Nav onderstaand relaas heeft de bedrijfsleider van Primo met ons contact opgenomen. Lang verhaal-kort, Primo heeft zijn excuus aangeboden, de voorwaarden zoals deze in eerste instantie zijn afgesproken blijven van kracht en wij hebben dat geaccepteerd en de keuken is nu in bestelling. Al met al prima opgelost zo! Mooie keuken uitgezocht bij Primo in Hardenberg, zag er goed uit en voldeed aan al onze wensen. Offerte laten opmaken, op voorblad staat:"Prijs is inclusief montage" De montage zou dus incl. zijn, deze bedroeg 1040 euro en aldus afgesproken. Echter later bleek dat de prijs zoals vermeld niet inclusief montage is. Voor het maken van de offerte alle tekeningen en afmetingen van onze keuken ingeleverd. Na een paar weken kwam de monteur eea nameten. Kort daarna kregen wij een aanpaste offerte waaruit bleek dat montage 600 euro duurder uitviel dan in de offerte stond. Hierover contact met Arno van Primo keukens. Veel anders dan "het kost wat het kost"kwam er niet bij hem uit. Gevraagd naar het waarom hier vooraf niet op wordt gewezen moest hij het antwoord schuldig blijven. Derhalve de bestelling gecanceld.
Beste Nienke, Hartelijk dank voor het achterlaten van een review. Jammer dat het gegaan is zoals het is gegaan. Ondertussen hebben we diverse malen goed contact gehad en is het allemaal naar tevredenheid opgelost. De review wilden jullie graag aanpassen, maar dat is helaas niet mogelijk. We wensen jullie heel veel plezier in jullie nieuwe keuken.
Originele beoordeling
Bij Primo-keukens werden wij altijd vriendelijk ontvangen en geholpen door Tijn Ovinge. Hij wist onze wensen om te zetten in een fantastisch keukenontwerp met veel oog voor detail en goed advies. Wij kregen een uitgebreide offerte met een duidelijke tekening. Inmiddels is de keuken geplaatst en alles is precies zoals wij ons dat hadden voorgesteld. We zijn ook over de plaatsing en de keukenmonteur erg tevreden. We gebruiken de keuken nu 2 maanden en zijn superblij.
Hartelijk dank voor het invullen van onze enquête. Fijn om te lezen dat u tevreden over ons bent. Wij wensen u nogmaals veel kookplezier in uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Primo Keukens Heerenveen.
We hadden een keuken nodig voor het gastenverblijf van onze kinderen. Gewoon eenvoudig ,maar wel praktisch. We kregen hierbij prima advies en werden goed geholpen door Tijn Ovinge.
zie de rapport cijfers.
Hartelijk dank voor het invullen van onze enquête. Fijn om te lezen dat u tevreden over ons bent. Wij wensen u nogmaals veel kookplezier in uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Primo Keukens Kampen.
Goed geholpen in de winkel met onze wensen en zelfs extra mogelijkheden. Alles zo ontvangen zoals afgesproken. En extra nog, perfect geplaatst door de zzp’er niks dan lof ook voor hem! Top geregeld allemaal
Hartelijk dank voor het invullen van onze enquête. Fijn om te lezen dat u tevreden over ons bent. Wij wensen u nogmaals veel kookplezier in uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Primo Keukens Meppel.
Ik ben blij met de duidelijkheid in gesprek, informatie en prijsstelling. En ik heb een mooie keuken!
Prijstechnisch is het waardig. Klantvriendelijk en beleeft te woord gestaan.
Wij kregen een goed en eerlijk advies. Voldoende ruimte voor eigen beslissing. Voelde niet alsof ons iets opgedrongen werd.
We kregen een goed advies naar ons budget. Prima sfeer en gezellig.
We voelden ons meteen thuis,goed ontvangen, goed meegedacht, met een geweldig resultaat! Waarvoor onze hartelijke dank!, M.VR.GRT Fam Overdiep uit Heerenveen.
Een fijne ervaring gehad met vriendelijke verkopers. Ze denken echt met je mee. Echt heel blij met onze nieuwe keuken.
Hartelijk dank voor het invullen van onze enquête. We nemen uw mening mee in de evaluatie. Fijn om te lezen dat u verder tevreden over ons bent. Wij wensen u nogmaals veel kookplezier in uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Primo Keukens Meppel.
Primo denkt met je mee. In de showroom heb je veel voorbeelden staan zodat je een goed beeld krijgt van wat er in de toekomst in je eigen huis komt te staan. Direct een zeer scherpe prijs. En niet zoals bij heel veel keukenzaken waar je direct 'hoge kortingen' krijgt en uiteindelijk nog veel te veel betaalt. Bij Primo is het meteen goed.
We zijn bij Primo Keukens vriendelijk ontvangen en geholpen. Wat meer hulp bij het opmeten en eventueel een extra controle voor de bestelling bij de fabriek zou beter geweest zijn.We wachten nog op wat wijzigingen (aanvullingen) Over de installateurs zijn we zeer tevreden.
Hartelijk dank voor het invullen van onze enquête. We nemen uw mening mee in de evaluatie. Fijn om te lezen dat u verder tevreden over ons bent. Wij wensen u nogmaals veel kookplezier in uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Primo Keukens Heerenveen.
goede service primakwaliteit plaatsing van keuken goed en netjes uitgevoerd
Wij hebben onze eerste nieuwe keuken gekocht bij Primo. Dit op aanraden van anderen om hier eens te kijken. We werden erg prettig geholpen en er werd alle tijd voor ons genomen. Alle details en wensen werden besproken en alle mogelijke opties voorgesteld. Wat heel prettig was, was toen wij de offerte kregen, wij de mededeling meekregen: denk er maar eens rustig over na en ik hoor wel of jullie verder nog vragen hebben. Totaal het tegenovergestelde van de manier van doen van andere keukenbedrijven, het bekende onderhandelen. Ook toen wij de tweede keer kwamen en onze uiteindelijke wensen aangegeven hadden, werd er alle tijd genomen. Helemaal prettig dat er verder geen onderhandelingen mogelijk waren. Zo hoort het. Gelijk een faire prijs en dat is het. Inmiddels staat onze keuken en wij zijn er heel blij mee. Een paar kleine dingetjes in de levering tegengekomen, maar dat is allemaal keurig opgelost.
mooie nieuwe keuken gekocht, en inmiddels geplaatst. Meerdere keren geweest in Meppel bij Alex. Wij zijn zeer tevreden met de keuken maar ook hoe we geholpen zijn netjes vakkundig en natuurijk een lekkere cappuccino gehad. Bedankt.
Vonden het prettig dat er eerst een afspraak gemaakt moest worden zodat de adviseur gewoon tijd voor je had. Prettig geholpen en goede ideeen mogen ontvangen waar aan wij zelf niet hadden gedacht.
Na een leuk en duidelijk adviesgesprek samen tot de keuken gekomen wat we ook voor ogen hadden.
We hebben goede ervaringen met Primo. Er werd veel tijd voor je genomen. Geen gladde verkooppraatjes maar een verkoper die met je meedenkt en betrokken blijft tot en met de plaatsing in huis (Paul vd Berg). Iemand die veel ervaring heeft, weet waar hij het over heeft en dat merk je. We zijn heel blij met onze nieuwe keuken.
Het resultaat is heel mooi geworden! Maar er kwam meer kijken bij het gereed maken van het bestaande leidingwerk dan we vooraf voorzien hadden. We wisten dat Primo hier niet verantwoordelijk voor is, maar iets meer advies m.b.t. de bestaande situatie was op zijn plaats. Verder is de koelkast vertraagd en wordt later geleverd en geplaatst. Hiervan zijn we niet op de hoogte gesteld vooraf en het bleek pas dat de koelkast er niet was bij levering keuken, dat vinden we jammer.
Hartelijk dank voor het invullen van onze enquête. Vervelend om te lezen dat de communicatie niet helemaal naar wens is, wij nemen dit mee met onze evaluatie. Hopelijk is de koelkast op korte termijn binnen en kunt u genieten van uw keuken. Fijn om te lezen dat u verder wel tevreden over ons bent. Wij wensen u nogmaals veel kookplezier in uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Primo Keukens Meppel.
Uitstekend advies en prima meedenken tegen een verassende prijs.
Prettig contact en er wordt goed meegedacht over het opstellen/inrichten van de keuken. Duidelijke uitleg. Afspraak is afspraak. Het plaatsen is erg netjes gebeurd. Kortom Primo kan ik zeker aanbevelen
Gewoon goed, waar je op hoopt.
Er werd goed naar onze wensen geluisterd en Er waren veel mogelijkheden. Een keuken naar onze wens Ook als er iets mis is wordt het keurig opgelost
op een plezierige manier is het mogelijk om te overleggen over het tot stand komen van een nieuwe keuken. alle restafspraken worden keurig uitgelegd en alles is duidelijk. ook de aflevering gaat volgens afspraak en het plaatsen ook zo. al met al erg te3vreden over de manier waarop alles gegaan is.
Zomerdijk 3 A
7942JR Meppel
Primo Keukens, de voordeligste keukenzaak, staat al jarenlang bekend als betrouwbare leverancier in voordelige keukens. Primo Keukens is een ideaal adres voor starters en mensen die voor een complete keuken niet boven het budget van zo’n € 10.000,- uit willen komen. Je vindt er droomkeukens voor elk budget en volgens de laatste keukentrends. “Wij bieden Duitse kwaliteitskeukens voor een vaste en eerlijke prijs en werken niet met ondoorzichtige acties”, aldus Alex Voors van Primo Keukens Meppel. Bij Primo Keukens kies je voor betrouwbaarheid, kwaliteit en snelle levering van jouw droomkeuken. Je vindt Primo Keukens in Meppel, Kampen, Heerenveen, Hardenberg, Dronten, Roden, Almelo en Emmen. Met 8 vestigingen in Noord-Nederland is er dus altijd een Primo Keukens in de buurt. In de showrooms van Primo Keukens vind je diverse stijlen keukens: van modern tot klassiek en van warme landelijke keukens tot moderne en tijdloze exemplaren. De keukenadviseurs hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring en geven graag een uitgebreid en deskundig advies. “Klanten kunnen bij ons geheel vrijblijvend een 3D-tekening laten maken en ontvangen direct een uitgebreide offerte. Wij adviseren in optimale ruimtebenutting en kunnen desgewenst het gehele montagetraject inclusief inmeten voor de klant regelen". Benieuwd naar de mogelijkheden voor het realiseren van jouw droomkeuken? Kom dan vrijblijvend een kijkje nemen in een van onze showrooms.