct naar klanten toe(Harrie Klumper. En komen hun afspraken na.

• Naam adviseur Harry Klumper

Klantvriendelijk en goede prijs/kwaliteit

Fijn geholpen door de medewerker en mooie keuken gekregen voor een goede prijs. Helemaal top!

• Advies/ontwerp/offerte traject
  • Kennis en informatie N.v.t.
  • Opmerking N.v.t.

Prima geholpen. Niks op aan te merken.

• Naam adviseur Alex voors
  • Opmerking Niks

Vanaf afspraak voor het uitzoeken van een keuken tot de montage van de keuken zeer goed, vakkundig en vriendelijk geholpen.

• Naam adviseur Harry Klumper

Aanrader, prima geholpen

Goed keukenadvies en zeer goede montage. Kortom prima!

• U kent ons via: Website, Overig
  • Opmerking N.v.t.

deskundig advies word meegedacht met het samen stellen van de keuken

ze leveren mooie keukens, de adviseur dacht goed mee met het samen stellen van de keuken en met de apparatuur die wij in gedachten hadden. Kan ze zeer zeker aanraden. ook de keuken montage is top gegaan.

• Naam adviseur Tijn Ovinge
  • Opmerking N.v.t.

Geweldig geholpen door tijn van primo heerenveen met het ontwerp van onze keuken Renee heeft de keuken geplaatst wat een topper Deskundig en had overal een goede oplossing voor 2 frontjes waren beschadigd en is keurig opgelost door tijn Goed telefonisch bereikbaar

• Naam adviseur Tijn

uitstekende dienstverlening

Ik ben bijzonder blij met de mooie keuken. Deze komt tegemoet aan mijn wensen. Alleen jammer dat ik door leveringsproblemen nog steeds moet wachten op de koel/vriescombinatie.

• Naam adviseur Paul van den Berg

Fantastisch!

Allemaal mogelijk gemaakt door Alex Voors.

• Opmerking Speciaal door eerdere ervaringen met Alex Voors

Uitstekende ervaring en klantencontact

Waarom wij voor Primo keukens hebben gekozen zijn de volgende punten: - Dichtbij onze woning, geen lange reistijd als wij wat wilde bekijken of de verkoper persoonlijk wat vragen willen stellen - Veel is mogelijk , Wij kozen voor Siemens studoline apparatuur en dit stond niet in de showroom. Echter kan Primo alle apparatuur leveren. Ook het keukenblad zat niet in het "standaard" Primo assortiment maar werd voor ons uitgezocht en konden zelf persoonlijk naar de bladen leverancier om het gekozen blad bekijken. - Persoonlijk contact , Wij hebben gedurende de looptijd van aankoop tot levering en na montage altijd goed contact kunnen houden met de verkoper. Deze is ook zeer vakbekwaam en ook het inmeten werd gedaan door dezelfde persoon. Tijdens het inmeten kwamen we erachter dat er 10 cm extra ruimte was en heeft hij ons benaderd dat er extra blad en een kast groter kon. Dit is ook erg fijn dat hij meedenkt en opties voorstelt. - Prijs, Tuurlijk hebben wij meerdere offertes opgevraagd bij verschillende keuken leveranciers en hierbij kwamen ze allemaal met verschillende prijzen en soms met wat vreemde voorwaarden of andere keuzes die wij niet hadden gemaakt . Bij primo was het al snel duidelijk wat de prijs zou worden en dan ook exact voor de keuken die wij wouden. En geen wijzigingen maken waardoor de keuken goedkoper zou worden dan bij een concurrent. Levering en montage, De levering van onze keuken ging helaas door corona niet geheel vlekkeloos wat totaal buiten primo zijn macht is. De vriezer, koelkast en vaatwasser waren niet leverbaar en moesten daarom wachten nadat de keuken gemonteerd was. Gelukkig zijn ze bij Primo er dagelijks mee bezig om alsnog de gekozen apparaten te leveren. Montage werd gedaan door een derde partij en hier zijn wij ook erg te spreken over. Netjes werken en houden aan afspraken. Wij zullen dan Primo keukens zeker aanraden. En krijgt daarom ook 5 sterren.

• Naam adviseur Paul

Heel fijn, zeer tevreden

Keuken besteld bij Primo Keukens te Meppel. Eerlijk advies, geen "verkopers" maar echt fijn geadviseerd. Keuken kwam nog wat eerder dan eigenlijk gepland, altijd mooi! Inmiddels geplaatst en we zijn enorm tevreden. Een volgende keuken zeker weer bij Primo, kan het van harte aanbevelen!

Alles klopte

Eerst al heel goed geholpen Alles naar wens geleverd met tussen tijdse veranderingen werd er direct contact opgenomen Het bos bloemen werd zeer gewaardeerd

• Naam adviseur Tijn
  • Opmerking Dochter en schoonzoon hadden er ook al 1 gekocht naar tevreden heid

Goed en deskundig geholpen

Goed ervaring. Samen met Alex een prachtige keuken bedacht en uitgewerkt. Complete keuken exact volgens planning geleverd en keuken zelf geplaatst.

Primo is prima

Zorgvuldig en netjes geleverd en geplaatst.

• Naam adviseur A. Voors
  • Opmerking N.v.t.

Prima zaak met een persoonlijke aanpak

Prima zaak met een goede begeiding/advies van offerte tot plaatsing. Verkoper blijft persoonlijk betrokken bij het hele traject.

Uitstekende service

We hebben een mooie keuken samen ontworpen. Adviseur weet waar hij over praat en neemt de tijd. En met onze wensen een mooie gave keuken! Zijn er super blij mee. Kwaliteit en service uitstekend. Om de prijs hoef je het zeker niet te laten! Kortom een echte aanrader als u op zoek bent naar een keuken!

• Naam adviseur Alex
  • U kent ons via: Aannemer
  • Opmerking N.v.t.

doen waar ze voor staan erg klantvriendelijk , geen prijspakkers prijs is prijs maar geen gezeur ach

keuken in roden gekocht bij primo keukens en laten plaatsen door DB multi service uit coevorden. prima afspraken nagekomen en geen nawerk

• Vestiging: Roden
  • Naam adviseur remko bovenkamp
  • Opmerking geen

klant vriendelijk, goede keuken , betaalbaar

Onze keuken gekocht bij primo in Meppel. Verkoper Alex heeft ons zeer goed geholpen, geen praatjes maar eerlijk duidelijk. Binnen een 2uur waren we geslaagd,en was alles geregeld, prijs ,alle tekeningen, en leverdatum. Keuken op tijd geleverd, en tot het laatste onderdeel geheel compleet, er mist niet één schroefje. Keuken ziet,en voelt degelijk, en ook niet onbelangrijk, de prijs viel ons erg mee. Ik zou primo Meppel dan ook zeker aanbevelen. Zeer tevreden

• Naam adviseur Alex

geweldig

In de winkel zijn we super geholpen ,en goed geadviseerd. denken heel goed met je mee en zijn uitgekomen op een super mooie keuken. Hij is van de week geplaatst en we zijn er super blij

• Opmerking N.v.t.

Vakkundig advies en goed mee denkend.

We zijn op een heel plezierige manier geholpen door Paul. Hij luisterde goed naar onze wensen en droeg goede ideeën aan.

• Naam adviseur Paul vd Berg

Deskundige service

Ondanks coronaperikelen waardoor de gasplaat niet leverbaar was (inmiddels ingebouwd, een maand later maar we kregen een tijdelijke meteen aangeboden) supertevreden. Mooie kwaliteit en goede communicatie!

• Naam adviseur Rudy
  • Opmerking Ga zo door

Zomerdijk 3 A

7942JR Meppel

Over Primo Keukens

Primo Keukens, de voordeligste keukenzaak, staat al jarenlang bekend als betrouwbare leverancier in voordelige keukens. Primo Keukens is een ideaal adres voor starters en mensen die voor een complete keuken niet boven het budget van zo’n € 10.000,- uit willen komen. Je vindt er droomkeukens voor elk budget en volgens de laatste keukentrends. “Wij bieden Duitse kwaliteitskeukens voor een vaste en eerlijke prijs en werken niet met ondoorzichtige acties”, aldus Alex Voors van Primo Keukens Meppel. Bij Primo Keukens kies je voor betrouwbaarheid, kwaliteit en snelle levering van jouw droomkeuken. Je vindt Primo Keukens in Meppel, Kampen, Heerenveen, Hardenberg, Dronten, Roden, Almelo en Emmen. Met 8 vestigingen in Noord-Nederland is er dus altijd een Primo Keukens in de buurt. In de showrooms van Primo Keukens vind je diverse stijlen keukens: van modern tot klassiek en van warme landelijke keukens tot moderne en tijdloze exemplaren. De keukenadviseurs hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring en geven graag een uitgebreid en deskundig advies. “Klanten kunnen bij ons geheel vrijblijvend een 3D-tekening laten maken en ontvangen direct een uitgebreide offerte. Wij adviseren in optimale ruimtebenutting en kunnen desgewenst het gehele montagetraject inclusief inmeten voor de klant regelen". Benieuwd naar de mogelijkheden voor het realiseren van jouw droomkeuken? Kom dan vrijblijvend een kijkje nemen in een van onze showrooms.