Samen eruit komen De wensen van de klant staan voorop , waarbij een passende oplossing wordt gemaakt
Hartelijk dank voor het invullen van onze enquête. Fijn om te lezen dat u tevreden over ons bent. Wij wensen u nogmaals veel kookplezier in uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Primo Keukens Meppel.
Na eerste contact 2 x in Heerenveen geweest, daarna accoord, prima aangelegd enen afspraak is prima uitgevoerd
Hartelijk dank voor het invullen van onze enquête. Fijn om te lezen dat u tevreden over ons bent. Wij wensen u nogmaals veel kookplezier in uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Primo Keukens Heerenveen.
Vanaf eerste moment postieve ervaring. Helaas was ons werkblad niet op maat. Kan gebeuren, maar communicatie vanuit Prima hierover was wel netjes geweest. Van Primo zelf hebben wij niks vernomen. De zelfstandige die de keuken geplaatst heeft, heeft het opgelost.
Hartelijk dank voor het invullen van onze enquête. Vervelend dat de communicatie niet optimaal was, wij gaan dat intern meenemen. Fijn om te lezen dat u verder wel tevreden over ons bent. Wij wensen u nogmaals veel kookplezier in uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Primo Keukens Meppel.
Het was zeer prettig zaken doen met Patrick. Daarbij wil ik ook de complimenten Geven aan Jos de installateur.
Fijn en rustig geholpen na het maken van een afspraak. Goede aanbieding gehad naar wens, ook als we vragen hadden werden die telkens vlot beantwoord. En niet onbelangrijk, keuken geleverd op de geplande dag.
Hartelijk dank voor het invullen van onze enquête. Fijn om te lezen dat u tevreden over ons bent. Wij wensen u nogmaals veel kookplezier in uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Primo Keukens Kampen.
goed, in alles goede kwaliteit, goed advies, goed meegedacht, goede keuze voor monteur
Helemaa tevreden van start tot finish
Vriendelijk ,spontaan meedenkend met onze wensen. Wij zijn dan ook tevreden tot nu toe. De keuken moet nog geleverd en geplaatst worden
Super eerlijk goed advies en het was een feestje om de keuken uit te zoeken! Met lekkere koffie.
Super geholpen, de keuken is precies naar wens! Ook is de keuken snel ontworpen, en geleverd! Er is goed geluisterd naar de wensen, waardoor wij een keuken hebben die precies bij ons past!! Ik zal zeker Primo Keukens aan bevelen, wij hebben het laten ontwerpen in Meppel maar ben er van overtuigd dat de andere vestigingen net zo goed zijn!
Keuken in maart 2019 geplaatst, nu augustus 2020, klachten nog niet afgehandeld. H.Enting Dronten
nadat ik had aangegeven wat voor keuken en welke apparatuur ik wilde, kreeg ik goede informatie. duidelijke tekening waarop je goed kan zien hoe het gaat worden. tegels uitgezocht bij Concordia. alles geleverd volgens afspraak. het werkt allemaal prima en ziet er prachtig uit.
Plezierige gesprekken en nuttige informatie.
Fijn geholpen. Je krijgt de juiste prijs voor wat je vraagt en dat is het. Geen gezeur en koehandel. Vakmensen die plaatsen, als je later vragen hebt wordt je gelijk geholpen en wordt het probleem opgelost.
We zijn ontzettend goed geholpen door Gert die precies begreep wat wij wilde en met ons meedacht. Inmiddels geplaatst en boven verwachtingen.
Goed geholpen,komen afspraken prima na. Goede Keukenmonteur.
Echt een prima bedrijf. Veel verstand van zaken. Top!
Offerte traject, levering en montage door Roval prima gedaan.
Prima geholpen en goed mee gedacht door de Heer Eddy Huisman. En de keuken plaatsen door de Heer de Graaf heel goed.
Goed geadviseerd in de winkel in kampen. En de levering en montage ook allemaal goed en flot afgehandeld voor een duidelijke en scherpe prijs.
We zijn erg fijn geholpen door Siepie aan onze nieuwe keuken. En Rene Vos heeft hem super mooi geinstaleerd. We zijn er erg blij mee.
In het traject bezorgen en communicatie is veel mis gegaan. Door een fout bij een medewerker werd de keuken een week later geleverd. Helaas is de keuken niet goed geleverd. Dus dit moet nog hersteld worden. En een vraag aan een medewerker via de mail werd beantwoord, achteraf bleek dat hij het antwoord op een keuken van de buren gepasseerd had. Het positieve is dat de keuken er prachtig uitziet en dat de medewerker zijn best doet om het te herstellen. Maar vooralsnog hebben we nog niet een goede keuken.
Beste Hendrika, Dank voor uw reactie. Spijtig te moeten lezen dat het traject niet vlekkeloos is verlopen. Uw adviseur belt u om door te nemen wat er nog moet gebeuren. We gaan ons uiterste best doen de keuken zsm te maken zoals vooraf beloofd. Fijn dat u aangeeft dat de keuken er wel prachtig uit ziet. Vriendelijke groet, Team Primo
We hebben voor een school een keuken besteld en alles is gegaan via de mail en dat ging erg goed. De keuken is naar alle tevredenheid geleverd en geplaatst. Inmiddels een tweede keuken besteld voor een andere school op dezelfde manier.
Zomerdijk 3 A
7942JR Meppel
Primo Keukens, de voordeligste keukenzaak, staat al jarenlang bekend als betrouwbare leverancier in voordelige keukens. Primo Keukens is een ideaal adres voor starters en mensen die voor een complete keuken niet boven het budget van zo’n € 10.000,- uit willen komen. Je vindt er droomkeukens voor elk budget en volgens de laatste keukentrends. “Wij bieden Duitse kwaliteitskeukens voor een vaste en eerlijke prijs en werken niet met ondoorzichtige acties”, aldus Alex Voors van Primo Keukens Meppel. Bij Primo Keukens kies je voor betrouwbaarheid, kwaliteit en snelle levering van jouw droomkeuken. Je vindt Primo Keukens in Meppel, Kampen, Heerenveen, Hardenberg, Dronten, Roden, Almelo en Emmen. Met 8 vestigingen in Noord-Nederland is er dus altijd een Primo Keukens in de buurt. In de showrooms van Primo Keukens vind je diverse stijlen keukens: van modern tot klassiek en van warme landelijke keukens tot moderne en tijdloze exemplaren. De keukenadviseurs hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring en geven graag een uitgebreid en deskundig advies. “Klanten kunnen bij ons geheel vrijblijvend een 3D-tekening laten maken en ontvangen direct een uitgebreide offerte. Wij adviseren in optimale ruimtebenutting en kunnen desgewenst het gehele montagetraject inclusief inmeten voor de klant regelen". Benieuwd naar de mogelijkheden voor het realiseren van jouw droomkeuken? Kom dan vrijblijvend een kijkje nemen in een van onze showrooms.